Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Koliko boste odšteli za letošnji dopust?

Koliko boste odšteli za letošnji dopust?

Pravkar sem se vrnili iz dopusta !
Dopust sem preživel na Hrvaškem v Dajli ! Za tedenski najem apartmaja 2+2 v predsezoni sem odštel 224€ ( ugodno) in sicer preko slovenskega podjetja iz Nove Gorice,vendar je kvaliteta in udobje na zelo nizkem nivoju,tako da smo bili zelo razočarani.Bolje preverit kako in kaj preden se odločite za počitnice.

Lepe počitnice

Mesečna plača obeh je caa 2500evrov mesečno in regres brez božičnice,ki je ni(oba zaposlena v javnih službah)od tega moramo odštet kredit za hišo,tako da ostane mesečno 1200evrov čistega,s tem da vso zelenjavo pridelamo doma.Smo štiričlanska družina in si letno privoščomo 14 dni dopusta v čudoviti hiški na otoku Hvaru samo dobrih 30 metrov od obale.Najem je malo bolj zasoljen,vendar glede na to da je hiška bolj na samem v raznih kafičih ne zapravimo veliko.
En teden oziroma dva pa preživimo doma-grilamo,kolesarimo,obiščemo kakšen lep kraj.Kopališč ne obiskujemo,ker imamo bazen doma.Prav tako smo doma zimske,jesenske in prvomajske počitnice-v poštev pridejo samo enodnevni izleti v hribe oziroma naravo.Skratka imamo se fino in sploh ne pogrešamo Grčije,Turčije…..

pogrešamo hrvaške ko smo v Turčiji, kjer nas noben ne odira 🙂 ali smo doma, ker ni državnh službic

Če želite obiskati Hvar, vsa druga mesta na tem otoku, preverite ta veliki interaktivni zemljevid, polna informacij in dobre fotografije Hvar in skritih zalivov na otoku. Tam lahko najdete tudi namestitev po nizkih cenah in conatct lastnike neposredno.

http://www.visit-hvar.com/index.php?&lang=en

Za 11 dni morja damo letos 440€- samo namestitev.

Regres je bil malo več kot 600€. S tem bomo prišli skozi. Smo 2 odr. in 2 otroka.

lp,k

cca. 2500 14 dni 2+1

Računam 2000€ max za 19 dni, vključen bencin, hrana, trajekt, kampi, skratka vse.

Letos bo malo dražje. Greva v tujino 14 dni apartma. Nisem še točno izračunala. recimo 2000€ + vsi “stroški” tam-hrana, izleti. Lani mnogo ceneje (Brač 14 dni).

vse lepo in prav kaj pa tisti ki imamo 1000 eurov mesečnega prihodka,smo pa štirje dva odrasla dva otroka,eden 11,drugi 17 ima kdo kako idejo glede dopusta pri takem dohodku.

Par postov nižje nekdo oddaja hišo v Piranu za 30eur na dan, pa si mogoče lahko par dni privoščite. Ker so otroci že večji, vas morda tudi starejša oprema ne bo motila, pa še vožnje ni veliko.

Srečno!

No šment, vmes je pa oglas za hišo izginil. Iskalnik ga najde, a ga ne odpre.
A so marsovci prišli? :)))))

Veliko preseravanja in hvalisanja, žal !!!!

Srečneži,jaz morja nisem videla že 9 let. Moj dohodek je 390 eu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close