Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek koliko časa seksate

koliko časa seksate

A ni fajn podaljševanje nečesa, v čemer uživata oba? ;)[/quote]
Nekateri ne znajo uživati, zato bi radi na hitro opravili samo nujni del. 🙂

Ma ja, sami seksualni maratonci ste tu gor.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Delu za tekočim trakom tudi lahko rečeš skladnost gibov, harmonija človeške spretnosti in zmogljivosti strojev, neustavljivo potovanje v prihodnost produkcije blaginje vseh treh izmen … Ampak na koncu je še vedno duhamorno enolično rintanje pod površino izrazov v svečanih mašnah.

Mešaš hruške in jabolka. Se ti pozna dnevna rutina.

fuk je najbolj kruto, racionalno dejanje … babnice bi pa kot, da kupujejo gate za 20+ obletnico mature … nekaj mutile pa nič realizirale

Včasih hit(er) včasih pa počas, kot pravi Košir za smučanje. Če traja dlje, če je prisotna predigra, oziroma medigra je občutek na koncu neprimerno boljši. Ni pa dobro predolgo zadrževat, ker potem te pa vse boli 🙂

Ok, jaz bom priznala, da nisem za te tantrične igre in tovrstna potovanja. Grem potem raje na izlet, pa zato večkrat :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ok, jaz bom priznala, da nisem za te tantrične igre in tovrstna potovanja. Grem potem raje na izlet, pa zato večkrat :)))[/quote]

Kolk si ti čudna:))).

Ok, jaz bom priznala, da nisem za te tantrične igre in tovrstna potovanja. Grem potem raje na izlet, pa zato večkrat :)))[/quote]

Kolk si ti čudna:))).[/quote]

Ma ja, vem :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

🙂
Pa obišči še kdaj Pariz…. 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A ni fajn podaljševanje nečesa, v čemer uživata oba? ;)[/quote]
Nekateri ne znajo uživati, zato bi radi na hitro opravili samo nujni del. :)[/quote]
Kam sta se vidva zaletela? On je govoril o “polurnem drajsanju”…
A vidva drajsanje štejeta pod prijeten užitek? 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Od 14. leta naprej … pa dokler bo šlo. .-)))

En pičkin dim je ura in pol fuka v primerjavi s petnajstimi leti celibata. Je že kdo probal?

Od kdaj pa tradicionalisti poznate še kaj poleg misionarca?

Hvalite se, da ste imeli malo žensk, da niste kurbirji, da je seks precenjen…zdaj boste pa tu nakladali o svojih bogatih seksualnih tehnikah?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Od kdaj je tehnika oz. “usposobljenost” pogojena s številčnostjo partnerjev? Kakšne buče…ni čudno, da si brez smisla.

Dobro, nad zajčeki pa ženske tudi niso navdušene. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če se dedci hvalijo o svojih seksualnih podvigih v oštarijah, je to pijansko nakladanje, če podobno blebetajo babe na internetnih forumih, se šteje pa za kaj? Desci si vsaj upajo v realnem svetu lagat.

Ja lej, če je človek sam tolk neiznajdljiv, da mu morajo vse drugi pokazat, je pač tako, da mora srečati zadostno število ljudi z različnimi tehnikami.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A to je neka vrlina? Ti si pa nizko padel.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bravo !

Ja lej, če je človek sam tolk neiznajdljiv, da mu morajo vse drugi pokazat, je pač tako, da mora srečati zadostno število ljudi z različnimi tehnikami.[/quote]

Aja, vsak ti pokaže nekaj in po določenem številu osebkov že z uveljavljenimi licencami se lahko uvrstiš med strokovnjake?:))) To je najbrž podobno temu kot če bi rekel, da več ljudi kot boš srečal, bolj jih boš imel rad, a ne:).

In vsi vemo zakaj. Ker se bojijo, da bi jih okolica označila za kurvetine. Revice uboge, potem jim pa preostane samo še anonimno hvalisanje po forumih…

Ja lej, če je človek sam tolk neiznajdljiv, da mu morajo vse drugi pokazat, je pač tako, da mora srečati zadostno število ljudi z različnimi tehnikami.[/quote]

Aja, vsak ti pokaže nekaj in po določenem številu osebkov že z uveljavljenimi licencami se lahko uvrstiš med strokovnjake?:))) To je najbrž podobno temu kot če bi rekel, da več ljudi kot boš srečal, bolj jih boš imel rad, a ne:).[/quote]
Mah, enim lahk 10x pokažeš, pa bo še kar delal po svoje (narobe), drugi se pa samouki in so poleg še inovativni. Je ena čist dost za slednjega.

Tebi še hvalisanje ne uspeva, ne tko ne tko:)).

Kaj ti veš o sexu, saj se drstiš samo na MON-u.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close