Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko časa ste iskali zaposlitev?

Koliko časa ste iskali zaposlitev?

Če nimaš vez, si neviden.

Odgovor na objavo uporabnika
Koliko, 23.08.2025 ob 13:38

Jaz iščem  sedaj dva meseca, poslala nad 70 prošenj, imam znanje, imam izobrazbo, nisem zahtevna glede plače, povprečna bi bila super, ampak ne najdem .kako je pri vas?

Pojdi za keramičarko, delo in zaslužek zagotovljen.

11 let bo letos dspa…

hm…, 30.08.2025 ob 20:23

11 let bo letos dspa…

Čisto resno?

Gusar, 30.08.2025 ob 20:47

Čisto resno?

Resno. Ne grem delat več

Dvakrat sem bila zaposlena v podjetjih na delovnem mestu, primernem moji izobrazbi. Obakrat sem dobila službo po vezah in poznanstvu. Po desetih letih delovne dobe sem se samo- zaposlila, svojo firmo imam že 15 let .

Zaključek? Brez vez in vezic ni nič!Prvič mi je službo zrihtal tast, preko političnih poznanstev, drugič pa oče – po istem receptu.

Očitno z znanjem, ampak zares odličnim, najdeš službo brez vez in poznanstev le v tujini. Glej oglase tudi tam, če si dovolj pogumna.

Odvisno kje iščeš in kdo išče.Večinoma so v JU na direktorskih položajih lezbe in geyi in če nisi homo,te niti na razgovor ne povabijo.Zasebniki ponavadi iščejo ljubice,ker so prostitutke drage.Enako je tudi na zdravniških pregledih.Na nekaterih medicinah dela,če si hetero,ti izdajo potrdilo o nesposobnosti.To izveš,če ti psiholog teži o istem spolu,če si bil kdaj,če te mika sexat z istim spolom,kako se ti zdijo parade,…

Sanja523, 31.08.2025 ob 01:52

Očitno z znanjem, ampak zares odličnim, najdeš službo brez vez in poznanstev le v tujini. Glej oglase tudi tam, če si dovolj pogumna.

V tujini imajo prednost za dobra delovna mesta domačini.

hm…, 30.08.2025 ob 20:50

Resno. Ne grem delat več

Predvidevam, da si na začetku še iskal, potem pa ti je vse dol padlo, ko si videl, po kakšnem ključu se delijo službe.

tujec, 31.08.2025 ob 08:20

V tujini imajo prednost za dobra delovna mesta domačini.

Ni res, prednost ima tisti, ki bo firmi prinesel več koristi.

zacni iskat delo, ga bos takoj nasla…ti pa isces zaposlitev terba

Živim na socialni in cel dan igram igrice. Sebe predstavljat, da iščem službo je najhujši Titov satanizem.

20 let in potem sem vzela štrik…….:.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close