Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kolaps

Kolaps

Nisem spala 2 dni. Skupaj cca 4 ure. Naslednji dan 12 ur službe, sestanki. Med enim sestankom sem nekajkrat skoraj zaspala, mislim da je sodelavka opazila in me rešila, ko me je poslala nekoga iskat. Iz pisarne sem stopila in nisem vedela v katero smer moram in kje sploh sem. Levo, desno,tla, strop, izgubila orientacijo. Potem nas je imelo več sestanek. Nekdo mi je nekaj govoril, vmes sem skoraj zaspala,ko sem ga poslušala. Trudila sem se imet odprte oči. Zvoki okrog, glasovi,nisem vedela kaj govorijo. Doma sem pred partnerjem padla po tleh. Sploh ni opazil.

Ves čas me skrbi, da je čudno izpadlo in se je videlo. Prav trudila sem se ostati budna. Nekaj ur.

A je to normalno,,da se ti zgodi to? Kaj naredit, če se ponovi?

Bjelkan.

Ne lomi ga. Naspi se za nazaj in potem si rutinsko uredi spanje v prihodnje. Jaz sem bila tudi tvoje sorte. Otrok ni spal ponoči, nekaj sem se učila, nekaj postorila za službo, čez dan tudi stoinena stvar. Po treh dneh nespanja se mi je v trgovini zgodilo, da se nisem spomnila pin kode. Black out. Nikoli več se nisem igrala tako s sabo.

Verjemi, ni vredno. Potrebuješ spanje. Zdravje je prvo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close