Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko časa na dan presrfate?

Koliko časa na dan presrfate?

Pa ne mislim za službo. Kar tako, zaradi sebe.
Jaz preveč, mnogo preveč. Kakšni 2-4 ure na dan. Saj vmes naredim tudi kaj drugega, ampak vedno znova se vračam k tej škatli.
Naučila sem se mnogo (na netu), izguba časa pa prav tako ni najmanjša. Mislim si – ne pijem, ne kadim, nihče ni prikrajšan zaradi tega – ZAKAJ POTEM NE BI, če mi paše?!

uro, dve…včasih tudi pol dneva :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Cel siht! :)))

V službi 8 ur, doma še ene 5 ur.

Srfam le takrat, ko je veter ugoden. 😉

Ne znam srfat.;(

koliko časa pa za pc-jem presediš? :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

preveč. in se skušam odvajat.

koliko časa pa za pc-jem presediš? :)))[/quote]

Ga imam na stegnih in malo na uni moji…sej veš…pssttt artičoki. A to tud šteje? :))))

Drugače pa preveč kot mi pa rabi.

Ne srfam.

artičoki???? :))))))))))

Ja jest mojo tako kličem pa ji je čist všeč. :)))

eh…nisi kaj lepšga našla…npr. karambola :)))))))

Ja včasih se tam v bližini tudi to zgodi. Ma zdej študiram, če bi dala nalepko z imenom gor, da bi bila bolj plehka. :))))

sam pazi kaj bo pisalo na nalepki :)))

Predlagam napis “VSTOP NEPOVABLJENIM PREPOVEDAN”:)))))))))))))))))
Sta me nasmejali za dobro jutro:)
Swankica, hvala za hm, khm žgečkljiva odložena talesa, srce je komaj vzdržalo:)))

ali pa
pri vstopu obvezna uporaba delovnega oblačila

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close