Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kolegica se mi je prav zagabila

Kolegica se mi je prav zagabila

Ta kvazi kolegica ima tebe samo za krinko, da lahko na sprehodu ‘lovi’ potencialne žrtve. Zakaj pa se ne spogleduje z njimi, ko je sama?

Takih se je treba samo izogibati, ker so pokvarjene preračunljivke. Ti ji v resnici sploh nisi mar. Enkrat ali dvakrat bi to naredila v moji prisotnosti, potem bi ji pa jaz lepo rekla ADIJO za večno!

a lahko dobim njeno telefonsko ?

Odgovor na objavo uporabnika
Blage veze nimaš, 22.11.2020 ob 15:49

To je samo strupena zavist, ker je kolegica spolno prebujena, radoživa, iznajdljiva in uspešna v navezovanju stikov, ker ima vse, kar ti nimaš.

To lahko napise samo nekdo z enakim zivljenjskim slogom! Ce je spolno prebujena, naj si kupi pripomocek. Ne pa da vsakega slinavca brez kriterijev pusti po sebi plazit. Patetika smrdi od nje! Vredna je edino nekaj, ce ima deda ob sebi.

To je sam fovsija, ker pac zna mimgrede najdt brus za svjo luliko, ti pa pajcevine ometas ?

Odgovor na objavo uporabnika
Vrednosstt, 22.11.2020 ob 14:27

Kolegica, 45 let, samska, 2 otroka..kamorkoli greva na sprehod, se tako spogleduje,da je meni nerodno. Prav vidno je in neprijetno zame, zato sem ji rekla da naj koga drugega najde za kamuflažo. Ker to tako zgleda, tebe povabi na sprehod, da ne bo sama, potem pa samo da zagleda enega, nima veze, star,mlad, samo da toplo lula in že pozabi name in je v debati z njim. Obvezna izmenjava telefonske, kasneje srečanje z obveznim upsss seksom. Sem ji rekla da drugič z njo ne grem več in od takrat več mesecev tišine. A je to komu normalno? Sama sem tudi ločena, a ne lovim moških po ulici. Sem samska dokler ne najdem pravega, do takrat pa se ne bom vznemirjala.

To je njeno življenje. Mislim da nate ne upliva. Za vsakega je nekaj drugo normalno kokr je pač navajen. Ona bo pa zate rekla da si kot nuna ali je to normalno. Pusti jo na živi svoje življenje ti pa svoje. Če ti ne ustreza se pač ne druži z njo. Isto kot partner če je ne sprejmes takega kot je gresta narazen spremeniti ga ne moreš

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close