Kokoš se hvali, da bo volila SDS
Kokoši so za v juho, 14.01.2022 ob 08:52
Saj ga je v preteklosti tudi. Upam samo, da bo vlada, če zmaga Janša, homoseksualnost ponovno razglasila za duševno bolezen. Bo Kokoš vsaj vedela, kam spada. In bo lahko hvaležna svojemu ljubemu Janošu.
Vam teče voda v grlo, da ste tako napsihirani. Ljudje imajo pravico volit kogarkoli hočejo.
Ni to več Jugoslavija, da jih boste pošiljali na goli otok in jih javno sramotili, golazen prekleta.
takoje, 14.01.2022 ob 09:38
Goloba bodo volili brutalni kapitalisti a la janša, hojs. Golob si zamišlja družbo, v kateri bosta imela on in jankovič plačo 100.000 EUR na mesec, ostali pa minimalno plačo 1.000 EUR bruto
Hm, Gen-i je edina firma, kjer so cene elektrike še normalne. Vse, kar je pod to vlado, jih BRUTALNO dvigajo. Toliko o brutalnosti in socialnemu čutu Goloba.
KUL propagandniki, 14.01.2022 ob 09:43
Vam teče voda v grlo, da ste tako napsihirani. Ljudje imajo pravico volit kogarkoli hočejo.
Ni to več Jugoslavija, da jih boste pošiljali na goli otok in jih javno sramotili, golazen prekleta.
No no… Janša in njegovi podrepniki se sramotijo kar sami.
Pošta pod SDS razsuta, izropana, draga
Petrol pod SDS – svinjsko drag bencin, podražitve elektrike in nato kar ukinitev pogodb
Železnica katastrofa
Mercator prodan
Union + Laško prodano
Radenska prodana
Tankamo lahko samo še pri Janši + Orbanu – kar se odraža v cenah
Konkurence na področju telekomunikacijskih podjetij ni več – najcenejši paket je 25 evrov+RTV, če hočemo imeti dostop do česarkoli.
Dodatno zdravstveno zavarovanje stane trikrat toliko kot na začetku.
Komunala se draži povsod.
Rabimo nove ljudi, da razsujejo to gamat in DRŽAVO VRNEJO LJUDEM!!!!
Ker zaenkrat kaže, da smo za vladajoče SAMO MOLZNE KRAVE!!!!!!!!!
gzhopše, 14.01.2022 ob 10:40
Mira Cerarja so mladi volili? Človeka, ki ima karizmo na nuli.
Potem pa z veliko zadržanostjo gledam na take mlade.
Še zdaj psihočno zlorabljam tiste ljudi, ki so ga volili.
samo smešno mi je, 14.01.2022 ob 10:51
Kokoši se ponosno hvali, da je homoseksualec in volilec SDS.
Tole je skoraj tako, kot bi Judi leta 1943 volili Hitlerja.
“samo smešno mi je”,
Ne veš več kaj sploh naj, a? ? Ja lej, vedno slabše bo, ker proti meni nimaš šanse. Nimaš ne mojega značaja ne sposobnosti. Najbolje je, da preboliš, če nočeš še več živcev zgubiti. ?
Sicer pa, kot sem napisal nekomu, ki te je pomiloval:
hvala kolega. Ja lej proti meni nima šans. Boga stara kurba. Najboljš bi blo zanjo, da spizdi iz foruma in men naredi prostor. Sam kaj bo pol? Frajerja nobenga ne more dobit, pa ji sam ta forum preostane. Ker kaj bi pa normaln tip delu s tako. ?
Ja lej tak je živlenje, tako lepo so se imeli na temu forumu, pol pa kr naenkrat pride ena kokoš (jaz ? ) pa ji vse pokvari. Gotovo ima solze v očeh stara kurba.
.
io538, 14.01.2022 ob 09:43
Volilci Goloba so:
– tista peščica, ki ima podobne prejemke kot jih ima; ampak teh je res samo peščica
– tista večina bedakov, ki zmotno misli, da bo po volitvah poskrbel za njih; ja teh zna biti pa kar veliko
In vsi tisti, ki jim je dovolj starih fac, ki se le navidezno delijo na leve in desne, obenem pa biznisirajo na naš račun!
Kokoši ???????, 14.01.2022 ob 12:17
“samo smešno mi je”,
Ne veš več kaj sploh naj, a? ? Ja lej, vedno slabše bo, ker proti meni nimaš šanse. Nimaš ne mojega značaja ne sposobnosti. Najbolje je, da preboliš, če nočeš še več živcev zgubiti. ?
Sicer pa, kot sem napisal nekomu, ki te je pomiloval:
hvala kolega. Ja lej proti meni nima šans. Boga stara kurba. Najboljš bi blo zanjo, da spizdi iz foruma in men naredi prostor. Sam kaj bo pol? Frajerja nobenga ne more dobit, pa ji sam ta forum preostane. Ker kaj bi pa normaln tip delu s tako. ?
Ja lej tak je živlenje, tako lepo so se imeli na temu forumu, pol pa kr naenkrat pride ena kokoš (jaz ? ) pa ji vse pokvari. Gotovo ima solze v očeh stara kurba.
.
Zmaga. Se je kar razkadila kot dim.
Previsoko se ceniš, veš!
Ne grem pa na tvoj nivo, ne zmerjam ljudi, ker to delajo samo primitivci.
In pisala bom, kar bom želela, kadar bom želela in komur bom želela.
Ti nisi pomemben, sploh pa ne toliko, da bi upoštevala tvoje mnenje.
Povem, kar mislim in še vedno sem prepričana v to, kar sem zgoraj napisala.
Za kokoši, ker spet citiranje ni delovalo
Samo smešno mi je, 14.01.2022 ob 22:39
Previsoko se ceniš, veš!
Ne grem pa na tvoj nivo, ne zmerjam ljudi, ker to delajo samo primitivci.
In pisala bom, kar bom želela, kadar bom želela in komur bom želela.
Ti nisi pomemben, sploh pa ne toliko, da bi upoštevala tvoje mnenje.
Povem, kar mislim in še vedno sem prepričana v to, kar sem zgoraj napisala.
Forum je zaprt za komentiranje.