Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek koliko časa seksate

koliko časa seksate

Če ti ne zmoreš oz. če tvoj mož ne zmore seksat 1 uro še ne pomeni da noben tega ne zmore ampak tvoja omejenost se vidi v tem ko ne verjameš… no 30-45 min trajajoči seks ni nič NEOBIČAJNEGA pri meni, ker jaz se potrudim da je moji ženski v postli perfe, šele potem jaz končam za sebe(ali ona)

Torej 30min do 1ure povprečen seks je pa bil 1x rekord nekje 1uro 20min ampak to je redko… bi pa reko da je povprečje nekje pri dobrih 30 minutah

10 min? jaz v tem času komaj dodbra navlažim žensko kje je šele njen 2. orgazem lol

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

se bom usmilil vseh drugih – razen tebe … eat my dust press ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Že ničkolikokrat sem rekla, da bom prav načrtno pogledala na uro, ker me dejansko zanima, koliko časa traja. Še boljš bi se bilo pa kar snemat in bi lahko določili skoraj do sekunde.

10 do 15 minut je glih tolk časa, da se pica speče … lažje dočakaš.

Ali pa kakšen je moški …. :D[/quote]Ker je on uspel v tem, da je doživel kar je želel ali ker je sposoben potem še tri ure moledovat za prihodnjič vse zato, ker je bil z “nesposobno žverco”, ki ni doživela tisto kar je želela? ;)[/quote]

Pa saj si ti razložil, da 6/7 časa se izgovarja, da bo drugič boljš … kaj pol mene sprašuješ :P. Pomisli, kakšne retorične sposobnosti lahko razviješ s tako intenzivno vajo …

Mi je všeč “žverca”. Zveni kul :DDDD

Pajkec … si pa moral malo bolj učinkovito opraviti z njim tam …. Očitno ti je ušel :PPP A pomagamo lovit?

