Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko časa se čaka na izvid PAP testa (bris)?

Koliko časa se čaka na izvid PAP testa (bris)?

– samoplačniško

– navadno

– zdaj v poletnih mesecih

Ali lahko ginekolog že pri odvzemu brisa opazi kakšne nepravilnosti na MV in na odvzetih celicah?

Hvala.

A res nobena ne ve? ?

Ponavadi je tako, da te obvestijo, pokličejo, samo če je kaj narobe. Vsaj tako so mi vedno rekli. Če je vse v redu, na pokličejo.

Če te v enem mesecu ne obvestijo, je vse v redu.

En mesec priblizno, med dopusti zna se kaj dlje trajati.

ne more pa ginekolog ze ob samem brisu opaziti karkoli cudnega, spremembe so namrec na nivoju celic.

Odgovor na objavo uporabnika
zanima me545, 10.08.2025 ob 17:07

– samoplačniško

– navadno

– zdaj v poletnih mesecih

Ali lahko ginekolog že pri odvzemu brisa opazi kakšne nepravilnosti na MV in na odvzetih celicah?

Hvala.

Po novem si zvid dobi po pošti nekje za 1 mesec po odvzemu brisa.

Anonimno 4636, 11.08.2025 ob 10:18

Po novem si zvid dobi po pošti nekje za 1 mesec po odvzemu brisa.

Samoplačniško 1 mesec, drugače pa baje se čaka tudi do 3 mesece.

Če ginekolog opazi karkoli sumljivega, da bris naprej kot “prednostno”. Poleti se čaka dlje, ker so dopusti. Zdi se mi, da so bile včasih krajše čakalne dobe na izvid, zdaj pa so se krepko podaljšale.

koliko časa se pregleduje bris v Leonišču

3 – 4 tedne

Glih prejšnji teden dobila obvestilo, čakala cca tri tedne.

če te ful skrbi pojdi na spletno stran ZAMOLČANA MEDICINA in tam pod DRUGO MNENJE preberi kaj je HPV v resnici, da te ne bo strah- ni potrebe za strah

Staram se, 11.08.2025 ob 19:49

Glih prejšnji teden dobila obvestilo, čakala cca tri tedne.

Si iz Lj? Ker tukaj traja dolgo.

Od česa je to odvisno, da nekateri dobijo v treh tednih, drugi v 1 mesecu, tretji še kasneje?

IMELASEMRAKAD0JKE, 11.08.2025 ob 19:58

če te ful skrbi pojdi na spletno stran ZAMOLČANA MEDICINA in tam pod DRUGO MNENJE preberi kaj je HPV v resnici, da te ne bo strah- ni potrebe za strah

Imam knjigo, bila sem na tej strani – ampak tukaj je eno samo nakladanje in opisovanje zakaj nastane bolezen – nikjer pa ni podane rešitve ali postopka kako se pozdraviti.

Mi je žal, da sem kupila knjigo, ker v njej ni opisanih DEJSTEV kako ozdraveti.

Verjamem da je dr. Hamer ozdravil preko 6.000 ljudi.

Žal pa je v knjigi in na spletni strani eno samo nakladanje v prazno, brez podane konkretne “rešitve”

Kaj naj rečem? Kot bi kupil gospodinjski pripomoček v Ikeii, a nimaš z njim kaj početi, ker niso zraven priložena  navodila za uporabo. Gledaš “stvar” a ne veš kaj z njo početi.

Tudi g. Medle prijazno odgovori na zastavljeno vprašanje, a v odgovoru ne poda rešitve, ampak samo zakaj določena bolezen nastopi.
Vse nekaj na pol.
Ne želim biti žaljiva, a tako to jaz vidim.

Kje dobiti odgovore, kako pozdraviti določeno bolezen?
Ni tako enostavno, kot se zdi na prvi pogled.

Verjamem, da se z mislimi in predelano travmo/šokom marsikaj odstrani, a ne tako resne zadeve kot je npr. rak.

Uporabnica

IMELASEMRAKD0JKE
če karkoli veš, kar jaz očitno ne vem, bodi tako prijazna in mi razloži, kako je tebi uspelo. Kako si se pozdravila?

Hvala.

Poguglajte Joe Tippens protokol. Ivermectin, Fenbendazol, kurkuma itd. Možakarja so poslali domov umret, imel je rak na pljučih, zadnji stadij, a se je uspel sam pozdravit. In ni edini, kar nekaj jih ima dobre izkušnje. Vsa ta “zdravila” so postala nedostopna med korono. Ne da se jih več dobit. Le zakaj?

nova germanska medicina, 11.08.2025 ob 21:37

Uporabnica

IMELASEMRAKD0JKE
če karkoli veš, kar jaz očitno ne vem, bodi tako prijazna in mi razloži, kako je tebi uspelo. Kako si se pozdravila?

