kolesarke
vožač, 27.05.2021 ob 15:52
saj to, nekatere mislijo, da bodo shujšale na kolesu. Če bi blo to res, bi ble že sedaj suhe in ne bi vozile naokoli debele R.
A ni zalostno, da te se debele R nočejo, ker imaš tak vamp. Mogoce ti bi koristlo, da probas kdaj tistih par metrov prehoditi ali iti s kolesom in ne zagrenjen zdet v svoji stari kripi in obsojat ljudi, ki sploh ne vejo, da obstajs. Eni mate pa res zalostna življenja.
ne obsojan vseh kolesark, samo tiste debeloR. Ker razumem, da si vse kolesarke ne morejo privoščiti avta. Ampak te so suhe, ker tudi za hrano nimajo. Ampak te taprve, ko vse visi dol, pol pa vlečejo gor ene ozke hlače da vse po šivih poka. Vozijo po cesti, kot da so same na svetu, ne gleda ne levo, ne desno in misli da je tolk pomembna da ima povsod prednost. O teh govorim. Ma kakšna rekreacija ???! Rekreirat se pojdite v Logarsko dolino, ne pa po mestu.
Ahmm, 27.05.2021 ob 15:57
Haha…a ves, da mi gladko boli q, ce se tvoje oci ne sproščajo ob pogledu na nas, kolesarke. Vse, od prve do zadnje, smo asice.. 😉
Sem pa dnevno na bajku, oblecena & obuta pa tako, da ce me ne vidis na kolesu, ne bi uganil, da sem kolesarka…
a bejž no, pošlji mi sliko da vidim
vozač, 27.05.2021 ob 13:54
Se vozim po mestu in mi gredo na živce te kolesarke. Oprijete hlače, ne gleda ne levo ne desno. Ritka obilno visi čez sedež in kratke noge. Če bi se kera vidla v ogledalo ne bi nikoli več sedla na kolo.
mene ne motijo kolesarke zarad njihove teže, mene motijo neumni kolesarji – velja tako za ženske kot za tipe:
furajo se po pločniku, včeraj me je ena skoraj zbila na pločniku, ker se mi je pripeljala izza hrbta, kar naenkrat je vštric mene in se dere opa pa skače dol s kolesa… tak me je razjezila, da ko se je spravila nazaj gor na kolo sem se postavila na sredino pločnika pred njo in se nisem premaknila, tako da ni mogla mimo… in potem se dere, če sem nora kaj da delam, sem rekla, gospa jaz sem peška samo po pločniku hodim kakor je tudi prav, vi ste kolesarka, tukaj ni kolesarska steza… in baba se je non stop po pločniku za menoj počas furala in se drža name in me zmerjala, kako da sem grozna oseba, ker da bi se ji mogla umakniti in kako dolgo da mislim še po pločniku pred njo hoditi, da se ona ne more peljati s kolesom, pa da ona ima čas in se bo že za menoj vozila. Vse to raje kot da bi zapeljala na kolesarsko stezo kamor sodi.
Potem na prehodu za pešce: pa vrhunec njene vožnje – znori in se zapelje mimo mene – pazi zdaj: na cesto v nasprotni smeri vožnje (tako da so ji avtomobili vozili nasproti in tudi vsi kolesarji in motoristi), do naslednjega prehoda za pešce, kjer ona spet, kam drugam, kot na pločnik…
dovolj jih imam norcev kolesarjev po pločnikih – nikomur se ne umaknem, če me bo kdo zbil bo odgovarjal, če kdo od njih pristane na cesti z razbito bučo ali invalid potem ko me bo zbil od zadaj in bo tudi njega vrglo s biciklom, ko se pripelje izza hrbta in jih ne vidiš – pa oprostite, za take norce, rečem samo, dobil si kar si iskal… pa nikomur ne želim slabega, ampak to je višek provokacij in izzivanja.
Kitzzy, 27.05.2021 ob 18:24
Najhuje je, ko se debela zenska spravi v pajkice. Bruhhh. Pajkice itak ne pasejo nikomur.
Jst mam noge supermodela in natrenirano zadnjico.. Oh verjemi.. Pajkice mi še kako pašejo in top majčka. Kdo je tebi kriv, da nimaš vitkih, dolgih in natreniranih nog? Zakompleksana krava si in ni” druzga.
Vozačka, 27.05.2021 ob 19:12
Jst mam noge supermodela in natrenirano zadnjico.. Oh verjemi.. Pajkice mi še kako pašejo in top majčka. Kdo je tebi kriv, da nimaš vitkih, dolgih in natreniranih nog? Zakompleksana krava si in ni” druzga.
Pusti zavistnice, bi se lahko spoznala?
Hja, kakor katera. jaz sem s kolesarjenjem shujšala 15 kg v pol leta – rekreacijsko, po dve uri dnevno…Ritka top ( pa ne una zumbasta Kardašijan rit nafilana z maščobo , taka bolj kot od Kendal Jenner- so mi včeč take ritke sicer, zato sem jo tudi prigrala na kolesu, evo priznam ), pa dolge ravno prav mišičaste noge – ne una ubijalska zamaščene stegna. Konfekcija 38 zdaj na nad 175 cm višine…
oja se da shujšat kar lepo, 27.05.2021 ob 19:20
Hja, kakor katera. jaz sem s kolesarjenjem shujšala 15 kg v pol leta – rekreacijsko, po dve uri dnevno…Ritka top ( pa ne una zumbasta Kardašijan rit nafilana z maščobo , taka bolj kot od Kendal Jenner- so mi včeč take ritke sicer, zato sem jo tudi prigrala na kolesu, evo priznam ), pa dolge ravno prav mišičaste noge – ne una ubijalska zamaščene stegna. Konfekcija 38 zdaj na nad 175 cm višine…
Mmm. Kendal je top. Bravoza uspeh. Ziher si huda v pajkicah.
Forum je zaprt za komentiranje.