Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kolesarjenje po Irski

kolesarjenje po Irski

Zivjo!

Se kdo odpravlja na Irsko kolesarit? Npr. zadnji teden julija, prvi teden avgusta?
Low budget varianta? Prevoz z avionom TS – London – Irska?
Sporoči, če si za..

EG

Zivjo!

Jaz sem zainteresirana za kolesarjenje po Irski. Kaj pravis na malo kasnejsi datum, npr. avgusta (ne ravno takoj v zacetku meseca)? Pa zanima me, za koliko casa bi sel?

Lp, Spelca

Ojla!

Zal me je povozil cajt (= prepozno za nakup letalske karte in le en teden dopusta), zato sem se Irski nekako odpovedal. Za manj kot dva tedna, sem si rekel, da se sploh ne splaca. Bo pa kdaj drugic prisla na vrsto…

Si za kaksno blizjo varianto (seveda tudi s kolesom)??
Casovno pa se vedno konec julija, zacetek avgusta.. kasneje zal ne morem..

lp

Zivjo!

Skoda za Irsko. Se pa strinjam, da se za manj kot dva tedna ne splaca it. Blizja varianta? Hm, kaj na primer pa imas v mislih? Jaz sem bom avgusta vsekakor spravila na kolo – kam, pa se ne vem.

Lp, Spelca.

Ojla

trenutno imam frej po 12.8., priblizno 1 mesec…
lohk me poklices na 031-713-971 ali odpises direktno na moj mejl…in seveda povej kaj vec o tvojem planu in o sebi…sem pa zlo zainteresiran za ta konec evrope

Lp, Andrej

Pozdravljena!

Kako je tezko vse skupaj uskladiti, kajne? Pa ze tko sem se veselil…
Zal name zaradi navedenih okoliscin ne moreta racunati. No, se vedno pa sta vidva, ki imata takrat cajt. Poskusita..

Bom pa avgusta vecinoma v Sloveniji in se lahko odpravimo tudi na nakajdnevno potepanje proti zahodu (npr. Posocje, Breginj, Beneska Slovenija, Kras). Moj predlog. Poznam nekaj fajn placov za prespat.

Kaksna kontra?

Ja JSt če ne dobim s ko it na počitnice bi šel z veselem Prvi teden V Avgustu. Kolk pride pa avionska karta?

Za zacetek avgusta je prepozno nabavljati avionske karte. Oziroma so drage. npr. je med najcenejsimi pa ne dobis vec pod 50 EUR v eno smer (+ 25 EUR za kolo v eno smer). V koncni fazi te stane VSAJ 70 jurjev prevoz tja (Irska) in nazaj. Zivljenje tam pa itak ni poceni (PIVO…)

Ajd, fejst bodte!

je pa varianta iti tja z avtom ali kombijem…??…ali pa kolo rentas na Irskem in prides tja na seveda najcenejsi nacin…

Grem na Korziko namesto na Irsko. npr. od 1.8. za 10 dni. vlak – Livorno – trajekt. potem pa malo kolesarjenja malo hribolazenja. ce hoce se kdo zraven, naj se javi. lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close