Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Koliko avtov ima vaša družina?

Koliko avtov ima vaša družina?

Koliko avtov ima vaša družina (število članov) in koliko so stari avti?

Moja dva člana, dva avta, 3 leta in 18 let.

Do zdaj sva z možem deset let shajala z enim avtomobilom – v službo sem se vozila jaz (ker ga pač rabim tudi za službo), on je včasih prisedel, največkrat pa šel s kolesom. Mož je avtomobil dopoldne rabil morda 5x na leto in jaz sem si nekako uspela urediti, da tisti dan nisem šla na teren. V zadnjem času pa tudi on rabi avto cca 2x na teden, tako da tako več ni šlo in sva bila primorana kupiti še enega.

Avtomobila pa sta stara 4 leta in 1 teden.

4 člani, 2 avtomobila, stara 10 in 15 let (kako se to grozno bere :)), oba dnevno v uporabi, vsak v svojo smer.

Živim s sinom, en avto star slabo leto. Prej smo dvajset let shajali brez njega, saj imam do službe kratek sprehod, otroka sta imela šolo blizu, prav tako zdravstveni dom in podobno … Avtomobila ne rabimo vsak dan …
Vem, ob tem, kako nujno marsikdo med vami potrebuje avto, zveni prav idilično. Pač prednost ne prevelikih mest.

Ni tako temnega oblaka, da ne bi imel vsaj svetlega robu.

Štirje člani, 2 avta, 11 in 9 let.

**************************************** (__/) (='.'=) (")_(")

pri fantu: 5 družinskih članov, 5 avtomobilov – verjetno se boste zgražali, ampak živimo na vasi, brez ugodnih avtobusnih povezav, vsak ima službo na drugem koncu..

Pri nas doma: 4 družinski člani, 2 avtomobila

Pri nas doma 4 člani.
4 avtomobili (živimo na vasi in ni druge povezave kot avto).
Stari: 7 (oči), 2(mami), 10(brat), 2(jest).

LP

trije družinski člani (en odrasel, en polnoleten otrok), en avto (6 let)

3 člani – 1 avto – 7 let

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

4-je odrasli in imamo 3 avtomobile, živimo pa v mestu. Starost avtomobilov je 8, 1, 10 mesecev. Jaz zelo malo rabim avto, ostala dva člana pa vsakodnevno, predvsem pa za službene zadeve.

Ko sem bila pri starših s fantom, 4 odrasli, 5 avtomobilov (od tega en služben), zato sem svojega dala nečakinji. Kasneje kupila svoj avto, ker sva se z bivšim razšla.

Sedaj živiva s fantom, vsak svoj avto (6, 5 let). Kmalu bova začela uporabljati samo enega, kaj bo pa z drugim, pa se še nisva odločila.

Lp, Petra

3 člani, 2 avtomobila, stara 14 in 13 let

3 člani, 1 avto star 12 let… (kot nov:))))

lp

Vsak svoj avto, vsak svoj biči, vsak svoje rolerje….. vsak svojo deko.. :))))

Mi imamo samo enega, star je po mojem že več kot 10 let.

V našem mestu niti ne rabimo dveh, jaz bi sicer v službene namene potrebovala svojega, ampak zaenkrat si ga ne moremo privoščiti, zato svoje službene obveznosti pač usklajujem s partnerjevimi in grem na teren takrat, ko on ni v službiin ga torej ne potrebuje.

3 odrasli člani, 3 avtomobili. Od mame star 7 let, moj 14, ob brata 18 😉

2 odrasla in 2 otroka, avto 1 – starost 7 let.

5 članov, 3 avtomobili stari: 23 let, 12 let in 5 let

************************************ Elastičnost razmišljanja je odvisna od razsežnosti posameznikovega uma!

nas je šest,
vsak ima svoj avto, v bistvu so trije avtomobili še v garaži, ker so otroci še premajhni, vendar bodo čez par let prišli zelo prav,
ostali trije terenci so stari: 2, 4, in 5 let

mi bomo kmalu 4, pa imamo en avto, star 5 let. ker imava z možem službo čisto blizu (100m stran ena od druge), ni potrebe po dveh avtih, čeprav stanujemo na vasi in nimamo nekih hudih povezav.

6 odraslih in 8 avtov od tega dva kombija.

Mi smo štirje-1 avto star 3 leta.

Odkar sem ostala brez službe, imamo en avto, star 8 let. Prej sva zaradi urnika in kraja dela vsak z možem potrebovala vsak svojega in sem jaz vozila svojo “starino”, ki je zdaj neregistrirana v garaži, stara 19 let.

Smo pa dva odrasla in dva osnovnošolska otroka.

trije clani (37, 33, 10) in dva avtomobila (11, 3)

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

New Report

Close