Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Koga sploh volit, sami lopovi

Koga sploh volit, sami lopovi

Janša vemo kdo je, ampak ko gledam tega goloba s svojimi obkroženci, me tudi vse mineva. Janković pa ostala levica, pa vsi so covidarji fašisti, pa koga volit sploh? Ostale stranke nima smisla volit, ker itak ne bodo konkurenčne tem dvem, tako, da res zajebano.

Če boš mislila na tak način, da nima smisla volit kako manjšo stranko, ker itak ne bo zmagala, je brez veze. Jaz bom Vesno! Navadni ljudje, do sedaj delali veliko v dobrodelnih organizacijah, po moje hočejo res nekaj spremenit, ne pa sebi žepe polnit.

Izmed dreka med katerim zbiraš…izbereš vsaj tistega ki manj smrdi ?

Tudi jaz bom za Vesno.

Upam, da se bo čim več ljudi odločili voliti kake take male stranke, ki še niso bile v parlamentu. Pod nove ne štejem takih strank, ki se bratijo z obstoječimi lopovskimi politiki.

Meni bi bilo idealno, da se vse te stranke, ki so sedaj v parlamentu, potopijo in to za vedno.

Ja, res je: vse, kar ima kaj šans, da pridejo v parlament, so sami barabini pokvarjeni.

Jaz bi vsem tem, ki so poslanci, ministri, prepovedala kandidarat.

Vse politike zmetat v vodo. Kdor ostane pod površjem, tega je za volit, je pošten.

Odgovor na objavo uporabnika
wd40a, 20.03.2022 ob 20:11

Vse politike zmetat v vodo. Kdor ostane pod površjem, tega je za volit, je pošten.

Kako je tisto?

Miklavž in pošten politik gresta po cesti in najdeta 100€, kdo ga pobere?

Miklavž. Ta drugi je pravljično bitje.

vsi so v OŠ imeli isto učiteljico. 

tudi jaz bom, 20.03.2022 ob 20:03

Tudi jaz bom za Vesno.

Upam, da se bo čim več ljudi odločili voliti kake take male stranke, ki še niso bile v parlamentu. Pod nove ne štejem takih strank, ki se bratijo z obstoječimi lopovskimi politiki.

Meni bi bilo idealno, da se vse te stranke, ki so sedaj v parlamentu, potopijo in to za vedno.

Ja, res je: vse, kar ima kaj šans, da pridejo v parlament, so sami barabini pokvarjeni.

Jaz bi vsem tem, ki so poslanci, ministri, prepovedala kandidarat.

Problem teh malih strank brez izkušenj v klavnici parlamenta je ta, da jih stari mafijci SDS zlahka proceduralno okoli obračajo. Še izkušene stranke SDSovci nategujejo na vse možne načine, in če teh lopovov ne izdriblaš na isti način, potem ne boš nič opravil.

In neizkušenci v parlamentu hitro dobijo daddy issues, kar pomeni, da v svoji nebogljenosti hitro podležeju Janševemu rihtaštvu (zrihta posel tu, posel tam, dodatne funkcije za več plače), in potem imamo razne Periče in Simonoviče, ki pritiskajo tipke, kot Janša reče.

V tem trenutku je prva naloga Slovenije, da se za vse večne čase znebi kriminalca Janše in njegove mafijske SDS! Potem pa lahko na vrsto pridejo Vesne in podobne snežinke.

Zdaj je prva naloga znebiti se Janše, 20.03.2022 ob 20:25

Problem teh malih strank brez izkušenj v klavnici parlamenta je ta, da jih stari mafijci SDS zlahka proceduralno okoli obračajo. Še izkušene stranke SDSovci nategujejo na vse možne načine, in če teh lopovov ne izdriblaš na isti način, potem ne boš nič opravil.

In neizkušenci v parlamentu hitro dobijo daddy issues, kar pomeni, da v svoji nebogljenosti hitro podležeju Janševemu rihtaštvu (zrihta posel tu, posel tam, dodatne funkcije za več plače), in potem imamo razne Periče in Simonoviče, ki pritiskajo tipke, kot Janša reče.

