Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek koliko časa seksate

koliko časa seksate

Kaj ti veš o sexu, saj se drstiš samo na MON-u.[/quote]

Deda, pusti nam mladim veselje.

Tkole bom rekla….če ma dečko domišljijo, zagon in je razpoloženje ta
pravo, se da “potrpet” tudi mal dlje… ;-)) ni problema….
Raznolikost je fajn….ne sam bam-bam-hvala-madam, to je predvidljivo…
Mal tega, mal unga, sam da ni dolgčas….

:-)))))[/quote]

Gre za navedbo realnih dejstev iz realnega življenja 🙂 Star sem okrog +50 let, ona tud okrog -5o let in zanesljiv obojestranski občutek je, da je z leti vse le čedalje bolje, kot pred leti 🙂 Zadeva izgleda z leti zori, kot vino ali pršut, sezori pa nikoli in kvaliteta se seveda stalno izboljšuje, če migaš 🙂 Vendar, kdor ne verjame, naj jo vpraša osebno, zakaj ji je všeč; odgovorila mu bo – ker je vsakič! vse! povsem drugače 🙂 Logično, da je v 2, 3, 4, 5 – ih urah je lahko vsakič vse povsem drugače, v 20 minutah je težko celo znanstvenikom z Mona izvesti vsakič vse drugače, kot je opaziti iz zapisov zgoraj 🙂 Čeprav, vsakič pravi, kako si je zamislila natančen scenarij, a da sem ji ga potem “pokvaril” na svoj izvirni način, ki ji je vedno znova blazno všeč, da bi čez tri dni želela repete in natanko tako ponovitev od prejšnjič 🙂 No, čez tri dni je lahko spet vse drugače, saj je ženska kot instrument ljubezni za nekoga, ki jo ima rad, jo pozna od znotraj, v dušo in od zunaj, zna vse dni improvizirati na vse njene duševne in telesne gumbke in ima tenkočuten posluh za njene odzive in tako lahko improviziraš… Ad infinitum 🙂 Že stari ranjki Tito je rekel; učite se, učite, (pre)dragi o-mladinci, brez posluha, znanja in dela ni večurne improvizacije 🙂

Gre za navedbo realnih dejstev iz realnega življenja 🙂 Star sem okrog +50 let, ona tud okrog -5o let in zanesljiv obojestranski občutek je, da je z leti vse le čedalje bolje, kot pred leti 🙂 Zadeva izgleda z leti zori, kot vino ali pršut, sezori pa nikoli in kvaliteta se seveda stalno izboljšuje, če migaš 🙂 Vendar, kdor ne verjame, naj jo vpraša osebno, zakaj ji je všeč; odgovorila mu bo – ker je vsakič! vse! povsem drugače 🙂 Logično, da je v 2, 3, 4, 5 – ih urah je lahko vsakič vse povsem drugače, v 20 minutah je težko celo znanstvenikom z Mona izvesti vsakič vse drugače, kot je opaziti iz zapisov zgoraj 🙂 Čeprav, vsakič pravi, kako si je zamislila natančen scenarij, a da sem ji ga potem “pokvaril” na svoj izvirni način, ki ji je vedno znova blazno všeč, da bi čez tri dni želela repete in natanko tako ponovitev od prejšnjič 🙂 No, čez tri dni je lahko spet vse drugače, saj je ženska kot instrument ljubezni za nekoga, ki jo ima rad, jo pozna od znotraj, v dušo in od zunaj, zna vse dni improvizirati na vse njene duševne in telesne gumbke in ima tenkočuten posluh za njene odzive in tako lahko improviziraš… Ad infinitum 🙂 Že stari ranjki Tito je rekel; učite se, učite, (pre)dragi o-mladinci, brez posluha, znanja in dela ni večurne improvizacije :-)[/quote]

:-)))))

Gre za navedbo realnih dejstev iz realnega življenja 🙂 Star sem okrog +50 let, ona tud okrog -5o let in zanesljiv obojestranski občutek je, da je z leti vse le čedalje bolje, kot pred leti 🙂 Zadeva izgleda z leti zori, kot vino ali pršut, sezori pa nikoli in kvaliteta se seveda stalno izboljšuje, če migaš 🙂 Vendar, kdor ne verjame, naj jo vpraša osebno, zakaj ji je všeč; odgovorila mu bo – ker je vsakič! vse! povsem drugače 🙂 Logično, da je v 2, 3, 4, 5 – ih urah je lahko vsakič vse povsem drugače, v 20 minutah je težko celo znanstvenikom z Mona izvesti vsakič vse drugače, kot je opaziti iz zapisov zgoraj 🙂 Čeprav, vsakič pravi, kako si je zamislila natančen scenarij, a da sem ji ga potem “pokvaril” na svoj izvirni način, ki ji je vedno znova blazno všeč, da bi čez tri dni želela repete in natanko tako ponovitev od prejšnjič 🙂 No, čez tri dni je lahko spet vse drugače, saj je ženska kot instrument ljubezni za nekoga, ki jo ima rad, jo pozna od znotraj, v dušo in od zunaj, zna vse dni improvizirati na vse njene duševne in telesne gumbke in ima tenkočuten posluh za njene odzive in tako lahko improviziraš… Ad infinitum 🙂 Že stari ranjki Tito je rekel; učite se, učite, (pre)dragi o-mladinci, brez posluha, znanja in dela ni večurne improvizacije :-)[/quote]

Sanje ne umrejo, so jo dočakale.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close