Koliko časa ste iskali zaposlitev?
bože ej. koliko si stara? kero izobrzabo imaš? kaj znaš?
če bi ti kaj znala v esnici v tej levičarski marxiytični feminsitčni republeiki, bi že ima sluzbo tkakoj.
če bi bila naravoslovka pa itak. pa če malo vez pa če tudi ne nič vez bi mogla tkoaj dobit, ker si lzebačika, malo lulika pa je.
to pomeni da si totalno lena, ničvredna samica. ki ne želi delat.
saj imaš miljon opcij. imaš policijo, vojsko, misnistrvstva, gasilce, trgovka si lahko, čistlka. začneš kot čistilka na univerzi recimo pedagoški. elš samo popoldan neki ur. pa se tam uvališ nekam. spoznaš veliko ljudi. da se da. sam ti nočeš. tebi je fse pod nivojem. ker si entatled do konca. to ej problem. ne sluzbe. lahko grše za varnostnico. ne mi govorit , lepo prosim. ženska si. ne moški. v levi fašsitični inkluzvini femisntični marxistični republiki.
si poročena? imaš otroke? to je verjento ta pravi problem. da fsak vidi to. niti poročena ni. torj si toxična feminsitka. taken ihče ne želi zapsolit.
Koliko, 23.08.2025 ob 13:38
Jaz iščem sedaj dva meseca, poslala nad 70 prošenj, imam znanje, imam izobrazbo, nisem zahtevna glede plače, povprečna bi bila super, ampak ne najdem .kako je pri vas?
Nikoli nisem iskal službe, ker znam delati nekaj kar je deficitarno in lahko izbiram kje in kdaj bom delal.
Nikakor ne, 23.08.2025 ob 15:20
A nisi ti ta, ki si pisala v temi o ZRSZ in o LAŽNIH zaposlitvenih oglasih, da verjameš, da boš že v 1 mesecu zaposlena? Vidiš tako je. Dobre službe so oddane tako kot dobri moški. Moraš imeti veze ali pa bit edina na razpiua. Že če jih je nekaj, je manjša možnost.
Ni všeč v vezi. Jaz sem imela pri 4 službah močne veza, priporočila, državna služba in gospodarstvo. Ampak priporočilo je danes le zagotovilo za razgovor, ne za službo. Na koncu sem jo dobila , smo se ujeli, nekaj malega je priporočilo zaleglo, več pa osebno ujemanje in obojestransko interes.
Bejz no, a res , vsi dobri moški so oddani. Koliko bednih slabih moških je oddanih, ker se v vezi osebno polenijo, nič ne dajo na osebni razvoj, runkli zahojeni. Tisti ki so samski pa če želijo neko spremembo, morajo tudi na sebi delati , se spremeniti. Tako da ne drži da so vse službe oddane in ne drži da so vsi moški oddani. Ker življenje ni stalnica, en da odpoved, en se loči. Sploh pa ne drži, da so dobri moški oddani. Prej bi rekla obratno
Že več let
vidiš na sebi da imam prav. saj ti na sebi vidiš. če bi ti imela doma kot otrok. kot punčka mala. pravega močnega avtoritativnega atija. ful strogega, ampak ljubečega. ko bi ti res vedela, to ej prvi moški v mojem zivljenju, ful je strog , ful mi tezi, sam naredi pa fse zame, ga skrbi si nejgova najlepša princeska. in tudi mamico spravi v red. pol bi ti dobila pravo vzgojo. in en bi imela potrebe it na neko ničvredno družboslovje. zakaj ne? ker bi imela atija doma. ker bi se ukvarjala z tehniko, ker bi trenirala judo, plavanje. bi bila samozevstna, ponosna, bi se dobro razvila. bi imela od malega veliko fantov. bi jedla pravilno in dovolj. telo bi se ti lepo razvilo. in bi šla na pravo, medicino, farmacjo, kemijo, laboratorjisko biomedicino, nek istrokovnega tehničenga. ker bi si drznila. in bi sedja bila neka uni kemičarka, magistra famraicje. veš kak osluzbo bi to imela. ojojojoj moža bisi znala najdit. ker bi vedela kaj iskat. ker bi vedela da mora bit karakterno kot ati. prijazen fajni strog. karakterno uredu. kot tvoj atek. ja? in bi vedela kej ti j mesto v druzini. da je mož na prvem mestu. po lotroci pol ti. da is žena. in e bi iskala partnerja. ampak moža. ja? sedaj ap si bila vzgojenao d mamice kurčeve, in nisi trenirala nič, nimaš širokega hrbta, debelga vrata, male sexy ritke, nisi atletksa, nimaš moči, nimaš samozavesti. straš se hitro. in si šla zaradi mamice, ki ti je vlila krivdo, da moraš skrbet za njo, si šl pač na neko druzboslovjen ičvredno. kerj sperjemejo take luzerke brez atekov.
