Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kolesarska družba

Kolesarska družba

Vreme je že idealno za kolesarska potepanja, le kje ste simpatizerji kolesarjenja.
Lp Bunko

gonimo gonimo, tud po snegecu pegecu 😉

Tudi po snegu je lepo se strinjam ma še lepše je vožnja po mulatjerah Krasa in Soče.Drugači bo pa kmalu cestak pel.Ja opažam da je zmiram manj ljudi na kolesih.

Lp Bunko

ravno danes cestak pel, sicer le 35km, ampak nekaj je pa le 😉

Točno tako samo pri nas je bla taka megla da smo izkoristili zoped gozdne poti.Čestitam ti za začetne kilometre.

lp

Bunko še kaj goniš po asfalti? 🙂 Js učerej spet nabrau 60km hihi 😉
kukr zgleda mava kr nekako svojo temo hehe

Živ Pinny ja vikend je bil izkoristen v nulo, je bilo preveč škoda it po gozdu smo šli na izi se vozit z cestakom, ja opažam ma po pojem bo kmalu ta tema zaživela.

LP Bunko

s kolegico imava v planih poleti potepanje s kolesi pa bi bilo dobro, če bi šel še kdo, – bo bolj zabavno:). destinacije: sardinija, hrvaška, grčija, španija. kakšna od tega ali dve. greva z gorskimi kolesi pa torbami. to je od 40 do 80-100 km na dan. povprečna hitrost 15 :)) spanje v šotoru, včasih v kakšnem kampu. kuhanje na kuhalniku. stroški na dan 5-10 eur. stara sva 35 pa 33. za spoznanje lahko gremo prevozit skup kak maraton ali kar tako, kašno uro v okolici lj.
lp!

Živjo,

z veseljem se pridružim, tudi sam rad kolesarim, sem tud blizu vajinih let 🙂 mail: laho81 AT gmail.com

kam pa bi ti najraje šel?

Nič nisi pa napisal za koliko časa bi to šli kolesarit? Teden, dva, tri … mesec? 🙂
Predvidevam da sta izlj?
uf js sm pa čez vikend v Strunjanu bil pa dol okol kolesaru, uf je blo fajn 😉

Eni smo iz primorske za druge se še ne ve 🙂

lp Bunko

ja, trenutno sem v lj. kolegica pa kakor kdaj.
šla bi do enga meseca nekako, ker več bo težko zaradi dopusta.
turbo, ti voziš bolj cestno?

Jaz vozim oba modela kolesa cestak/gorsko.

lp Bunko

vozim eno in drugo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close