Kokoš se hvali, da bo volila SDS
Samo smešno mi je, 14.01.2022 ob 22:39
Kokoši ???????, 14.01.2022 ob 12:17
samo smešno mi je, 14.01.2022 ob 10:51
Kokoši se ponosno hvali, da je homoseksualec in volilec SDS.
Tole je skoraj tako, kot bi Judi leta 1943 volili Hitlerja.
“samo smešno mi je”,
Ne veš več kaj sploh naj, a? ? Ja lej, vedno slabše bo, ker proti meni nimaš šanse. Nimaš ne mojega značaja ne sposobnosti. Najbolje je, da preboliš, če nočeš še več živcev zgubiti. ?
Sicer pa, kot sem napisal nekomu, ki te je pomiloval:
hvala kolega. Ja lej proti meni nima šans. Boga stara kurba. Najboljš bi blo zanjo, da spizdi iz foruma in men naredi prostor. Sam kaj bo pol? Frajerja nobenga ne more dobit, pa ji sam ta forum preostane. Ker kaj bi pa normaln tip delu s tako. ?
Ja lej tak je živlenje, tako lepo so se imeli na temu forumu, pol pa kr naenkrat pride ena kokoš (jaz ? ) pa ji vse pokvari. Gotovo ima solze v očeh stara kurba.
.
Previsoko se ceniš, veš!
Ne grem pa na tvoj nivo, ne zmerjam ljudi, ker to delajo samo primitivci.
In pisala bom, kar bom želela, kadar bom želela in komur bom želela.
Ti nisi pomemben, sploh pa ne toliko, da bi upoštevala tvoje mnenje.
Povem, kar mislim in še vedno sem prepričana v to, kar sem zgoraj napisala.
“samo smešno mi je”,
ne greš na moj nivo? Očitno si ti edina, ki tako misliš, drugi so že ugotovili kakšen gnoj si. Ker je bilo že kar nekaj odzivov. Ker ljudem je pač sumljivo, da mi kar naenkrat piše več ženske in se kar menjajo, ko ena odide jo zamenja druga in pol se že zmoti in začne pisati iste stvari kot druga. Kot so te že dvakrat opozorili.
Če bom ti to KAR JE VSEM, KI POZORNO BEREJO umenil jaz boš rekla, da sem paranoičen in da si domišljam a obenem prav ti druge pisce obtužuješ, da so jaz in to je zato ker si ti tu edina motena bolana paranoična kuzla.
Seveda boš ti marsikaj kar si napisala zanikala, ker za razliko od mene nimaš stalnega vzdevka. Zato ker si le ničvreden gnoj, ki ne stoji za svojimi besedami tako na temu forumu, kot v resničnem živlenju.
In vsak, ki je bil dovolj pozoren, da je opazil to tvoje zalezovanje, ki že mesece traja, to tvoje odpiranje tem o meni misli, da si pomilovanja vredna. Še posebej zato ker vsakič ko te zatrem in zadanem v odprto rano ti pohuljena strahopetnica zbrišeš in KER SEM TI TAKO POMEMBEN naslednji dan že odpiraš TEME O MENI. In delaš še večjiga debila iz sebe. Patetična, nesposobna zjebanka si. To je vse.
Marsikdo se vpraša iz kakšne družine moraš biti, kakšne starše si imela, da si postala takšen bolan moten gnoj.
gzhopše, 14.01.2022 ob 10:35
Pošta pod SDS razsuta, izropana, draga
Petrol pod SDS – svinjsko drag bencin, podražitve elektrike in nato kar ukinitev pogodb
Železnica katastrofa
Mercator prodan
Union + Laško prodano
Radenska prodana
Tankamo lahko samo še pri Janši + Orbanu – kar se odraža v cenah
Konkurence na področju telekomunikacijskih podjetij ni več – najcenejši paket je 25 evrov+RTV, če hočemo imeti dostop do česarkoli.
Dodatno zdravstveno zavarovanje stane trikrat toliko kot na začetku.
Komunala se draži povsod.
Rabimo nove ljudi, da razsujejo to gamat in DRŽAVO VRNEJO LJUDEM!!!!
Ker zaenkrat kaže, da smo za vladajoče SAMO MOLZNE KRAVE!!!!!!!!!
pretirano brihten pa nisi, ne spomniš se pivovarske vojne, tam se začne tvoja težava.
Mene se je tudi že obtožilo, da sem Kokoši, ker se nasprotovala nekomu, ki mu je težil. Gotovo me je obtožila prav ta oseba, ki je odprla temo.
Jaz je res ne razumem, toliko pozornosti usmerja nase z nadlegovanjem Kokoša in odpiranjem tem o njemu potem pa je začudena, ker izrazimo svoje mnenje. Morda zato, ker to mnenje ni njej v prid? Ker je tako sveto prepričana v svoj prav? To so znaki narcisa ali sociopata. V tem se strinjam s Kokošem.