to j resnica. mogoče ti je še nihče ni tko jasno predstavil, ampak globoko v sebi veš da imam prav. veš da imam. saj ne prikačujem da priznaš, ampak oba veva kako je. jaz sem pač direkten človek. povem dirket. ja? jaz te razumem, jaz vem da nsi mogla vedet bolje. sj vem jaz to. kako češ vedet. če ti fsi gvorijo kak oso mamice zlate. si ji pač verjela. logično, kaj pa češ kot otrok? komu pa boš verel drugemu kto mamici. keri ti fsi govorijo povosod kaki heroj je ,kak oej zlata. oh in sploh. ja? če te to kaj potolaži, nisi sama kriva. ker nisi niti mogla pridit mimo te praplnice feminsitčne.
in kaj sedaj? 45 let. skori 50. problemi z zdravjem, z pizdo tko ne moreš nič dobit. še moraš ti plačat komu. lepota je že 30 let mimo. znaš ne nič. vez nimaš. volje nimaš več, enegije nimaš več. ne da se ti več. samo eš zatekaš se v feminizem in skrajno elvo politiko. kera teje spravila do sem. postajaš vedno bolj prasica , vedno bolj toxična feminsitka. misliš da če boš dost pokvarjena prasica levičarska se te bo že nek kurac usmilil ker si tko pridna levičarka in ti da rešitev. sam saj vidiš, da se to en bo zgodilo. upaš lahko ja. ženske upajo do smrti. tko je. saj jaz vem, da ne moreš drugače razmišlajt. saj meni je jasno. ti bi samo fajn sluzbo rada, da je konec i nsi rešena. pa če moraš fsak dan staremu direktorju fafat, lizat posrano rit , ti bo hcal v gobec, sam da imaš sluzbo. da v svoji glavi nisi luzerka. saj jaz to fse vem.
povem pa ti, da to ni rešitev. in je ne bo. že zdaj ti povem, da ne bo šlo tako. če želiš rešitev. začni delat zase. vozit volt, idi v varovanje na nek objekt, začni pisat knjigo in se začni borit proti feminizmu, ki tej e uničil. saj ti si nisi sama zbrala nit isrednej šoel niti univerze. mamica te je pumpala. ker če bi ti imela uredu ateka bi ti rekel , povedal bi ti , grdo resnico,. kruto resnico. da si do 15 punčka. od 15 do 24 mlada. in od 24 naprej ne morme rečt d sistara, ker nisi. ampak mlada tudi ne. ati bi ti povedal, glej punca, od druzboslovjan e bo kruha. nihče ten e bo želel. zdaj rabiš fanta pri 20 pri 22 otroka. poroko prej. pol otroka. pol pa bit neka uni farmacevtka, kemičarka. si predstavljaš kak osluzbo bi imela že 20 let?? sedela v pisarni v leku, poelti na mrzlem pozimi na toplem . 1 izmena. vikendi fraj. lepa plačica, lepi dodatki. delovna doba, napreodavnje.
zdaj pa si navadn drek. računalniško znanje teje povozilo, tisti word excel zna fsaka frkljica 18 stara 10x bolje od tebe. ne znaš jezika, ne znaš nič.
po resnici povedano je tko. zahvali se svojo toxični mamici. to ej resnica fsega. mamici se zahvali, ker je iz tebe naredila pokveko in večno samsko luzerko.
to je resnica in ti to veš.
