Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kolegica za diskretne užitke??

kolegica za diskretne užitke??

Sam mar trdil, da ga imam? Nasprotno, nisem, ti se vedno nekaj povzdiguješ, kako si baje nekaj več, kako imaš kul lajf, a vedno pišeš iste predvidljive prispevke, brez vsebine..Ti in Marko sta res dream team..

Pa tudi pametna nisi kaj dost, marihuanca te denimo dobi na vsako provokacijo, ki so jo zamisli in si ga kar predstavljam, kako se reži tvojim izpadom, ki srka hladen pir…:))))

Ti si kakopak prepričana, da je vse, kar tu nekdo napiše, smrtno resno mišljeno…

Ti si tip ženske, ki ji nekdo reče, d abo nekam skočil, ona pa strogo resno vpraša, kje ima padalo.

Tako resnobna, dolgočasna, vsakega loviš za vsako besedo, rada pišeš očitne stvari, vsem poznane, brez smisla za humor…[/quote]
Glupa je. Kot da se trgovka ali frizerka ne bi smela zrihtat za v službo ali sprehod zvečer … neee treba je suhoparno povdarit svojo vzvišenost. A samo prevzvišena GF se lahko uredi… joj daj da jo nagačim in obesim v dnevni sobi na steno.[/quote]

Razširil si zgodbo v neslutene višave:)). Mariskatera “preprosta” ženska ima več okusa kot recimo tista, ki bi ga že po defaultu morala imeti. Bi morala vsakič izpostaviti vse kontekste?

Tako me začutite, berete moje vrstice. Meni je vseeno, kakšno mnenje si ustvarjate. Če sem zate in še za sto drugih virtualcev vzvišena in ne vem kaj…prav.

Ko bi vedel kolk se šele jst narežim:)). Ubogi siromaki (ne dobesedno, v mentalnem smislu pa).

Fantje, ne se z GF zajebavat – še moje ime je vedela :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Daj daj, Goldfish je ovca. Šetamo jo po pašnikih.

Daj daj, Goldfish je ovca. Šetamo jo po pašnikih.[/quote]

Vidim ja. Ste tapravi pastirji.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

In mojega. Ona vas (nas) ima vse pod kontrolo. Ne si domišljat, da je tupa. Zelo neumno je človeka, ki ga ne poznaš, podcenjevati. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In mojega. Ona vas (nas) ima vse pod kontrolo. Ne si domišljat, da je tupa. Zelo neumno je človeka, ki ga ne poznaš, podcenjevati. :)[/quote]
Pa mojega tudi. 🙂
Misliš, da nas zato hoče vse poznati, da nas lahko podcenjuje ?

To pomeni, da je na vrtu lahko tudi naga ? 🙂

Vidim ja. Ste tapravi pastirji.[/quote]
Kaj pa vem, jaz jim svoje ovčke ne bi zaupal…… 😉 pravijo da so tupe pa jim tolkrat pobegnejo preko plota, švoh pastirčki…. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tako me začutite, berete moje vrstice. Meni je vseeno, kakšno mnenje si ustvarjate. Če sem zate in še za sto drugih virtualcev vzvišena in ne vem kaj…prav.

Ko bi vedel kolk se šele jst narežim:)). Ubogi siromaki (ne dobesedno, v mentalnem smislu pa).[/quote]
Upam, da se vsaj diskretno režiš, da te ne bi kdo od navzočih imel za ubogo… :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

In mojega. Ona vas (nas) ima vse pod kontrolo. Ne si domišljat, da je tupa. Zelo neumno je človeka, ki ga ne poznaš, podcenjevati. :)[/quote]
Pa mojega tudi. 🙂
Misliš, da nas zato hoče vse poznati, da nas lahko podcenjuje ?[/quote]
Jaz sem imel bolj v mislih, da njo podcenjujejo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Buuuuuu:)). Vidim iz vaših dlani:).

Kdo ima koga v šetnji:))). Marihuanca, ti si na povodcu že od rojstva.

kaj neki bluzite, vsaka ženska je po svoje lepa, če ni nekomu, je nekomu drugemu. Važno je da se zna nosit. Prav tako mi vzamejo dih ženske 40 , 50 let, kot 30 letnice, ali pa 20 letnice.

Meni je pri ženski najpomembnejša energija, sexapilnost, samozavest. Da se zna sprostit in uživat. Biti ženska. Tista ki ve, kaj pomeni bti ženska, in kaj pravi moški hočejo, tista zmaga.

Najbolj neprivlačne so tiste ki se obremenjujejo s svojimi slaufki , gubicami , cunjicami, nesproščene, nesamozavestne, tisto moški že na 50 metrov preračunamo,

No vidim da je tak način navezovanja kontaktov neuspešen.

Lep pozdrav vseeno

Verjetno je stvar samo v tem, da si že v letih, ko se po sili razmer kriteriji nižajo…

Daj no draga, ne nabijaj še ti 🙂
Marsikatera 50 letnica, ki vsaj malo skrbi zase je lahko v boljši kondiciji in bolje izgleda od kake 20 letnice…[/quote]Vsake oči imajo svojega malarja….