Sex – ja….vprašanje je tukaj samo – zakaj se moramo obremenjevati s tem kako dolgo traja?
Naj bo 5 minut ali 1 uro…vsakič je lepo. Pri nas je sex v povprečju 15-20 minut – in moj me ne rabi 10-20 minut vlažit – ker sem vlažna takoj ko začutim, da bo akcija. Če pa vlažnost zaostaja – je pa pri roki vedno lubrikat – ki odpravi vsako neprijetnost zaradi nevlažnosti. Zadeva je takšna, da v bistvu ženske ne rabimo toliko sexa, kot to rabijo moški. Ženska bo zadovoljna tud če bo to 3x na mesec – moški bi pa seveda rad 3x na dan. In potem v zakonu se prilagodita drug drugemu in nekako se združita 2-3 na teden. Poznam precej mladih parov, ki so pozabili v zakonu na sex – imajo otroke, stanovanje, prikolico…skratka utečeno, normalno življenje brez nekih večjih skrbi – pozabili pa so na intimo. V zakonu potem sexajo nekako 1x na 3 mesece ali 1x na pol leta. Skratka – temu bi se lahko reklo – lenoba. Ko sex ni več užitek, temveč je nekaj kar mora biti. In to je najslabše. Povprečen sex vseh parov ki jih poznam – pa jih ne poznam tako malo – ker je naša družba ogromna – je nekje 2-3 x na teden – od 10-20 minut. In za vse ki imate umazane misli – ne – ne sexamo vse povprek…ženske se vsak četrtek dobimo na kavi – družba zajema 17 žensk in včasih poklepetamo tudi na to temo. Moški pa imajo petke in bog ti ga vedi kaj delajo takrat – in nam niti ni pomembno, dokler smo me doma za njih No.1. Je pa fajn – ko te mož ponoči zbudi, ker ne more spati, saj ga ščemi ko se dregne ob naše telo. In kdo bo ob dveh zjutraj eno uro natepaval – teh 15 minut je tako sladkih…in potem zaspiva tesno objeta vse do jutra. Ali jutranji sex – preden ura zazvoni, da požene kri po telesu in nas sprosti, ter nas pripravi na novi naporen dan…tudi tako ne bo šlo eno uro. Skratka – sex je prijeten ob različnih priložnostih in zanj ni urnika, niti časovne meritve. Sex je za vsak par popolnoma različen od drugih parov. Nima smisla spraševati kako dolgo drugi sexajo, ker vsak par je individualen zase. Kot tudi porod ne more biti enak drugemu porodu in potem 100 mamic pove 100 različnih zgodb, kot tudi orgazem ne more bit enak orgazmu in kot tudi razpoloženje ne more biti vedno enako. So bolj intenzivni dnevi in so tudi manj – smo utrujeni, zgarai – od službe čisto sprani….in naše spolno življenje je posledica naših življenj. Hiter tempo – posledica – hitrejši sex. Če pa seveda ne delamo nič….in imamo časa na pretek…potem seveda lahko tudi sexamo na pretek. Midva z možem imeva tri otroke in službe za crknit. Zasluživa lepo a tudi garava za to. In ko se dan konča – in ko se končajo vse obveznosti nama za spanje ostane od 3 do 6 ur. Tako da tista ki je omenila, da toliko sexa – potem seveda nima tako odgornega življenja in obveznosti – kar ji malo celo zavidam. Vendar se osebno ne bi mogla razdajati takemu brezdelju. Je pa lepo slišati – da še obstajajo ljudje, ki imajo pisan čas….torej je recesija samo napihovanje – ne pa realno stanje. No saj tudi pri nas doma ni recesije – oba delava zelo veliko, da imamo veliko. Skratka, vsak je svoje sreče kovač – in primerjati svojo srečo ali intimno druženje z drugimi, je nesmisel. Kot je nesmisel med moškimi, da je frajer tisti ki ima 30cm veliko batino. Ta je prej revež – saj povprečna globina ženke nožnice je od 10-13 cm, potem če dodamo še nekaj razteznosti pridemo na 15 cm….pa je polna. Da se seveda z večjim – ampak ne v vseh položajih, ker v določenih položajih potem žensko boli. Tako da fantje dober penis ima 13-15 cm. Povprečje penisa pa je med 12- 18 cm. Skratka vsak po svoje se naj ravna in ne poslušajte nasvetov drugih, ker ni nujno, da bodo ustrezali tudi vam. Vaše intimno življenje je vaša stvar, kot vaše gospodinjstvo in vaša vzgoja otrok. Vsak si bo naredil tako, da mu bo lepo. In zanimati se koliko časa to sosed počne in mu potem še zavidati, ker to počne dalj časa kot vi….je absurd in nesmisel. Če ste nesrečni ste si krivi sami. Najlažje je s prstom kazati na druge in prezreti sami sebe. Naj vam bo jasno – da za vaše početje ste odgovorni sami. Če je torej sex 10 minut dovolj za vas, je tako tudi prav in se ne ozirajte na druge. In prav je, da nekdo rabi eno uro ali več. Vsak vzame in daje klikor potrebuje in rabi. Vedno se morate ravnati po svoji vesti – in ne glejte sosedu na krožnik. Naj bo doma tisto tapravo, pa ne merite časa….ker je nepomemben. Bodite to kar ste in bodite srečni, da ste to kar ste. Ne želite si biti nekdo drug – ker vam v koži nekoga drugaga nikoli ne bo tako prijetno kakor vam je v lastni.

DORAxa – tole je pa wau….povedala si vse kar bi jaz povedala in se spodaj lahko samo podpišem, ker ni kaj dodati. Bravo – za tako razmišljanje in bravo za takšne ženske, ki se jih še drži glava v tem norem svetu posnemanja sosedov!!!

DORAxa

Phuuu, kako mimo…. Veš, zakaj? Ker si napisala lastne spolne potrebe, ki so 3x na mesec.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Bi ga pogrela kakšna mlajša, malo spremembe na jedilniku? ;)) heheh

Včasih je beg v delo, beg tudi še od česa drugega, da zmanjka časa ne samo za intimno-spolno področje, ampak tudi za čas, ki bi ga lahko preživljala s partnerjem, da skupaj nekaj podvzameta, kar vaju veseli, potem da recimo ta čas preživiš z otroci, imaš konjiček, ki ti napolni baterije, “lenariš” komot za televizorjem… – zaslužek potem ne more biti merilo za “lepo življenje”, ker tega sploh nimaš.

star sem 23 ona 22 seksava ponavadi vsaki dan vcasih zjutraj in zvecer za vikende se lahko tudi zgodi 3krat sesava okrog pol ure odvisno od potrebe lahko tudi manj ali vec do 2 uri najbolsi polozaj ji je isto zgoraj in misijonski

Phuuu, kako mimo…. Veš, zakaj? Ker si napisala lastne spolne potrebe, ki so 3x na mesec.[/quote]

Vzel si mi besede iz ust… pa se mi ni dalo v tisti klobasi iskat tega citata, če ne bi se že prej tudi jaz vpiknila v to. Verjamem, da so ljudje, ki si želijo več seksa, in drugi, ki si želijo manj. Ampak tako posploševat kar počez po spolu, se mi zdi malce … mimo.

