Kolesarji na cesti
Kolo, avto, tovornjak, … vse to paše na cesto.
Je pa ogromna razlika glede prostora: kolo rabi malenekost prostora, avto veliko prostora, tovornjak ogromno prostora.
Posledično lahko vidimo kdo dela zastoje: avti, tovornjaki. Če bi svoje debele riti vozili na kolesu namesto v avtih, bi bile ceste na pol prazne. Ne pa sedaj, ko je vse nabito z avti.
Res pa je, da če imaš debelo rit, da jo moraš tudi 2, 3 km peljati z avtom, ker pač s kolesom to ne gre.
razmisli takole, 14.06.2021 ob 16:56
Kolo, avto, tovornjak, … vse to paše na cesto.
Je pa ogromna razlika glede prostora: kolo rabi malenekost prostora, avto veliko prostora, tovornjak ogromno prostora.
Posledično lahko vidimo kdo dela zastoje: avti, tovornjaki. Če bi svoje debele riti vozili na kolesu namesto v avtih, bi bile ceste na pol prazne. Ne pa sedaj, ko je vse nabito z avti.
Res pa je, da če imaš debelo rit, da jo moraš tudi 2, 3 km peljati z avtom, ker pač s kolesom to ne gre.
Ceste niso za rekreacijo.
kolesarji, 14.06.2021 ob 18:06
profi kolesarji so zakon-spoštujejo pravila, se vozijo po cesti… big like za profi kolesarje in dirke…
če bi bilo koga treba prepovedat so to neumneži, ki se vozijo po pločnikih, po napačni strani, z mobilci v rokah… ja te vse pa bi bilo treba mastno kaznovati in prepovedat še kdaj srsti na kolo.
Tekme… hm. Tekme so že ok, ampak da pa vse stoji zaradi njih je pa klinc. Nimamo vsi cajt stat pa jih gledat. Se mi je že zgodilo da sem bil dežuren, pa je stala linija, ko sem bil klican, pa sem imel sranje, ko nisem spravil pravi čas mašin v pogon. Pa ko se vozim pol ure na šiht, namesto 15 minut je tudi bolj tako tako. Prehitevat vsakih 100 metrov enega reveža, ki je pozabil kondicijo doma, da idijotov, ki vozijo vštric sploh ne omenjam… je ena žalost.
wd40924, 14.06.2021 ob 18:29
Tekme… hm. Tekme so že ok, ampak da pa vse stoji zaradi njih je pa klinc. Nimamo vsi cajt stat pa jih gledat. Se mi je že zgodilo da sem bil dežuren, pa je stala linija, ko sem bil klican, pa sem imel sranje, ko nisem spravil pravi čas mašin v pogon. Pa ko se vozim pol ure na šiht, namesto 15 minut je tudi bolj tako tako. Prehitevat vsakih 100 metrov enega reveža, ki je pozabil kondicijo doma, da idijotov, ki vozijo vštric sploh ne omenjam… je ena žalost.
Kje si kupil vozniško? Opravil vozniškega izpita ziher nisi. Glede na to, da imaš težave s prehitevanjem kolesarja, si ne predstavljam kkako ubog si, ko je pred tabo traktor.
V avto šolah naučijo take stvari.
zašpehanci se vžigajo, 14.06.2021 ob 18:32
Kje si kupil vozniško? Opravil vozniškega izpita ziher nisi. Glede na to, da imaš težave s prehitevanjem kolesarja, si ne predstavljam kkako ubog si, ko je pred tabo traktor.
V avto šolah naučijo take stvari.
Kakšna je kazen za vožnjo po cesti, vzporedno s kolesarskk stezo?
A kolesarjem ni potrebno upoštevat predpisov?
Enamum, 14.06.2021 ob 18:37
Kakšna je kazen za vožnjo po cesti, vzporedno s kolesarskk stezo?
A kolesarjem ni potrebno upoštevat predpisov?
