Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko bi vas pa pa bilo ZA menage a trois?

Koliko bi vas pa pa bilo ZA menage a trois?

Čist slučajno mimo uletela, pa videla spodnjo polemiko na 500 odgovorov (še mal pa jih bo toliko)…

Pa me zanima, če bi katera drugače odreagirala… Jaz sicer ne bi (v tisti jezi bi mogla res pazit, da ne bi obeh… ah ne bom o tem)…

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Pa bi se ti tudi potem ločila, prodala hišo……če bi se ti zgodilo tako kot punci v spodnji polemiki?

Koliko od vas pa je zapustilo partnerja ali se je ločilo, če ste domnevali, da vas je partner prevaral?

Jah, če bi naredil na tak način kot njej – definitivno ne bi bila kul do njega… Ven bi ga vrgla… Ups, sebe bi ven vrgla, glede na to, da pri njemu živim…

Sicer pa mislim, da bi kakšno prevaro tudi požrla… Ker življenje je dolgo in da se ti 40 let življenja z enim nič kaj takega ne pripeti – matr to morta bit pa oba karakterja !!!

Torej vse se da zmenit in popravit, če le ni takole ”suho nategovanje” kot v trenutno najbolj popularnem postu na tem forumu….

Slonček se strinjam s teboj ,ne sicer v vsem samo prosim ne pogrevaj juhe ,ki se je hvala bogu že skoraj shladila….hvala in brez zamere lp

Ni nobene zamere :))) Zakaj le? Res pa je, da sem šele pred kratkim uletela na forum in nisem utegnila še vsaega prebrat (no, vsega tudi ne bom)…

LP Sloncek

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close