Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Koga sploh volit, sami lopovi

Koga sploh volit, sami lopovi

Odgovor na objavo uporabnika
Jurakowicz, 20.03.2022 ob 22:28

Janša je še najboljši, levičarji pa so sami jebivetri. Pomislite na nov zakon o dohodnini in kdo ima zasluge za to. Levičarji bi pa samo davke nabijali in zapravljali za neke islamske ilegalce, afnaste nevladnike in pa politikantske kulturnike.

Jap, nov zakon o dohodnini je katastrofa. Že spet bodo bogati še bolj bogati, državno blagajno bo polnil pa srednji razred. Gnusno. Ampak pri Janši je vedno tako.

Jaz bom najbrž za Pirate. Naj dobijop tudi tej mali svojo priložnost.

Spomnite se Vizjaka, padlega zakona o vodi in glupih davkov. Volite goloba ker ima največ šans očitno, čeprav moje vrednote so pri Vesni.

Če bom šel volit, se ve koga bom volil.

Še ta novi so lopovi, verjetno večji kot stari lopovi, ker imajo prazne žepe in si s prodajanjem puhlic za rajo želijo zagotoviti stolčke, kjer bodo kot do sedaj na nižjih nivojih, lahko kradli bolj na veliko. Same barabe tudi v Galetovi ekipi. Eno veliko razočaranje

Itak, da volim tiste, ki imajo največ šans proti tej pošasti, ki gledamo že dve leti…. Mi je pa v veselje, da sem preričal še kar nekaj ljudi v to, ki ne hodijo na volitve…

Bi pa treba organizirat možnost invalidnim osebam, ki si želijo volit in tudi njim odnesti volilne listke na volišče, seveda z njihovo osebno izkaznico in podpisom, da oni to dovolijo, itak samo tistim, ki volijo proti pošasti…, s(d)s greznica naj se pač jebe s svojimi volivci ampak oni itak s tem nimajo problema, ker njihovi fanatiki tudi po vseh štirih pridejo na volišče, da oddajo glas za svojega pacienta.

Kako lahko lord Voldemort in njemu podobni Jedci smrti – sploh kandidirajo, če moraš imeti dokazilo o nekaznovanosti? Kako je to mogoče, tukaj država popolnoma zataji. Resnično ne razumem tega. Zakaj se moramo boriti proti ljudem, ki sploh ne ustrezajo kriterijem?

Zdaj je prva naloga znebiti se Janše, 20.03.2022 ob 20:25

tudi jaz bom, 20.03.2022 ob 20:03

Tudi jaz bom za Vesno.

Upam, da se bo čim več ljudi odločili voliti kake take male stranke, ki še niso bile v parlamentu. Pod nove ne štejem takih strank, ki se bratijo z obstoječimi lopovskimi politiki.

Meni bi bilo idealno, da se vse te stranke, ki so sedaj v parlamentu, potopijo in to za vedno.

Ja, res je: vse, kar ima kaj šans, da pridejo v parlament, so sami barabini pokvarjeni.

Jaz bi vsem tem, ki so poslanci, ministri, prepovedala kandidarat.

Problem teh malih strank brez izkušenj v klavnici parlamenta je ta, da jih stari mafijci SDS zlahka proceduralno okoli obračajo. Še izkušene stranke SDSovci nategujejo na vse možne načine, in če teh lopovov ne izdriblaš na isti način, potem ne boš nič opravil.

In neizkušenci v parlamentu hitro dobijo daddy issues, kar pomeni, da v svoji nebogljenosti hitro podležeju Janševemu rihtaštvu (zrihta posel tu, posel tam, dodatne funkcije za več plače), in potem imamo razne Periče in Simonoviče, ki pritiskajo tipke, kot Janša reče.

V tem trenutku je prva naloga Slovenije, da se za vse večne čase znebi kriminalca Janše in njegove mafijske SDS! Potem pa lahko na vrsto pridejo Vesne in podobne snežinke.

Prva in prvenstvena naloga je, znebiti se jj.

Hotserf, 20.03.2022 ob 20:32

Dobro napisano.

Kaj pa je tu dobro napisano???

Meni je nagravžno, da je v Sloveniji toliko retardov, da SDS dobi 20%. Ne vem sploh, kaj naj si mislim o njihovih možganskih sposobnostih.

zanimiva perspektiva, tamle v Milijonarju se vsi “zanesejo” na izbor večine in glej ga zlomka imajo pravilni odgovor, le tu, je pa salto mortale, ena se sprašuje kaki “retardi” so tile z 20%, ker PRAV je menda tisto kar ima <20%.

..ima manj kot 20%

krneki728, 21.03.2022 ob 08:50

..ima manj kot 20%

Misliš, da je manj od 20%? No, več sigurno ne.

Anonimno 6446, 21.03.2022 ob 07:38

Spomnite se Vizjaka, padlega zakona o vodi in glupih davkov. Volite goloba ker ima največ šans očitno, čeprav moje vrednote so pri Vesni.

Jaz enako razmišljam – srce in prepričanja so pri Vesni, razumsko pa vem, da je skoraj nemogoče da pridejo v parlament. Za sabo nimajo medijev/denarja in karizmatičnih ljudi kot so Janković, Golob pa po svoje tudi JJ za nekatere.

Familiji pa svetoval Goloba, kaj naj drugega…

Ta pot v Kijev ( ali tja nekam), bo koga prepričala, da bi jih volil?

Kam bo tačas Golob vtaknil svojo hčer z D.S.?

Ojoj321, 21.03.2022 ob 09:16

Kam bo tačas Golob vtaknil svojo hčer z D.S.?

MODERATORJI-ukrepajte!

Za to izjavo si dobil sendvič in sok?

kaj pa kijev, 21.03.2022 ob 09:09

Ta pot v Kijev ( ali tja nekam), bo koga prepričala, da bi jih volil?

Se pa občasno spomnim, kako je Poljska zacvetela po 10. aprilu 2010.

Mogoče obratno.

Mogoče obratno.

Neodločen, 20.03.2022 ob 19:52

Janša vemo kdo je, ampak ko gledam tega goloba s svojimi obkroženci, me tudi vse mineva. Janković pa ostala levica, pa vsi so covidarji fašisti, pa koga volit sploh? Ostale stranke nima smisla volit, ker itak ne bodo konkurenčne tem dvem, tako, da res zajebano.

Pri Vesni me skrbi, ker zaznavam elemente green reseta, ki ga poganja vemo kdo  🙁

obratno

predlagam spremembo ustave in namesto volitev izbor poslancev z žrebom.

večjih butlov od kordiša,vatovca, sukićeve, tomićke, moderndorferja, nemca, židana,  meseca …, gotovo ne bi izžrebali

Nimaš koga, eni hujši od drugih, sploh te nove skupine in liste, kot je Galetova – Od albanske mafije dalje. Ta Slovenija postaja albanska greznica, preplavili so državo, pobrali vsa stanovanja, službe, lokale, privlečejo družine   živijo od naših davkov, zdaj jih bodo pa še izvolili, da nam vladajo. Nižje kot tako dvomim da gre. Mene je sram, da ostajam v taki državi in resno razmišljam o odhodu. Sramota! Eden izmed teh ureja stalno bivališče v študentskem domu za zloglasne mafijce, policija pa nič.

hhm, 21.03.2022 ob 09:49

predlagam spremembo ustave in namesto volitev izbor poslancev z žrebom.

večjih butlov od kordiša,vatovca, sukićeve, tomićke, moderndorferja, nemca, židana,  meseca …, gotovo ne bi izžrebali

Butasti imajo vedno srečo :)!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close