Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek koliko časa seksate

koliko časa seksate

Precej debate o sexu je sprožila Tatjana, pa mi je prišlo na misel, da se tudi jaz oglasim.

Stara sem 28 let, mož 30, poročena 3 leta, imam čudovitega moža, kateri je moj 3. spolni partner in upam, da tudi zadnji in hčerkico staro 3,5 leta, imamo svojo hišo, poleti kampiramo ma morju v svoji prikoici in sploh, bi lahko rekla, da je vse 1a.

Zanima me sledeče, kolikokret tedensko sexate, koliko časa v povprečju traja sex, koliko posvečate predigri, vaš najljubši položaj, koliko ste stari?

Nekateri se hvalijo, da sexajo 1 uro in ……., sama v to ne verjamem, moj povprečni sex traja od 10 do 15 minut, kar se mi zdi čisto normalno (z prešnjima dvema tudi nekako tako), najljubši položaj mi je če sem jaz na njemu, tako mi tudi pride, seksamo, povprečno 2 do 3 x, na teden,

Zanima me vaše mnenje.

a to ves kamp in cela vas naenkrat … kot nekakšno drstenje rib v jatah ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

[/quote]

NM-3w

Ne komentiraj, če imaš iq 5

[/quote]

NM-3w

Ne komentiraj, če imaš iq 5[/quote]

1. sama si si želela mnenje
2. toliko o iq ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ni mi ravno najbolj jasno zakaj je pomembno če poleti kampirate v svoji prikolici na morju… Bi bilo kaj drugače, če bi počitnikovali v hotelu?

Kar se tiče seksa pa: Sicer se zgodi, ampak je zelo redko, da kakšen dan seks izostane. Skoraj vedno seksava precej več kot 1 uro. Sva pa že tudi celo noč, do zore… Večkrat. 15 minut porabiva zgolj za “quicky-ja”, kadar se nama res kam mudi…

Če seks pri vama traja 15 minut, ni s tem nič narobe, če sta tako navajena. Vsak ima pač tako, kot si sam naredi… To, da pa drugim ne verjameš, je pa tvoj problem… 😉

Irelevantno vprašanje – same kvantitetne navedbe (daljši čas, številčnost……
Kvaliteten seks bi naj bil načeloma tisti, s katerim sta oba zadovoljna, zdaj pa če je to 5x dnevno ali 1x na teden, ali 5 min ali eno uro…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Človek, ki je s svojim življenjem in s svojim partnerjem in s svojim seksom zadovoljen, se o tem sploh ne sprašuje.

Za manj kot tri ure na dan … sploh nisem za.

Čez vikend pa vsaj šest na dan.

Ali z drugimi besedami: ko je zadovoljen eden, drugi pa nima izbire. :-))))))))

Ali z drugimi besedami: ko je zadovoljen eden, drugi pa nima izbire. :-))))))))[/quote]

Če prehitro potegneš pištolo, potem zagotovo, Ti že veš. :)))

takole preko palca se mi zdi, da se ti ti izide samo na 29.02. ☺

Ne obremenjuj se z drugimi in razno raznimi hvalisanji, ker boš postala le nezadovoljna. Kar pa je tudi namen takšnih samo-hval.

Drugače pa…..Vse je odvisno od situacije..Včasih 15 minut, včasih eno uro…..:)

Ne obremenjuj se z drugimi in razno raznimi hvalisanji, ker boš postala le nezadovoljna. Kar pa je tudi namen takšnih samo-hval.

Drugače pa…..Vse je odvisno od situacije..Včasih 15 minut, včasih eno uro…..:)[/quote]

Štopate in gledate na uro do minute natančno?
Se pravi spontanosti ne manjka ? :))

Ali z drugimi besedami: ko je zadovoljen eden, drugi pa nima izbire. :-))))))))[/quote]

Če prehitro potegneš pištolo, potem zagotovo, Ti že veš. :)))[/quote]

Vseeno je bolje jo vleči prehitro kot teoretizirati o tem, pištola pa rjavi v toku. 😉

Drugače pa…..Vse je odvisno od situacije..Včasih 15 minut, včasih eno uro…..:)[/quote]

Štopate in gledate na uro do minute natančno?
Se pravi spontanosti ne manjka ? :))[/quote]
Dajemo podatke za statistični urad. :)))

Ob 23:55 sva pričela in sedaj sva končala.

Jaz nisem poročena in tega ne počnem, so me tudi učili do poroke nič…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Nič se nisi nasmejala:))

Nič se nisi nasmejala:))[/quote]Pa ni mi ravno smešno, ker bom šla spat z nekimi enačbami namesto s tipom…ah…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Enačbe poenostavi z ravninsko grafiko (abscisa, odčitek, ordinata) , grafiko s prostorom, časa pa je tako vedno dovolj.

Aaaa, 6:36

Menda traja najbolj pogost seks 36 min.

1min jo nagovarja
5min “posla”
30min se pa izgovarja, da bo drugič boljš…….

Se pa sprašujem kakšne so to ženske pri kateri se moraš izgovarjat vsaj tri ure na dan, čez vikend pa šest ur…… 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ali pa kakšen je moški …. 😀

Ali pa kakšen je moški …. :D[/quote]Ker je on uspel v tem, da je doživel kar je želel ali ker je sposoben potem še tri ure moledovat za prihodnjič vse zato, ker je bil z “nesposobno žverco”, ki ni doživela tisto kar je želela? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Teoretično: od začetka do konca
Praktično: od prvega vtika do zadnjega iztika.

A res morate še tukaj težit s seksualnimi temami? Zdaj je tega patetičnega obsedenca iz Sex v mestu prineslo še sem, bog se usmili..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close