Ne bi vedela. Kjer se da, vozim po kolesarski. Vendar ni nujno vozit po kolesarski, če ta ni normalno prevozna. Kar pa velja za ogromno kolesarskih stez po Sloveniji: na njih so pešci, vozičkarice, parkirani so avti. Če pa ni nič od tega so pa preprosto posute s steklom, peskom, kar pa pomeni, da se s cestnim kolesom tam sploh ne da vozit. Sploh po mestih oz. v bližini mest so kolesarske večinoma tako zasvinjanje, da se s cestnim kolesom ne da peljati po njej. In v tem primeru je povsem zakoniti se peljati po cesti, vzporedno s kolesarsko.
Tole je pa tako kot pri moji bivši. TUdi ona sovraži kolesarke. Nikakor ne prenese dejstva, da imam drugo žensko in to tako postavno kolesarko. Bivša posledično sovraži vse kolesarke. Tako kot mone v tej temi.
Je pa moja bivša, zlobna, zagrenjena, zavaljena. Zato seveda ne prenese, da imam postavno žensko, kolesarko. Pa še skupaj kolesariva.
špena, 14.06.2021 ob 09:51
Zakaj se prirejajo tekme na cestah, ki povzročajo največje zastoje?
-
Zato Ker se kdo odloči zaradi aka peš pot, recimo ko pridejo nazaj iz s erbie. Papa dobr, enkrat bo₩, al bo odleteppl otrok ali odrasel, ko bo kdo naletel. Epide je poslabšala marsikaj. Še pred epide ijo₩, si šel s kolesom, so bili sredi pločnika, right, ženska, sem šla v službo, pa voznica, kot da ne, da je za volaonom no. A misliš, da je pe⁰še bolj varno? Še na sredi ceste, imaš zelen semafor, pa spet srečna please, da pa grem skozi. Kdo vas bo vahtal kar naprej avtorica? Z mislimi na dedcu, na cesti ste pa vsi lunaitcnip, še peš se je tam zapkantal voznik v državi in snedel ljudi. Malo poglej naokrog, če zmoreš. Joj ljudje
Uf, kake luštne ritke so na biciklih.
Kolesarke so res luštne. Mi je prav užitek katero pogledat. SPloh, ker kolesarke hlače in majica lepo razkrijejo kako ženska zgleda.
Kolesarko se splača upecat. Veš kaj dobiš, ko se sleče.
Postavo itak vidiš, ker kolesarka oblačila odlično pokažejo postavo.
Pa tudi vse napacane s šminko, pudrom niso. Tako, da vidiš obraz.
Pa nimajo dolgih nohtov pa širok nasmeh imajo.
Za seks so pa itak fenomenalne.
Vozniki z odprtimi kinda, 14.06.2021 ob 18:52
-
Zato Ker se kdo odloči zaradi aka peš pot, recimo ko pridejo nazaj iz s erbie. Papa dobr, enkrat bo₩, al bo odleteppl otrok ali odrasel, ko bo kdo naletel. Epide je poslabšala marsikaj. Še pred epide ijo₩, si šel s kolesom, so bili sredi pločnika, right, ženska, sem šla v službo, pa voznica, kot da ne, da je za volaonom no. A misliš, da je pe⁰še bolj varno? Še na sredi ceste, imaš zelen semafor, pa spet srečna please, da pa grem skozi. Kdo vas bo vahtal kar naprej avtorica? Z mislimi na dedcu, na cesti ste pa vsi lunaitcnip, še peš se je tam zapkantal voznik v državi in snedel ljudi. Malo poglej naokrog, če zmoreš. Joj ljudje
In Res, peš kam prej prideš, kot s polno pleha), ko pade zgolj rosica
Greš 3 postaje ob uri), pa komaj prideš v uri še v istem kraju), pleh, kje je še ostalih 25, kot da moram it na 300 km ???
wd40924, 14.06.2021 ob 18:52
Na mojo žalost živim v kraju, kamor se pritepe par sto kolesarjev vsak dan. A ti res misliš, da je veselje prehitevat kretena, ki misli da je center vesolja?
Si pomislil, da ne bi bil tako zoprn in zagrenjen, če bi svojo rit dal na kolo namesto v avto? Pa veš koliko manj gužve bi povzročil? Z avtom delaš veliko več gužve na cesti.
Pa kaj to balkancem govorit. POglej si kako je v razvitih državah. Tam se spodbuja kolesarjenje.