Haha429, 23.08.2025 ob 17:28
Bejz no, a res , vsi dobri moški so oddani. Koliko bednih slabih moških je oddanih, ker se v vezi osebno polenijo, nič ne dajo na osebni razvoj, runkli zahojeni. Tisti ki so samski pa če želijo neko spremembo, morajo tudi na sebi delati , se spremeniti. Tako da ne drži da so vse službe oddane in ne drži da so vsi moški oddani. Ker življenje ni stalnica, en da odpoved, en se loči. Sploh pa ne drži, da so dobri moški oddani. Prej bi rekla obratno
V dobrih službah je zelo malo fluktuacije.
Ja, to je res, kjer so ok pogoji, je zelo mala fluktacija. Ljudje ne dajejo odpovedi, kar tako.
Glede na to, da že več let iščem spodobno službo in vmes pač delam tam, kjer dobim, imam nekaj izkušenj. Dobim pač tam, kjer so slabi pogoji in huda fluktacija. Hitro ugotoviš, da vedno znova iščejo in iščejo in iščejo. Nihče ne ostane več kot par mesecev, včasih pa ne več kot par dni. Pa non stop iščejo. Ponavadi kup krištev, mobing, poniževanje, slaba plača.
že več let, 24.08.2025 ob 09:07
Ja, to je res, kjer so ok pogoji, je zelo mala fluktacija. Ljudje ne dajejo odpovedi, kar tako.
Glede na to, da že več let iščem spodobno službo in vmes pač delam tam, kjer dobim, imam nekaj izkušenj. Dobim pač tam, kjer so slabi pogoji in huda fluktacija. Hitro ugotoviš, da vedno znova iščejo in iščejo in iščejo. Nihče ne ostane več kot par mesecev, včasih pa ne več kot par dni. Pa non stop iščejo. Ponavadi kup krištev, mobing, poniževanje, slaba plača.
Normalno. Kateri idiot bo dal odpoved v dobri službi? Takih služb se držijo kot klop.
Jaz imam VII. izobrazbo, sem pa zato, da bi končno se zaposlila še šla v covid času pisat poklicno maturo za vzgojitelja, in sem tisto leto ko sem opravila maturo napisala za 600 evrov prošenj po vsej Sloveniji, dobila pa nisem niti ene službe.
Veze in poznanstva, ne rabiš papirja če znaš pravi osebi rit lizat, ko rabi to.
Anonimno 7674, 24.08.2025 ob 11:36
Jaz imam VII. izobrazbo, sem pa zato, da bi končno se zaposlila še šla v covid času pisat poklicno maturo za vzgojitelja, in sem tisto leto ko sem opravila maturo napisala za 600 evrov prošenj po vsej Sloveniji, dobila pa nisem niti ene službe.
Veze in poznanstva, ne rabiš papirja če znaš pravi osebi rit lizat, ko rabi to.
Končno je ena ugotovila, kako to gre. Sožalje tistim, ki se nadejajo službi v dveh mesecih brez vez.
Ni vse v vezi, 23.08.2025 ob 17:18
Ni všeč v vezi. Jaz sem imela pri 4 službah močne veza, priporočila, državna služba in gospodarstvo. Ampak priporočilo je danes le zagotovilo za razgovor, ne za službo. Na koncu sem jo dobila , smo se ujeli, nekaj malega je priporočilo zaleglo, več pa osebno ujemanje in obojestransko interes.
Ti si kar misli, da je priporočilo samo nekaj malega zaleglo. Brez priporočila ne bi bilo nič.
Forum je zaprt za komentiranje.