Kolesarji nadležni tako in drugače
Berem, da ko greste kolesarit se kar nalepite ljudem pred vhod ker ste ravno kolesarili mimo 🙂 joooj, kolesarji ste pa res nadležni. Ne samo po cestah, še ljudem ki jih poznate se greste prilepit na pijacko in prigrizek. Mene je tudi ena taka dvakrat klicala, da bo z družino kolesarila po mojih koncih in če imamo čas. No, ker nisem imela časa (ni res, ampak čez vikend rada delam okoli hiše in se mi neda posedati s sodelavci), sedaj kolesari v drugem kraju (okoli druge sodelavke) , ki ima nje in njene familije tudi že poln kufer. Sedaj v službi ugibamo kdo bo naslednji hahahah. En sodelavec se boji da bo on, ker tudi živi malo ven z ljubljane in ima hišo bolj v naravi. Mah, se smejimo in čakamo kaj bo 🙂 dejansko je res tako kot eni govorijo okoli teh kolesarjev. Najbolje jih je takoj postavit na mesto.
Lillibeth, 25.08.2021 ob 07:22
Kolesarji so nadlezni zelooo. Po ozkih Istrskih cestah delajo zastoje, po Ljubljani se vozijo po napacni strani, cez rdeco….treba bi jih bilo bolj nadzirat in kaznovat, ali pa ukinit z zakonom..
So nevarni na cestah. Kolesarijo tudi po zelo ozkih /zelo prometnih/ cestah. Včasih opažam prave zastoje zardi njih ; tudi po 5-6 avtomobilov vozi za njimi kar lep čas. Ne samo, da upočasnjujejo promet, predstavljajo tudi veliko nevarnost, za sebe in ostale udeležence.
Forum je zaprt za komentiranje.