V tem trenutku je prva naloga Slovenije, da se za vse večne čase znebi kriminalca Janše in njegove mafijske SDS! Potem pa lahko na vrsto pridejo Vesne in podobne snežinke.

Dobro napisano.

ma volitve so itak bedarija-ker dejansko zgolj izbiraš med že določenimi.

Neodločen, 20.03.2022 ob 19:52

Janša vemo kdo je, ampak ko gledam tega goloba s svojimi obkroženci, me tudi vse mineva. Janković pa ostala levica, pa vsi so covidarji fašisti, pa koga volit sploh? Ostale stranke nima smisla volit, ker itak ne bodo konkurenčne tem dvem, tako, da res zajebano.

Prvič po 20 letih ne bom šel na volitve. Fuck off.

Jaz ne hodim na volitve in tudi tako bo ostalo. Sploh pa ta  ukrajinsko ruski spor, katerega imam občutek, da se izrablja v politične namene, se je zgodil ravno pred volitvam in nekako zameglil notranje politično dogajanje.

Še dobro vsaj, da so ameriški politiki ohranili kanček, razuma in so blokirali predlog direktnega vojaškega vmešavanja Nata (čeprav tudi pošiljanje orožja je vmešavanje), ker če bi bilo po predlogih od tukaj in nekaterih drugih evropskih politikov, da bi poslali Nato vojsko v Ukrajino, bi sedaj gledali tretjo svetovno vojno.

Bistvo spora je pa, da se ukr in rus več let prepirata glede dveh pokrajin kjer živi miljone Rusov in tudi obstreljevali so se tam že osem let in diplomacija ni bila uspešna, ker je Ukrajina tiste predele obstreljevala, oni pa nazaj. 2019 je Putin predlagal v Parizu glasovanje, Zelensky pa vojsko in jo tudi na vzhod pošiljal. Od kar zadnja leta  bili postavljeni proameriški ukrajinski politiki, se je pa spor poglobljeval, ker so začeli prepovedovat ruske tv programe in jezik (sedaj tudi stranke) in ker tudi ukrajinski politiki niso popustili glede priključevanja k Natu, za katerega je Rusija dala ultimat, tako kot bi dala Kitajska ali ZDA za svoje sosednje države, je iz manjšega spora nastal sedaj večji in gledamo kar gledamo. Samo zamrznili bi pogajanja z Natom in dali neke pravice Rusom na vzhodu Ukrajine in te vojne ne bi bilo. In sreča da vsaj ZDA niso dovolile direktnega posredovanja Nata kot so tukaj predlagali, ker so rekli, da bi to pomenilo 3sv.v.

sprejmite, da iti se politiko je zoprno, ker je treba ugajati vsem, ki te podpirajo – ti pa so med sabo skregani ☺
Volil bom stranko, ki je prisotna vsaj nekaj mandatov, ima urejeno notranjo strukturo, podmladek, z ustavo skladne interne akte, razumljiv program … Pa ni nujno, da mi je front-oseba všeč, se z njo povsem strinjam — pač kompromis ☺

Mene je prepričalo gibanje Zdrava družba – tu se mi zdi, da ni nekih prevar, vse ostalo z Golobom na čelu je neka nategancija.

JJ, 20.03.2022 ob 19:58

Če boš mislila na tak način, da nima smisla volit kako manjšo stranko, ker itak ne bo zmagala, je brez veze. Jaz bom Vesno! Navadni ljudje, do sedaj delali veliko v dobrodelnih organizacijah, po moje hočejo res nekaj spremenit, ne pa sebi žepe polnit.

Tudi jaz vesno. Super so.

Ja, saj.  Janša vsaj vemo kdo je, torej njega ne bomo volili.  Pa kakšnega drugega škodljivca NSi, SMC, Desus, tudi ne.  Te stranke ne pridejo v poštev.

Manjše zlo so vsi ostali, koga volit pa ne vem…..