A ti kaj hodiš k okulistu? 😉
Se mi zdi, da bi moral…..cccccc[/quote]

ja, res je. Za 50.letnice je primerno le, da se držijo domače kuhinje, da so “estetski popunjene”, če grejo kam ven obvezna ruta na glavi, da 24 ur na dan samo jamrajo, pletejo štumfe za svojega znerganega dedca in da svojim odraščenim otrokom neprestano težijo kdaj bodo vnučki. Ja, pa kumarce lahko vlagajo, štrudel pečejo in pripravljajo nedeljska kosila s potomci.

hmm, kriteriji…
ma ne vem če je to res.
Pač suhice in ženske, ki nimajo na sebi ženstvenih stvari me ne privlačijo kaj preveč.
Itak da me bolj privlači 20 letna punca z lepimi oblinami kot 50 letna, ni dileme, ampak kar hočem povedat je, da je lahko tudu starejša ženska, ki na izpostavit svoje vrline hudo sexi.
Govorim zame, da ne bo pomote…

Recimo ravno danes, na poti v službo sem videl eno,… tam mojih let. Lahke tanke široke hlače, večja rit, večji joški si bingljali. Po mojem mnenju hudo sexi. Kolkr poznam moške 8 od desetih bi veselo skakalo po njej. Ampak poznam jih tudi po tem, predvsem mladce in mladiče , da 8 od desetih bi bilo sram it z njo mimo malka ob Ljubljanci, ker “kao” ni nek posiljen ideal lepote. Na skrito pa fantazirajo imet v postelji ravno tako. Narave se ne da sfejkat:)

ok, neki bluzim…
še vedno čakam da se mi kaka javi, čeprav samo malo predebatiramo zadeve:)

lp

Vsake oči imajo svojega malarja….

A ti kaj hodiš k okulistu? 😉
Se mi zdi, da bi moral…..cccccc[/quote]

ja, res je. Za 50.letnice je primerno le, da se držijo domače kuhinje, da so “estetski popunjene”, če grejo kam ven obvezna ruta na glavi, da 24 ur na dan samo jamrajo, pletejo štumfe za svojega znerganega dedca in da svojim odraščenim otrokom neprestano težijo kdaj bodo vnučki. Ja, pa kumarce lahko vlagajo, štrudel pečejo in pripravljajo nedeljska kosila s potomci.[/quote]To je en ekstrem…
Druga skrajnost je, da si obleče mini krilo, špičaste čevlje z visoko peto v katerih lovi ravnotežje, bluzo z dekoltejem do popka in paradira kot čaplja po mestu oz gre taka v službo in opazuje kdo vse jo bo pogledal ali pa navleče nase pretesne hlače iz katerih štrlijo živordeče tangice…. in potem se s pol mlajšo, kolegico zgražajo kako eni nimajo nobenega stila kako se obleč….

Če pa je napisal, da ni pošten. Je pa vsaj iskren, če to kaj šteje.:))

Ti kar upaj da se ti kera javi medtem pa žlajfaj na toto kaj ji ciceki bingljajo…. srečno 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

ja, res je. Za 50.letnice je primerno le, da se držijo domače kuhinje, da so “estetski popunjene”, če grejo kam ven obvezna ruta na glavi, da 24 ur na dan samo jamrajo, pletejo štumfe za svojega znerganega dedca in da svojim odraščenim otrokom neprestano težijo kdaj bodo vnučki. Ja, pa kumarce lahko vlagajo, štrudel pečejo in pripravljajo nedeljska kosila s potomci.[/quote]To je en ekstrem…
Druga skrajnost je, da si obleče mini krilo, špičaste čevlje z visoko peto v katerih lovi ravnotežje, bluzo z dekoltejem do popka in paradira kot čaplja po mestu oz gre taka v službo in opazuje kdo vse jo bo pogledal ali pa navleče nase pretesne hlače iz katerih štrlijo živordeče tangice…. in potem se s pol mlajšo, kolegico zgražajo kako eni nimajo nobenega stila kako se obleč….[/quote]

kolk je videt najstnic in vse tja do 30-letnic, ki na las ustrezajo temu opisu. Treba se bo sprijaznit, da obstajajo tudi taki, ki zelo dobro skrivajo svoja leta, tako v fizičnem kot mentalnem smislu. Jebat ga, če ti in/ali tvoja nista med njimi. Najhujše pa je, da eden od obeh je, drugi mu pa iz čiste slabe samopodobe zaradi tega teži.

Pozdravljen,

to kar iščeš, bi verjetno našel recimo na tej primerni spletni strani:
http://www.avanture.net/

Ali pa:
http://www.vasioglasi.si/?mod=catalog&action=productDetails&ID=52037

Vso srečo…

Jaz sem kandidatka vsa navdušena, ker imava pdoobne želje. Samo kaj, ko padem na enem kriteriju. Nisem zdrava. Sem se ravno prehladila. Pa tako sem se veselila, da se dobiva. Pa sem zbolela. Kaj čem. Ti zahtevaš samo zdrave.

Pozdravi se in javi se.

Predlaga kar seks v štiri oziroma izmenjavo partnerjev. Morate “pridobiti” samo še avtorjevo ženo, pa bo …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close