Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kolesarji nadležni tako in drugače

Kolesarji nadležni tako in drugače

Berem, da ko greste kolesarit se kar nalepite ljudem pred vhod ker ste ravno kolesarili mimo 🙂 joooj, kolesarji ste pa res nadležni. Ne samo po cestah, še ljudem ki jih poznate se greste prilepit na pijacko in prigrizek. Mene je tudi ena taka dvakrat klicala, da bo z družino kolesarila po mojih koncih in če imamo čas. No, ker nisem imela časa (ni res, ampak čez vikend rada delam okoli hiše in se mi neda posedati s sodelavci), sedaj kolesari v drugem kraju (okoli druge sodelavke) , ki ima nje in njene familije tudi že poln kufer. Sedaj v službi ugibamo kdo bo naslednji  hahahah. En sodelavec se boji da bo on, ker tudi živi malo ven z ljubljane in ima hišo bolj v naravi. Mah, se smejimo in čakamo kaj bo 🙂 dejansko je res tako kot eni govorijo okoli teh kolesarjev. Najbolje jih je takoj postavit na mesto.

Meni tudi ni jasno, ko nekam greš, da čas zapravljas za druge.

Najhuje pa je, ko jih potem na svojem domu poslušaš kako njihovi otroci pa mame pa tete, a folka niti ne poznaš. Ko pa ti omeniš svoja dva, recimo, pa nosovi do tal. Že dolgo nismo več postojanka za mimoidoče.

s tem se pa kar strinjam. Imel sem sodelavca, ki je delal po 10+ tisoč km letno, pa sem mu na enem pikniku rekel…, stari, ti si začel kolesartiti samo zato, ker si tako škrt.., da te tist, ki ga obščeš počasti s kakšnim pivom in prigrizkom..

Kolesarji so nadlezni zelooo. Po ozkih Istrskih cestah delajo zastoje,  po Ljubljani se vozijo po napacni strani, cez rdeco….treba bi jih bilo bolj nadzirat in kaznovat, ali pa ukinit z zakonom..

Odgovor na objavo uporabnika
Lillibeth, 25.08.2021 ob 07:22

Kolesarji so nadlezni zelooo. Po ozkih Istrskih cestah delajo zastoje,  po Ljubljani se vozijo po napacni strani, cez rdeco….treba bi jih bilo bolj nadzirat in kaznovat, ali pa ukinit z zakonom..

So nevarni na cestah. Kolesarijo tudi po zelo ozkih /zelo prometnih/ cestah. Včasih opažam prave zastoje zardi njih ; tudi po 5-6 avtomobilov vozi za njimi kar lep čas. Ne samo, da upočasnjujejo promet, predstavljajo tudi veliko nevarnost, za sebe in ostale udeležence.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close