Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko časa bo trajal sanjski zakon Bradavičarja in Bosanke?

Koliko časa bo trajal sanjski zakon Bradavičarja in Bosanke?

Sprjemam stave.

Sam jima dam leto in pol. Max.

Vem samo to, da boš ti ostal drkadžija do konca svojih dni. Tukaj se ne da pomagat.

..zakaj že?,saj sta vendar skupaj ze leta, z otroci..niso vsi saše & mihci…ocitno si sedeta – meni ne anela ne bozovičar nista, ampak…naj jima laufa

Lado in Anela sta že dolgo skupaj in imata dve hčerkici. Mislim, da se bosta tudi postarala skupaj.

Anela šabagaga??? Mora biti precej pasivna, da takega zoprnega tipa kot je bradavičar prenaša. Sta pa že osem let skupaj vsaj. Bi to taubi in nutrija.

Jaz pa se sprasujem, kaj obcutite, ko priimke tako bedasto in otrocje spreminjate. A je res tako tezko napisat pravi priimek ali se boljse pocutite, ko ga tako neumno spremenite?

Mislijo, da so duhoviti, izpadeji pa kreteni.

Lado je en navaden soodvisen klovn, in takih je kar dosti v šov biznisu, nekih neopaženih fantkov tipo Gojko Ajkule Hitmacher. Pač, Katarina Čas je njegov kriptonit, ni zmogel, potem je pa vzel kar je lahko. Ni nek presežek vse to.

Imena spreminjajo, da jih ne bosta tožila preko ip-ja.

Katarina Čas je pa meni mimo. Pač ona ni želela otrok, on jih je želel. Pa sta šla narazen. Nič narobe.

Privoščim jima srečo (Ladotu in Aneli).

če njima sede naj uživata. lado je uštekal da so slovenke pretežno frigidne, zato je bosanka čist dobra izbira. pač oba sta medijski svet. mene pa lado nič ne moti.

Poroka za odvračanje pozornosti in za nove volilne glasove?

Odgovor na objavo uporabnika
Dve starleti na bewcu, 06.09.2025 ob 17:45

Sprjemam stave.

Sam jima dam leto in pol. Max.

Koliko časa je pa tvoja potrebovala, da te je zbrcala?

Onadva sta že dolgo skupaj. Tudi ostala bosta, delujeta mi stabilno. Pri Golobi in Tini pa ne vem kako bo, bomo videli, pustimo se presenetiti

kochižžžž

08.09.2025 ob 10:10

Poroka za odvračanje pozornosti in za nove volilne glasove?

Kdo pa bo kandidiral?

Katera ženska pa z dvema majhnima otrokoma pobegne stran od moškega, ki ni nasilen? Kam bo šla? Plus, ta je še odličen zaslužkar. Vprašanje, kakšne obveznosti ima ta njegova ženska, verjetno še skuhat ne zna s temi umetnimi nohti za Instagram, tako da se ji ne godi slabo. 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
matias, 09.09.2025 ob 17:58

Katera ženska pa z dvema majhnima otrokoma pobegne stran od moškega, ki ni nasilen? Kam bo šla? Plus, ta je še odličen zaslužkar. Vprašanje, kakšne obveznosti ima ta njegova ženska, verjetno še skuhat ne zna s temi umetnimi nohti za Instagram, tako da se ji ne godi slabo. 🙂

..omg tispon, tvoj komentar ej pa.mimo, na dnevni bazi se.locujejo – ne morš verjet, ne zardi nasilja. Enostavno gredo naprej. Malo.se ozri okoli..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close