Tega, da pa se zdaj dela fino, da ona ne zmerja ljudi kot Kokoši pa ne kupim. Manipulacija. Mi je bolj vulgarna njena hinavščina kot kletvice od Kokoša.
Kokoši ???????, 14.01.2022 ob 23:40
“samo smešno mi je”,
ne greš na moj nivo? Očitno si ti edina, ki tako misliš, drugi so že ugotovili kakšen gnoj si. Ker je bilo že kar nekaj odzivov. Ker ljudem je pač sumljivo, da mi kar naenkrat piše več ženske in se kar menjajo, ko ena odide jo zamenja druga in pol se že zmoti in začne pisati iste stvari kot druga. Kot so te že dvakrat opozorili.
Če bom ti to KAR JE VSEM, KI POZORNO BEREJO umenil jaz boš rekla, da sem paranoičen in da si domišljam a obenem prav ti druge pisce obtužuješ, da so jaz in to je zato ker si ti tu edina motena bolana paranoična kuzla.
Seveda boš ti marsikaj kar si napisala zanikala, ker za razliko od mene nimaš stalnega vzdevka. Zato ker si le ničvreden gnoj, ki ne stoji za svojimi besedami tako na temu forumu, kot v resničnem živlenju.
In vsak, ki je bil dovolj pozoren, da je opazil to tvoje zalezovanje, ki že mesece traja, to tvoje odpiranje tem o meni misli, da si pomilovanja vredna. Še posebej zato ker vsakič ko te zatrem in zadanem v odprto rano ti pohuljena strahopetnica zbrišeš in KER SEM TI TAKO POMEMBEN naslednji dan že odpiraš TEME O MENI. In delaš še večjiga debila iz sebe. Patetična, nesposobna zjebanka si. To je vse.
Marsikdo se vpraša iz kakšne družine moraš biti, kakšne starše si imela, da si postala takšen bolan moten gnoj.
Se ponovim
Previsoko se ceniš, veš!
In dodam, da nimam pojma, s kom in kdaj vse si se že prepiral in za koga domnevaš, da sem. Lahko ti samo povem, da se motiš. Očitno pa ne prvič.
Samo smešno mi je, 15.01.2022 ob 11:34
Se ponovim
Previsoko se ceniš, veš!
In dodam, da nimam pojma, s kom in kdaj vse si se že prepiral in za koga domnevaš, da sem. Lahko ti samo povem, da se motiš. Očitno pa ne prvič.
Ti si dobra kandidatka za najbolj zabito žensko na svetu. Pejt raj odpret še kakšno temo o Kokoši, ker danes nisi še nobene. Saj vidimo kako si napaljena na njega.
Teran, 15.01.2022 ob 12:15
Ti si dobra kandidatka za najbolj zabito žensko na svetu. Pejt raj odpret še kakšno temo o Kokoši, ker danes nisi še nobene. Saj vidimo kako si napaljena na njega.
“Teran”,
???
Pa če sproti pozablja kaj piše❗❗❗
Že par mescev nabija isto, iste stavke, vprašanja, trditve, primerjave potem, pa trdi, da to ni vse ona in da ona prvič mi piše itd. In pol ji naj vrjamemo. ?
Mislim kera prizadeta budala! ?
Pač ona je primer debila, ki misli da smo mi vsi debili in je ne bomo spregledali. ?
Sprašujem se ali ima kakšno možgansko poškodbo, da sproti vse pozablja. Ali pa je dejansko tako zabita. Obup. ?
Še nobene teme o njem nisem odprla, kot tudi nisem še nikoli tu odprla teme o kateremkoli uporabniku.
Sem pa res ta teden v dveh temah o SDS, kjer je kokoši komentiral, da jih voli, to komentirala. In to je vse. Več debat z njim ali o njem z moje strani ni bilo. In ti moji zapisi so bili brez žaljivk, za razliko od njega.
Kokoši ???????, 15.01.2022 ob 12:30
“Teran”,
???
Pa če sproti pozablja kaj piše❗❗❗
Že par mescev nabija isto, iste stavke, vprašanja, trditve, primerjave potem, pa trdi, da to ni vse ona in da ona prvič mi piše itd. In pol ji naj vrjamemo. ?
Mislim kera prizadeta budala! ?
Pač ona je primer debila, ki misli da smo mi vsi debili in je ne bomo spregledali. ?
Sprašujem se ali ima kakšno možgansko poškodbo, da sproti vse pozablja. Ali pa je dejansko tako zabita. Obup. ?
Ja lej, ljudje imajo težave v glavi. Vrjetno je težka življenska zgodba zadaj. Lahko bi bil malo bolj obziren.