Hvala.

sama sem se pozdravila prav na podlagi te knjige ki jo omenjaš. povsem jasno je napisano kaj moraš storiti. Izgleda, da nisi knjige prebrala pozorno. Ko je meni avtor knjige odgovoril na vprašanje mi je bilo še bolj jasno kaj moram storiti. Vsak rak je ozdravljiv. Morda imaš prevelik strah, ki je popolnoma nepotreben, morda si vzela kemoterapijo ki je strup za telo. če si mu pisala ti je zagotovo odpisal in pojasnil kar v sami knjigi nisi razumela. Kje pa imaš raka in kakšne terapije si do sedaj imela, to je še bolj pomembno

IMELASEMRAKAD0JKE, 12.08.2025 ob 08:35

sama sem se pozdravila prav na podlagi te knjige ki jo omenjaš. povsem jasno je napisano kaj moraš storiti. Izgleda, da nisi knjige prebrala pozorno. Ko je meni avtor knjige odgovoril na vprašanje mi je bilo še bolj jasno kaj moram storiti. Vsak rak je ozdravljiv. Morda imaš prevelik strah, ki je popolnoma nepotreben, morda si vzela kemoterapijo ki je strup za telo. če si mu pisala ti je zagotovo odpisal in pojasnil kar v sami knjigi nisi razumela. Kje pa imaš raka in kakšne terapije si do sedaj imela, to je še bolj pomembno

Nimam raka. Imam pa grozen strah pred rakom. Tako močno, da se mi meša. Čakam na izvid – pap  bris in v mislih najbolj črne scenarije. Mučim se že mesec dni in ne zmorem več.
Ne zmorem se znebiti strahu pred rakom in če ga slučajno imam (maternični vrat), ne vem če bom zmogla zdravljenje? Ne bom šla v to. Raje bom šla v smrt, ker tega pritiska ne bom zmogla.
Moje življenje je en sam STRAH. Ne zmorem več. Rešitve ne vidim.

?

?   ?

?    ?

?    ?

Jaz si raka sama ne bi zmogla pozdraviti —> ker moje telo je v strahu že 50 let. Brez strahu ne znam živeti.

Moje telo je izmučeno od strahu, zato si jaz ne bi zmogla sama pozdtaviti raka —> ker je strah moj gospodar. Človek v strahu se ne more sam pozdraviti.

Jaz bi morala najprej premagati strah.
Strah me je in ne zaupam kemoterapiji, zato je edini izhod v primeru bolezni —> samomor.

nova germanska medicina, 12.08.2025 ob 12:11

Jaz si raka sama ne bi zmogla pozdraviti —> ker moje telo je v strahu že 50 let. Brez strahu ne znam živeti.

Moje telo je izmučeno od strahu, zato si jaz ne bi zmogla sama pozdtaviti raka —> ker je strah moj gospodar. Človek v strahu se ne more sam pozdraviti.

Jaz bi morala najprej premagati strah.
Strah me je in ne zaupam kemoterapiji, zato je edini izhod v primeru bolezni —> samomor.

kaj potem nisi razumela v knjigi ki jo omenjaš da si jo prebrala in ni navodil kako ozdraveti. Tam so vsa navodila kako ozdraveti. Glavno načelo je kaj bolezen sploh je, kako nastane, kaj je vzrok za posamezno bolezen in če poznaš vzrok, potem ni težko ta vzrok odpraviti, torej rešitev je odpraviti vzrok za bolezen. Težava je, ker klasična medicina ne pozna vzrokov za bolezni, v tej knjigi so pa pojasnjeni vzroki za posamezne bolezni podkrepljeni z dokazom na možganskih relejih, ki so označeni in vidni če narediš CT glave.

tvoja težava pa je drugje- STRAH kot praviš, to je pa že nekaj drugega. Kaj je pravzaprav strah- strah nas je nečesa kar ne poznamo, torej je rešitev da to kar ne poznamo SPOZNAMO čim bolj do potankosti in tako razblinimo strah. Mene je bilo zelo strah ob diagnozi raka, najprej sem pomislila na smrt, ampak ko sem spoznala – dobila informacijo zakaj sem zbolela za rakom na dojki, še več točno na katerem tkivu dojke in zakaj se mi je to zgodilo in ko sem analizirala da je vse to res da je to res vzrok, me ni bilo več strah, ker sem takoj vedela, če to rešim bom ozdravela in točno to se je zgodilo.

Sem pogledala v Zvem. Pregled sem imela 18.9. lani, izvid je prišel v Zvem 9.10. Ne vem, če kaj lahko vidi na oko, kakšno vnetje morda ja, spremenjene celice pa ne.