Pa seveda, komur je mar za svoje otroke, nečake, vnuke, sosedove otroke… bo skušal uporabljati kolo in javni prevoz kolikor je le možno.
Kdor pa je brezobrazni bebec, ki mu ni mar za zanamce v kakem okolju bodo živeli, se pa besno spravlja na kolesarje, svojo rit pa prevaža vedno v svoji kripi na štirih kolesih.
uf kaka ritka, 14.06.2021 ob 18:56
Uf, kake luštne ritke so na biciklih.
Kolesarke so res luštne. Mi je prav užitek katero pogledat. SPloh, ker kolesarke hlače in majica lepo razkrijejo kako ženska zgleda.
Kolesarko se splača upecat. Veš kaj dobiš, ko se sleče.
Postavo itak vidiš, ker kolesarka oblačila odlično pokažejo postavo.
Pa tudi vse napacane s šminko, pudrom niso. Tako, da vidiš obraz.
Pa nimajo dolgih nohtov pa širok nasmeh imajo.
Za seks so pa itak fenomenalne.
Veš Kok je bilo fajn, dala sem Cote v cajno na biciklu, šišala pa vse avtobusarje, pa kakšne z avtom in pešake sem tudi podila na kolesarskih, bip, bip, bip. Looking at me like, heartbeat 0?????? Im late kinda for women and I dont a bike anymore. Coz jeluos is kinda, yea yea I will walkp, But still ?????????☺☺☺☺☺
zašpehanci se vžigajo, 14.06.2021 ob 19:00
Si pomislil, da ne bi bil tako zoprn in zagrenjen, če bi svojo rit dal na kolo namesto v avto? Pa veš koliko manj gužve bi povzročil? Z avtom delaš veliko več gužve na cesti.
Pa kaj to balkancem govorit. POglej si kako je v razvitih državah. Tam se spodbuja kolesarjenje.
Pa seveda, komur je mar za svoje otroke, nečake, vnuke, sosedove otroke… bo skušal uporabljati kolo in javni prevoz kolikor je le možno.
Kdor pa je brezobrazni bebec, ki mu ni mar za zanamce v kakem okolju bodo živeli, se pa besno spravlja na kolesarje, svojo rit pa prevaža vedno v svoji kripi na štirih kolesih.
Pa ti mogoče pride na misel, da se vozim samo kadar je nujno? Služba je pač nuja. In časa ne izbiram sam. Potegni glavo iz riti in začni malo razmišljat.
Govedo arogantno.
Zdaj pa razmisli takole:
kako bi bilo, če bi vsi tisti kolesarji skozi vaš kraj namesto na kolesu, pripeljali z avtom? Poskusi si predstavljat koliko plehovja bi bilo. Pa koliko smeti bi za sabo pustili.
Da ne omenim še kaj hujšega: da bi vsi pridivjali z cestnimi dirkalnimi motorji, namesto s kolesi. Ja tistimi dirkalnimi motorji, ki vozijo 100, kjer je omejitev 50. Čisti užitek, a ne? Pa bi ti cel dan ropotali okrog hiše, noben otrok, maček , pes, ne bi bil varen, ker divjajo vedno preko omejitev.
wd40924, 14.06.2021 ob 19:13
Pa ti mogoče pride na misel, da se vozim samo kadar je nujno? Služba je pač nuja. In časa ne izbiram sam. Potegni glavo iz riti in začni malo razmišljat.
Govedo arogantno.
Jao, a to, da bi pa rit peljal na kolesu v službo ali pa z javnim prevozom, to ti pa ne gre, a ne?
Balkanc pač. Balkanci pljuvajo po kolesarjih, svoje riti pa za vsak korak peljejo z avtom.
Daj pojdi kdaj v kako civilizirano državo. Nizozemska, Danska recimo pa preveri kako se tam obnašajo do kolesarjev.
Pa itak ni treba tako daleč. Greš samo v Avstrijo, povsem drug odnos do kolesarjev. Avstrijci so 100x boljši šoferji. Ne jokajo, da ne morejo kolesarja prehiteti. Izjemno obzirni so do kolesarjev. Čisto drugače kot balkanci.
Forum je zaprt za komentiranje.