Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kolesarjenje po kubi

kolesarjenje po kubi

Najbrž je bilo na to temo že precej govora, ampak vseeno bi prosil za informacije oz.na katerem netu bi jih dobil-o kolesarjenju po Kubi.Se splača rentati kolo,cena,kako je s cestami za kolesarjenje,prevoz kolesa z letalom,kje se najbolj splača kolesariti,itd.Hvala že vnaprej.

Tudi mene bi zanimale kakršnekoli informacije o kolesarjenje po kubi in zato hvala.

Hoj,

s kolesi je tako, da jih v hotelih rentajo in sicer je za prvi 2 uri brezplačno, vsaka nadaljna ura je 2 pesosa oz. malo manj kot 2 Eura.
Jaz sem kolesarila od Varadera do Cardene, ki je oddaljena baje 16 km, ampak se je zdela cela večnost, ker ceste so obupne,…vožnja s kolesom po avtocesti:-) je pa zanimivo in malo drugače, kar se pa tiče prav potovanja o Kubi s kolesom pa ne vem, če je to kar tako, ker je vsak kraj kar oddaljen od drugega in je bolje potovati kar organizirano preko hotela, kjer tudi veliko izveš od lokalnih vodičev o stanju na Kubi in vsem ostalim,…

Super se imejte,
lp, Nina

no, ja :-)))))))))))))))

BOLJE JE POTOVATI ORGANIZIRANO PREKO HOTELA???

Nina,kje pa ti živiš?

LP

Colon

colon, meni je bila ta izjava tudi tako mimo, da ni za povedat.
Saj res nekaterim bolj ustreza, če se jih povsod vodi za roko in so zadovoljni s tem, kar se jim pove… ampak nasvet drugim, ki nameravajo na Kubo, pa res ni bil na mestu :-))

Pozdravljena Nataša

Osebno spoštujem vsako mnenje tudi če je drugačno.
Lepo je prav v tem, da smo si različni. Nikomur ne vsiljujem,
da o Kubi razmišlja tako kot jaz, vendar njena izjava je bila
preveč zato sem se odzval.

Saludos de,

Colon

ojla!
če želiš “trasirati” dobro progo, izven prometnih cest poglej na spletno stran Helia agencije, ta ima dobra kolesarska potovanja. jaz bom mogoče letos šla z njimi.
srečno pri iskanju in izvedbi

minca9

Jaz bi storil takole. Naštudiraš zemljevide, in razne vodničke. Na letalo vzameš bicikl (seveda ga prej nekoliko razdreš in ga daš v torbo – kot potovalko). Seveda, jaz osebno bi potoval po Kubi s torbami na kolesu in vso drugo opremo. je pa fajn, da so v takšnem primeru vsaj dva ali trije skupaj. In na takšen način boš največ videl in doživel. To je moje mnenje.

Mi kdo proda Lonelyplanet – “Cuba cycling”? Hvala. E.

prekolesaril kubo odgovor poisci na biketravel ednevnik.si – trenutno kolesariva po ekvadorju in greva naprej -peru ,bolivija ……

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close