IMELASEMRAKAD0JKE, 12.08.2025 ob 12:51

kaj potem nisi razumela v knjigi ki jo omenjaš da si jo prebrala in ni navodil kako ozdraveti. Tam so vsa navodila kako ozdraveti. Glavno načelo je kaj bolezen sploh je, kako nastane, kaj je vzrok za posamezno bolezen in če poznaš vzrok, potem ni težko ta vzrok odpraviti, torej rešitev je odpraviti vzrok za bolezen. Težava je, ker klasična medicina ne pozna vzrokov za bolezni, v tej knjigi so pa pojasnjeni vzroki za posamezne bolezni podkrepljeni z dokazom na možganskih relejih, ki so označeni in vidni če narediš CT glave.

tvoja težava pa je drugje- STRAH kot praviš, to je pa že nekaj drugega. Kaj je pravzaprav strah- strah nas je nečesa kar ne poznamo, torej je rešitev da to kar ne poznamo SPOZNAMO čim bolj do potankosti in tako razblinimo strah. Mene je bilo zelo strah ob diagnozi raka, najprej sem pomislila na smrt, ampak ko sem spoznala – dobila informacijo zakaj sem zbolela za rakom na dojki, še več točno na katerem tkivu dojke in zakaj se mi je to zgodilo in ko sem analizirala da je vse to res da je to res vzrok, me ni bilo več strah, ker sem takoj vedela, če to rešim bom ozdravela in točno to se je zgodilo.

Torej si ozavestila v čem je problem in ko si to odpravila, je rak sam izginil? V kolikem času? Bere se kot znanstvena fantastika.

Anonimno 3219, 12.08.2025 ob 13:40

Torej si ozavestila v čem je problem in ko si to odpravila, je rak sam izginil? V kolikem času? Bere se kot znanstvena fantastika.

če te zanima več imaš na voljo brezplačno na njegovi spletni strani prav o raku dojke in maternični vrat na strani ZAMOLČANA MEDICINA pod DRUGO  MNENJE brez veze da jaz to sem kopiram

sicer pa ja, nisem samo ozavestila, morala sem rešiti konflikt s svojim partnerjem, ki se ga ni dalo, zato sem ga zapustila, se oddahnila in ozdravela. Brez kakšnih farmacevtskih izdelkov ki še bolj naredijo bolno telo, brez posebne hrane, brez zdravilnih zelišč, nikomur nisem nič plačala, vse je naredilo moje telo ko sem se rešila konflikta- partnerja ki je bil triger za moje težave. Seveda tam boš našla tudi druge rake, ne vse. potem moraš prebrati knjigo, tudi sicer predlagam knjigo, da razumeš koncept te medicine, ki te potem pelje v rešitev vseh konfliktov ki vodijo v bolezni. gospa tukaj trdi, da v knjigi ni napisano kako rešiti, kar seveda ni res, tam točno piše, da je treba rešiti konflikt in jaz sem ga rešila tako, da sem zapustila partnerja, ker se z njim ni dal skleniti dialog, vse je samo zavračal.

IMELASEMRAKAD0JKE, 12.08.2025 ob 13:57

če te zanima več imaš na voljo brezplačno na njegovi spletni strani prav o raku dojke in maternični vrat na strani ZAMOLČANA MEDICINA pod DRUGO  MNENJE brez veze da jaz to sem kopiram

sicer pa ja, nisem samo ozavestila, morala sem rešiti konflikt s svojim partnerjem, ki se ga ni dalo, zato sem ga zapustila, se oddahnila in ozdravela. Brez kakšnih farmacevtskih izdelkov ki še bolj naredijo bolno telo, brez posebne hrane, brez zdravilnih zelišč, nikomur nisem nič plačala, vse je naredilo moje telo ko sem se rešila konflikta- partnerja ki je bil triger za moje težave. Seveda tam boš našla tudi druge rake, ne vse. potem moraš prebrati knjigo, tudi sicer predlagam knjigo, da razumeš koncept te medicine, ki te potem pelje v rešitev vseh konfliktov ki vodijo v bolezni. gospa tukaj trdi, da v knjigi ni napisano kako rešiti, kar seveda ni res, tam točno piše, da je treba rešiti konflikt in jaz sem ga rešila tako, da sem zapustila partnerja, ker se z njim ni dal skleniti dialog, vse je samo zavračal.

ja, bravo za tebe, jaz vem da imaš prav in da si se tako rešila, ampak jaz tega nisem mogla, nisem mogla pustiti moža, bebca zajebanga, ker imam tri otroke in hiša je njegova jo je podedoall, moje je samo pol rjuh in še kaj, kam naj pa grem. no jaz sem morala na operacijo in zdaj se me sploh ne dotakne več. kaj čmo, takle mamo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close