Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kolesarjenje po otoku Pagu

Kolesarjenje po otoku Pagu

Živjo vsem!

odpravljam se za 10 dni na otok Pag, v mesto Pag, pa me zanima, če je že kdo kaj kolesaril po otoku? Katere poti mi najbolj priporočate? Kako prikolesarim na kakšno lepo, ne preveč obiskano nudistično, lahko tudi divjo, plažo?

Hvala za odgovore!

Mateja

Tudi mi že dolgo letujemo v mestu Pag. Tu je ogromno plažic, zalivčkov, na katerih si lahko sam- super je, če imaš kakšen čoln, ki pa jih tudi sposojajo. So pa letos naredili tudi cesto, po kateri boš lahko prikolesarila do malih rajev. Je pa dobro it čimbolj zgodaj, drugače te prehitijo Čehi in Poljaki, ki se na take plažice odpravijo kar peš.mi smo zelo zadovoljni!

poglej na

http://www.sunturist.hr/gligora/hr/bikehr.asp

A lahko prosim malo bolj opišeš, kje je tista cesta, ki jo omenjaš, da jo jo naredili.

1000 x hvala darja

:))))))))))))

Ne vem, koliko poznate mesto..Ko se pripelješ po cesti navzdol do hotela Pagus, tu zaviješ desno in se pelješ ob obali, pa mimo hotela Tony, od tu naprej pa je sedaj makadamska cesta, sicer ne vem, če bo odprta za avtomobile, s kolesom pa ni problema, ali pa peš. V bistvu vodi po hribu, spodaj pa so same plažice in zalivčki- do svetilnika v Paških vratih, pa še desno od njega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close