Samo smešno mi je, 15.01.2022 ob 12:30
Še nobene teme o njem nisem odprla, kot tudi nisem še nikoli tu odprla teme o kateremkoli uporabniku.
Sem pa res ta teden v dveh temah o SDS, kjer je kokoši komentiral, da jih voli, to komentirala. In to je vse. Več debat z njim ali o njem z moje strani ni bilo. In ti moji zapisi so bili brez žaljivk, za razliko od njega.
Ravno berem to drugo temo in se sprašujem zakaj si v njej kot moški zapisala, da je Kokoši homo in, da je to kot bi jud l. 43 volil Hitlerja? Razumeš zdaj?
Vloga internetnega manipulatorja se ti ne poda. Nisi za to. Pomoje si en nesrečen mazoljast drkač, ki živi v mamini kleti in neuspešno jebe folk po internetu. Samo tale Kokoši je dobro opravil s teboj.
Teran, 15.01.2022 ob 13:45
Ravno berem to drugo temo in se sprašujem zakaj si v njej kot moški zapisala, da je Kokoši homo in, da je to kot bi jud l. 43 volil Hitlerja? Razumeš zdaj?
Vloga internetnega manipulatorja se ti ne poda. Nisi za to. Pomoje si en nesrečen mazoljast drkač, ki živi v mamini kleti in neuspešno jebe folk po internetu. Samo tale Kokoši je dobro opravil s teboj.
Enkrat sem gledala film v katerem so zdravili ljudi z izgubo spomina. In v njem je bil lik, moški srednjih let, ki mu je spomin deloval samo za par sekund. Torej komaj, ko je dal roko in se predstavil je že vse pozabil in vse ponovil znova. Mogoče je pri njej enako. Zdaj, ko se jo je dobilo na levi nogi se bo potuhnila, jutri pa bomo spet znova brali njene neumnosti.
Nič nisem pisala kot moški.
Sem pa res napisala, da je kokoši homoseksualec, saj je to sam velikokrat napisal in to je znano dejstvo.
In da homoseksualec voli stranko, ki zaničuje homoseksualce in jim ne omogoča enakih pravic, konec koncev so podpirali zavrnitev družinskega zakonika, je precej podobno kot pa da bi judje leta 1943 podpirali hitlerja.
Podpirati nekoga, ki ti krati pravice, je popolna norost.
Samo smešno mi je, 15.01.2022 ob 17:05
Nič nisem pisala kot moški.
Sem pa res napisala, da je kokoši homoseksualec, saj je to sam velikokrat napisal in to je znano dejstvo.
In da homoseksualec voli stranko, ki zaničuje homoseksualce in jim ne omogoča enakih pravic, konec koncev so podpirali zavrnitev družinskega zakonika, je precej podobno kot pa da bi judje leta 1943 podpirali hitlerja.
Podpirati nekoga, ki ti krati pravice, je popolna norost.
Ja v tej temi si točno to napisala pod tem vzdevkom pod katerim zdaj pišeš kot ženska(SAMO SMEŠNO MI JE) na prvi strani. In kot si prej priznala, da je bilo edino pisanje, ki si ga imela kadarkoli z mano, samo v tej in še v eni temi ta teden. No uni drugi temi si isto pisarila kot ženska, kako lahko kot gej podpiram SDS in da ti ne zmerjaš, in da se ti še nisi prej pisala z mano nato pa si to sporočilo o moji usmerjenosti, judih in voliti Hitlerja v letu 1943 napisala kot moški pod nekim drugim vzdevkom. Ne pod vzdevkom pod katerim si mi pisala kot ženska te umenjene bedarije, ki mi jih pišeš tudi tu, ampak kot moški. Tu v tej temi pa si zmotila in napisala še to kot ženska pod SAMO SMEŠNO MI JE. Pred parimi meseci, ko mi ti ne bi pisala, ker mi zdaj pišeš prvič, si pisala ista vprašanja, o SDSu, moji usmerjenosti, o temu da mi pišeš prvič, da ti ne zmerjaš in še veliko istih stvari nato pa si isto napisala, to o moji usmerjenost, SDSu, judih, Hitlerju. Pred tem pa si se isto spozabila in to napisala kot moški v neki drugi temi. VSE ISTO. In ti je en uporabnik zelo lepo razložil zakaj misli, da si psihopat.
IN KAKO LAHKO TO POJASNIŠ❓❓❓
In to je eden od razlogov, da si tudi drugim uporabnikom začela iti na živce. Ker ti sproti pozabljaš kaj pišeš in se nato zapleteš in ljudje ne marajo, da jih nekdo ima za neumne. In poleg tega si niti misliti ne moreš kako očitno je nekomu, ki te bere, da se zmišluješ.
Forum je zaprt za komentiranje.