Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko čarovnic živi v vaši soseščini?

Koliko čarovnic živi v vaši soseščini?

V vsakem bloku se najde (najmanj ena) baba, ki non stop visi na oknu in se buzerira na račun sosedov.
Kdaj si prišel, kako si prišel, s kom……….

Kam gremo…….kako si parkiral, obiski uuuuuuuu le h komu so namenjeni………smeti – si jih odvrgel v pravo kanto??
Si zaprl vrata? Otresel dežnik in očistil čevlje?

Čisto v vsakem bloku, ulici ali vasici živi ena taka BABURA!

Ignor? Se prepirate? Ali izzivate?

AI VESTE, DA JE NEKAJ TAKIH BAB TUDI TUKAJ? KAR BREZ SKRBI JIH NAŠTEJTE!

hvalabogu da smo v hiši 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Ignor? Se prepirate? Ali izzivate?

Men so hecne in jih še podžigam

ko smo še v bloku živeli, sem peljala kužata ven in se je pokakal na travo oz. v grmovje…in ena stara zavpije skozi okno, če bom to pospravla, pa sem ji rekla, da lahko ona, če jo moti 😀 in naj se briga zase

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

V moji neposredni bližini 2 .Tašča in od svaka žena.

Ti si že ena teh groznih babur!

Meni je sosed pred časom zatežil, da zakaj stalno avto umivam … Pa ga le na dva tedna ali še manjkrat… Pa sem mu rekla: zakaj pa vi stalno tukaj mimo hodite … Zamera, zdaj da pa mir ..
Kakšno reč nazaj, pa bo …

Ti si že ena teh groznih babur![/quote]

wtf?

No, tako kruto in grdo spet ne bi imenovala te ženske, ampak res, v vsakem bloku so kakšne starejše večinoma, upokojene in večinoma samske gospe, ki so očitno nekoč bile zelo aktivne in družabne in potem ostanejo brez moža, otroci odidejo po svoje, časa imajo na pretek in jim v pokoju ne ostane drugega kot da pogledujejo k drugim in takele ženskice, vse vejo, kdo s kom, zakaj, kdaj, koliko, od kdaj, h komu, kje….

Včasih mi je to zoprno, včasih pa me nasmeji….včasih pa to zelo zelo prav pride. Ko se zgodi kaj hudega se komot njo (ali več njih) vpraša, ker itak skoz “kukajo” skozi okno in vse vedo….

Če rabiš pragmatičen prevod: enkrat se bo nekdo pobrigal zase tako, da boš izrebke svojega psa, pa še kakih desetih drugih, ki serjejo po tujem zemljišču, dobila namazane na lasten prag. Ker to ljudje v praksi naredijo arogantnim lastnikom, če vedo, komu. Zato bodi vsaj pragmatična, če že odgovorna in zrela nisi, in poberi iztrebke svojega psa takrat, kadar te kdo očitno gleda 🙂

mi smo mel v bloku eno tako, k je visela pred oknom pa nekej skoz prežvekovala, pa zmer ej bla ta prva k se je pol iz balkona začela dret na otroke, nej gredo dol iz zelenice, bla je pa tolk žleht, da je sosedi k je koj nasprot nje stanovala skoz nekej nagajala, enkrat ji je pred vrata zlila kiblo vode, standard k ga je izvajala je bil pa, da je čevlje če so jih gosti pustil pred vrati zmetala čez ograjo v hodniku v klet.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

O, ko bi bila samo ena :))

Pri nas skoraj cel blok – ful stari bloki, nevzgojene starine tukaj že od pamtiveka, se imajo za gospodarje. So kao neki fini, izobraženi… a v bistvu se obnašajo, ko da ne bi bili čisto gladki!

Kake zganjajo! Imamo poleg čarovnice, ki ima ravno nasproti vhod, še čarovnika, ki ga zna čarovnica odlično našuntat!! Včasih je pa zabavno – recimo imajo študentje zgoraj žur in mora čarovnik v pižami (!!) na hodnik preverit, kaj se dogaja. Prizor pa seveda bizaren, to je treba samo videt.

