Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Koledar 2007 / za tiste, ki ga delate sami

Koledar 2007 / za tiste, ki ga delate sami

Upam, da mi bo uspelo… Pripet je koledar, narejen na osnovi Word čarovnika za koledar.
Dodatno je spremenjeno:
– povečan prostor za fotografijo, tako da vanj pride običajna ležeča (ne pokončna!) fotografija
– vnešeni slovenski prazniki
– vnešene počitnice za LJ MB PT
(kakšna dobra ura dela pač, če želite….)

Svoje slike si dodajate sami.
Prav tako lahko popravite barve in pisave za nedelje in praznike, imena mesecev, lahko vnesete rojstne dneve, druge šolske počitnice,…

POMEMBNO:
– datoteka ima končnico jpg. Zgornjo povezavo na priponko DESNO kliktnite, izberite Shrani cilj kot/Save target as… in potem zamenjajte končnico iz .jpg v .doc

Če sem kje kaj zgrešil, sporočite…

Jaz vidim samo križec, slikice pa ni… :(((

LP

http://deteljica.moj-album.com/

To je zato, ker bi morala na ime datoteke Koledar 2007 za javnost.jpg DESNO kliknit z miško in potem cilj shranit kot .doc datoteko (kot je opisano zgoraj).

Narejeno po navodilu, spremenja končnica.doc, file not found.

Raje neumno vprašam, kot pa naredim neumnost.

Jaz nisem imela težav pri shranjevanju, samo pri imenu sem dopisala .doc in je shranil.

Najlepša hvala Modri dirkač, moj koledar je že pripravljen:) prihranil si mi kar nekaj dela:)

Lp

Že med shranjevanjem morate popraviti končnico, kot je to narisano na pripeti sličici.
Mounty – verjetno datoteka tam je, kjer si jo shranila, samo ven in not moraš iz raziskovalca, če si z njim delala, ali pa moraš osvežiti pogled s tipko F5.
(jaz sem ponovno izvedel postopek in deluje).

z DESNO klik, nato Shrani povezavo kot . Shrani se s končnico php in deluje- se pravi, da jo odpira Word.
SUPER. Deluje. Hvala!

a spodnji rob tabele s koledarjem namenoma manjka?

Ah, prehitro komentirala. Saj ni vidna črta…OK je.

Sorči, sedaj pa je šlo. Zelo ok zadeva je.
Nič nebi imel proti če bi izvedel, kje dobiti čarovnika za koledar v wordu.
Tudi sam rad kaj takega počaram, vendar v publisherju, katerega pa vsi ne morejo odpret.

Raje neumno vprašam, kot pa naredim neumnost.

za 2008 pa

Malo pobrskaj še tule, če…

Mogoče še komentar (v bistvu sem šel gledat linke od Lady L in dobil idejo): barvno označene vikende, praznike in imena mesecev lahko prilagodite glede na sliko, ki je zgoraj – npr. če je majska slika, naj bodo te črke in številke spodaj čimbolj podobne zelenim tonom na sliki, morski meseci čimbolj modri ipd.

Danes sem si pripravljal svoj koledar in so rezultati še bistveno boljši… Hkrati pa praktično na nobeni izmed slik nisem uporabil istih barv.

Še moj komentar na tvoj koledar: ja res je monoton, to mi je najprej padlo v oči, pa mikeno površnosti je… ampak, to se da vse popravit. ;))

Sem ga hitro spedenala in prerihtala – mi je ravno prav prišel (za prisklednike), ker se mi ga ni ljubilo delat. Tnx! :)))

Ravno sem ga hotela začet sama ustvarjat, pa najdem ta link. Hvala za ves trud. Ga bomo koristno uporabili :-))

MENI PA SPLOH NOČE ODPRET PA KLIKNEM NA RDEČ KRIŽEC Z DESNIM GUMBOM NA MIŠKI AMPAK JE SAVE AS OBARVAN V SIVO

A ga daš prosim gor Lady L, za vse tiste, ki se nam ga ne da pedenat 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close