Jaz bom volil pirate ali pa svoboda,

kar se tiče covid fašizma ne veš kako bi se tile obnašali,

skoraj sigurno pa ne bi privlekli iz 2. svetovne vojne policijsko uro in zapiranje v občine,

to je JJ maslo, ja je obramoslovec.

Vsi tisti, ki boste volili strankice, ki nimajo šans priti preko praga parlamenta, npr. Vesna, Resnica, Zdrava družba, Dobra država, Pirati… boste vrgli svoj glas stean!!!

Samo povem, 20.03.2022 ob 21:54

Vsi tisti, ki boste volili strankice, ki nimajo šans priti preko praga parlamenta, npr. Vesna, Resnica, Zdrava družba, Dobra država, Pirati… boste vrgli svoj glas stean!!!

Ne, ne bodo.  

Njihov glas bo šel nekam, kamorkoli in če bo po sreči, bomo imeli kakšno novo stranko v parlamentu in obenem bodo lopovi dobili kakšen odstotek manj!

Ljudje glasujte!  Škodljivce je potrebno odstraniti, in to lahko naredimo samo MI!

Ne levi ne JJ ni ok. Ampak ko pogledam vse skupaj bom volil JJ. Edini ko ne vabi ilegalcev in kosovarje, poleg tega pa ne zagovarja lenuhov….

Kdaj je pa se bila resnicna izbira :)) Izbiras med ze izbranimi.

Uvalijo vedno ene in iste  igralce in vedno znova isto gledalisko predstavo gledamo.

Janša je še najboljši, levičarji pa so sami jebivetri. Pomislite na nov zakon o dohodnini in kdo ima zasluge za to. Levičarji bi pa samo davke nabijali in zapravljali za neke islamske ilegalce, afnaste nevladnike in pa politikantske kulturnike.

mi mislimo na

(a) ceno bencina, ko se bo nehalo komunajzarsko državno določanje cen mimo prostega trga. Kako bomo sploh prišli do Lj v službo, če nismo nekje ob železnici, avtobusna podjetja bodo pa dvignila cene prevozov?

(b) kaj bomo jedli, če nam vsi po vrsti od rusov do madžarov nehali prodajati pšenico? odpadno barvo iz Magne, ki si jo postavil na za silo spodobno kmetijsko zemljišče, pa čeprav je blizu cest?

(c) kdo nas bo zdravil, ko bomo dobili obvestilo, da je šel naš zdravnik med koncesionarje s tvojim dovoljenjem? nas boš ti zdravil, z vsemi žavbami pomazani jezični dohtar?

(d) o 20% inflaciji ki nas čaka. ko bomo v Tušu vsak teden plačali 50 eurov več kot zdaj, nas bo tvojih 10 evrov davčnih olajšav iz novega zakona osrečilo ali razjezilo?

Rogoza, poišči si boljši plonk cegelc. S takimi otročjimi greš lahko prepričevat komentatorje na Domovini. Monovci te obravnavamo kot malo tečno multinično infantilno vesoljsko bitje. Pa še kaj nas pridi zabavat.

Meni je nagravžno, da je v Sloveniji toliko retardov, da SDS dobi 20%. Ne vem sploh, kaj naj si mislim o njihovih možganskih sposobnostih.

Majhne stranke ne bojo dobile nič, ker si jih noben ne upa volit, da ne mečejo glasov stran, poleg tega jih je preveč, so nesposobni in jih ne poznamo, čeprav bi teoretično moral biti Golob med njimi, a je medijsko sproduciran zmagovalec brez izkušenj.

Levi bi se morali bolje povezovati v večje stranke, ne pa taka razdrobljenost.  Kaj sploh hočejo doseči s tako razdrobljenostjo? Itak so pa programi podobni, ali pač ne?

Btw, celotna madžarska opozicija se je povezala v eno stranko, da bi lahko premagali Orbana.

Če si ne moreš predstavljat, kaj bi jedel namesto pšenice, ti ne more nihče pomagati lol. Saj ne boš umrl.

Btw, Servernokorejci imajo komaj kaj krompirja in riža za jesti in preživijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close