Če stopim iz bloka ali iz avta in vidim sivo zijajočo glavo na oknu, mu namenoma kaj zabrusim, da lahko razbere, da je opažen in nezaželjen!

Če rabiš pragmatičen prevod: enkrat se bo nekdo pobrigal zase tako, da boš izrebke svojega psa, pa še kakih desetih drugih, ki serjejo po tujem zemljišču, dobila namazane na lasten prag. Ker to ljudje v praksi naredijo arogantnim lastnikom, če vedo, komu. Zato bodi vsaj pragmatična, če že odgovorna in zrela nisi, in poberi iztrebke svojega psa takrat, kadar te kdo očitno gleda :)[/quote]

mi na kraj pameti ni prišlo da bi lazila v bodičasto grmovje, da bi pospravila za kužatom…bo že narava naredila svoje…
zihr ne bom dobila ničesar namazanega, ker živimo v hiši in naš kuža serje na NAŠI travi

Ne govorim o naravi, govorim o ljudeh. Ljudje, ki si vzamejo čas, da pizdijo (upravičeno ali ne), si ga velikokrat vzamejo tudi za kaznovanje prekrškarjev (upravičeno ali ne). Jaz ne mislim presojat, ali si iztrebek tam pustila zato, ker ga je bilo res težko pobrat ali zato, ker ga itak nisi imela namena pobrat. Nekdo, ki si je vzel čas za pizdenje nate, je očitno presodil, da si samo na komot. In s starimi vešči in veščami se iti na nož ponavadi ne splača, ker imajo veliko več časa za podjebavanje tebe kot obratno.

taki ljudje imajo preveč časa…ob 6 zjutraj viset na oknu in čakat, da koga nahrulijo
sem bila dostkrat ODGOVORNA in ZRELA, in sem pospravila za njim, če se je na neprimernem mestu pokakal

Ja, saj o tem govorim. O ljudeh, ki imajo preveč časa, vsekakor pa več kot ti.

ja ok…in zakaj potem jaz spadam med grozne babure :/

Tukaj nekdo misli, da nisi pospravila, ker ti dol visi, kje tvoj pes serje.

aja…sej včasih je bolje, da kaj ne prebereš…primitivci pač 😀

He, he , v mojem bloku jih je kar veliko. Je bolj dom upokojencev, ki imajo preveč časa, so pač po oknih in skupnih balkonih. Na vsa vprašanja, kam greš, kje si bila, a včeraj te pa ni bilo-ni bilo avta, imam univerzalni odgovor. Veste, gospa, mami že 20 let ne polagam računov, zato mislim, da mi jih tudi vam ni treba. Zraven se pa lepo prijazno nasmejim in niti zamere ni. Le drugi dan spet isto vprašanje in isti odgovor.
Ja, tako to gre…saj mi jih je žal, da nimajo svojega življenja in morajo živeti življenje drugih.
V razne spore pa mene niti pod razno ne bi uspeli pritegniti. Se diplomatsko izognem. Čeprav so skoraj vsi med sabo skregani. 🙂

Moje čarovnice so že vse zažgali na grmadi. Še dobro. :))

V naš blok pa so se naselili mladi koruzniki, ki nočejo imeti otrok ampak imajo raje pse (do sedaj je bil blok ful čist, zato so se tudi odločili kupiti stanovanje v njem), ki delajo svinjarijo po stopnišču. In mi staroselci (beri čarovnice) nismo navdušeni, ker je čistoča v bloku skoraj na nuli.
Nobeden še ni v penziji, takrat bo šele živahno!

In kaj je problem? Se ti že pred vhodom preobuješ v copate?
Kaj pa en kuža umaže?

Ej, pa proti sem psom v blokih. Če pa že je, ga sprejmem kot vsakega sončka.

Tebe so pozabili…………ha ha ha ha ha.

Tebe so pozabili…………ha ha ha ha ha.[/quote]

Me niso ujel,imam prehitro metlo. 😉

Ampak k čarovnica se pa ti režiš,te imam na sumu. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close