Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Koliko časa jutri na primorki

Koliko časa jutri na primorki

Smo na slo. obali in da se izognemo ned. gneči in izkoristimo vikend bi se vracali v lj. v pon. zjutraj. V lj. moramo biti ob 8:30. Kdaj nas štartamo iz obale da ne zamudimo? Je med 7:30 in 8: 30 se gneca? Res nimam izkusenj prosim za nasvet tiste ki se dnevno vozite.

Takrat je gneča pred Ljubljano, pred Brezovico. Za ob taki uri priti v LJ. nekam, da ne zamujam, računam jaz pol ure več,

Definitivno bo gneča, ker je dosti del na cesti in posledično zožanje na en pas ali pa sta dva, ampak je ozko in dosti jih pelje čez polovico in jih ne moreš prehitet. Sploh lahko pričakuješ zastoj na Ravbarkomandi in potem je povečan promet od Vrhnike dalje.
Sama bi se odpravila okrog 6.30-6.45 z obale.

Zakaj ne greste v nedeljo zvečer? ob 21.oo iz primorja in brez zastojev doma

Mi se običajno še do polnoči potikamo po Kopru. Je še vedno kar gost promet, ampak manj kot popoldan ali zjutraj naslednjega dne.

Jaz sem hodila ob nedeljah zvečer, kot je zgoraj napisano, nekje od 20.00 dalje in sem imela skoraj prazno cesto. Ob ponedeljkih zjutraj mi je bila muka zaradi direktnega odhoda v vrtec/šolo in službo, pa vse cunje v avtu na vročini cel dan…nope, to mi ni bilo všeč.

Mi vedno gremo zvečer. Po 22h. Do sedaj še vednp b.p.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close