Najdi forum

Bliža se konec leta, kmalu bo Novo leto in zato me zanima koledar kjer vstaviš svoje slike po želji, kot je bilo prejšnje leto? Moderatorji upam, da se boste izkazali tudi letos.

Lep pozdrav, vesele praznike in srečno 1012!

Moderatorji imajo tehnični problem.
Vmes so zamenjali disk in izgubili čarovnika za izdelavo koledarja, ki je bil nazadnje v office 2003… Če ima še kdo office 2003, se priporočam za telefonsko, pa bom naredil…

Sem končno našel. Bo enkrat v teh dneh, ker rabim ene dve uri, da ga uredim. Ali ima kdo problem, če bi bil letos v Word 2007 formatu?

lp

Verjetno nas je še kar veliko ki imamo Woed 2003. kakšni pa bi bili ti problemi? Verjetno ne bo datoteke odprlo (datoteka je napisana v programu novejše izvedbe itd….?) Če bo samo to bomo nekako rešili, da bomo vse skupaj zagnali na kakšenem drugem računalniku, ki ima novejšo programsko opremo.
Lep pozdrav in hvala za vaš trud!

Hja… mal problemov bo. Mislim, da se ne bo moglo popravljat barv mesecev, ostalo pa bo večinoma šlo. Vmes si inštaliraj tole:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=941B3470-3AE9-4AEE-8F43-C6BB74CD1466&displaylang=sl
klikneš na gumb Prenos

Imaš na starševskem čveku…

Dirkač hvala, a ne gre. Tistega konverterja tudi nismo potegnili ker nekateri pravijo, da bo delal le nekaj časa, največ mesec dni, potem pa bo spet vse po starem ali še slabše. Bomo poskusili na drugi mašini, ki ima ustrezno opremo.

ti si kar prenesi paket, ni začasen, ampak trajen. S tem boš rešila problem izmenjave datotek. Nekaj ljudi okoli mene ga uporablja že več let.
Pa tudi Office 2007 si lahko namestiš, načeloma ne dela nič drastično počasneje kot Office 2003 (če te licenca ne stane nič 😉

Za bolj nezahtevne je tudi kaka online zadevščina lahko čist ok. Recimo http://www.freeprintablecalendar.net/ – nastane koledar v slovenščini, možnost dodajanja fotk … sicer je pa tudi excel oziroma kaka podobna preglednica prav fajn za kaj takega naredit.

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close