Jaz si iskreno ne predstavljam, da bi bila zadovoljna s 3x na mesec. In ko nisem zadovoljna (in zadovoljena) sem skrajno nemogoča, tako da ga ne poznam junaka, ki bi si me upal spraviti na takšno dieto…. :DDD

Morda pa obstajajo ljudje, ki jim je dovolj enkrat na tri mesece. Tudi prav. Ampak neke standarde postavljat po spolu … lepo prosim 😉

Se strinjam, glede potreb po spolnosti ni nobenih standardov (velja za oba spola).

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

A ti “Neumno vprašanje, neumen odgovor” odpre kakšno skrinjico v možganih? No, morda bi morala napisat, da čez vikende seksam vsaj 8 ur … pa bi se tista skrinjica odprla :/

Kaj je odgovorno življenje, ne vem. Če s tem misliš, da raje seksam kot kuham – drži (smo pač po sili razmer bolj vitki, jemo surovo ali v gostilni …). Ali pa da raje seksam kot likam – drži (pač kupujem obleke, ki se ne likajo). Ali da raje seksam kot čistim – ne boš verjela, ampak tudi moški se strinja, da potrebujemo kakšno gospodinjsko pomoč, če imaš več časa za med rjuhe. Ali naj nadaljujem?

Zdaj mi ni točno jasno, kaj pomeni “razdajati se brezdelju”. A če si vzamem več časa za seks in druge stvari “stojijo”, je to brezdelje? Zate očitno ja. No, morda boš ob koncu svojega življenja dobila medaljo, ker si bila tako pridna …in hitra.Lahko dobiš še mojo. jaz se ji z veseljem odpovem za kaj drugega…

Gre za vprašanje prioritet v življenju … in zlikana srajca, povrh še za nekoga drugega, NI moja prioriteta :/.

O službi… ne bom, ker bi bila že na meji žlehtnobe…

Danes 2x, prvič 30 min, drugič vsaj 60 min. Star 52 ..

Sexsam z ljubimcem vcasih po dve ure in je star57let jaz 50. V vezi sva12 let.oba porocena.dvakrat al trikrat na mesec sva skupaj in vedno je tk in imamo se lepo

3-5 minut.

Lička rdeča, joška viseča,
rit velika, Prešerna ne mika.

2, 3, 4, 5 ali več ur skupaj, pač, dokler ni za tri dni uničena in milo prosi, ker ne more več ali enostavno pade v komo in zaspi:-). Povprečno doživi 10 orgazmov. Največ jih je 25 zapored, je čudovito multiorgazmično bitje:-) Zanimivo, da si čez tri dni nadvse želi spet ponovitve, kljub temu, da trdi, da je vsakič dovolj seksa za zadovoljit 5 žensk in čeprav je pridobila na kondiciji, je vsakič sesuta totalno:-) V začetni fazi nekajkrat vzela po dva dni bolniške, ker je težko hodila ali dobila bolezen medenih tednov 🙂 No, po desetih letih jo še vedno dobi vsake toliko, a kljub vsemu temu ne zamenja tega početja za nič na svetu:-)

:-)))))

Dolg seks je kul samo brezveznikom, ki nimajo česa pametnejšega početi. Seks je namenjen temu, da ti prijetno pride. Če se mroata z babo pol ure drajsat, da enemu pride, si nista ravno všeč.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

A ni fajn podaljševanje nečesa, v čemer uživata oba? 😉

Hvaliti se z uro in več enoličnega, praznoglavega, vedno istega gibanja in drgnjenja, je kot bi se hvalil s tem, da vsak dan delaš isto tlako za tekočim trakom. Za človeka odprtega duha, izrazite domišljije in ostrega intelekta, je kaj takega nevredno človeškega bitja. Za človeštvo bi bilo bolje, da bi se večina njegovih “pripadnikov” vrnila nazaj v votline med primate. Še bolje bi bilo za ostale, ki bi bili tako olajšani velikega bremena na poti v duhovni napredek …

Odlično.

hehe, če je spolnost zate primerljiva s tekočim trakom, potem delaš nekaj hudo narobe… 😉

običajno od skupnega začetka do srečnega konca zadnjega ☺

Kar ni več kot eno uro, je enolično, monotono nabijanje zgolj enim ciljem – izpraznjenje moških jajc. Ljubljenje je pa več kot to, vsebuje polno domišljijskih komponent, izmenjavanje položajev, doseganja močnejših emocionalnih trenutkov, prijetnih dražljajev in sprostitve duha. Gre za tantrično igro, ki te popelje na čudovito potovanje. Le kdo si ne bi želel takšnih ponovitev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close