Koga s četa bi invajtali na drink?
Sram te bodi, 16.07.2021 ob 12:54
iDESI215, 16.07.2021 ob 12:47
Ga ni čez dob’r jam’r. ?
Pa ja ne boš kar tako pustil neobdelanega vrtička rožic? Bodi moški poštimaj to kot je treba
Imam dovolj dela s svojim vrtičkom. Za travniško cvetje pa so tu metuljčki. 😛
“Koklja400”
Pa saj tudi BTDT ni bil napačen.
Mi je pa zanimivo, kdo bi bil/a kokoši prej. Ker vsa ta zamera in iskanje besednih zvez, ne more biti zgolj enomesečna zadeva.
Po mojem mnenju smo se že vsi srečali s kom, ki nas je užalil, se ni strinjal z nami, pa nismo še mesece travmarili zaradi tega. Jaz, ko zaprem mon, pozabim. No, kakega težkega si že zapomnim, sploh če neutrudno goni svoje in tista tema potem skače na vrh. In kokoši je en izmed teh. Poleg tiste, ki je bila že omenjena in se ravno tako rada sama sebe kliče.
——————————————————————————
Nisi razumela, sej se ne gre zato, da jaz mesece trmarim zaradi tega ker me je gdo užalil. Gre se zato, da počnejo drugi zaradi mene. In sicer BTDT in dve popolnoma zmešani ženski. In sicer stalno vsake tok časa napadi, žaljenje, zmerjanje in provokacije, vse pod vedno drugimi zmišljenimi vzdevki.
Poglej z njim sem se veliko pisal in poznam njegov način pisanja, njegove značilnosti itd. Enkrat me je napadel in v svojih sporočilih napisal tam ene 8 istih stvari kot jih je napisal pod svojim vzdevkom BTDT. In mu jih naštejem in tip je mogu priznat, da to je on.
Poglej tole v tej temi, umenim da nihče nebi BTDT-ja povabil na kavo in ga kr naenkrat začnejo vabiti, nato umenim kakšna zguba je in že negdo piše kako bi njega povabil, ker ima uspešno podjetje. Če ti je pa to logično, pol pa res nevem…
Saj so bile to njegove tipične fore, ko se je hvalil še kot BTDT z vsemi svojimi firmami v tujini, in folk se mu je posmehoval kot bebcu in on se je še bolj začel hvaliti, in pol so se pojavili še kao drugi uporabniki(BTDT ki je pisal pod drugimi vzdevki), ki so ga hvalili.
Pač mesece se ženejo in norijo zaradi mene neki psihiči kot BTDT tu gor, da mi je že smešno. Kot mi je smešno da se ti zdi da sem jaz hudo zatravmiran in užaljen, mar ne vidiš da se zabavam. Ker zabava me njegova blamaža v tej temi ko ga sprovociram, da se razkrije in tudi kerim drugim je smešno.
Sicer pa sama si rekla da ko zapeš MON pozabiš. Zato bi bilo tebi toliko težje prepoznati nekoga, če zamenja vzdevek. Jaz si značilnosti v načinu pisanja zapomnim, sam nebi pa se mi dalo ti tu napisati tisoč značilnost njegovega pisanja in analizo zakaj je to BTDT. Ker itak ti nebi bilo nič bolj jasno.
Klopca, 16.07.2021 ob 13:28
No dej. Da vidimo kaj imaš na lagerju?
Za vse samske, ločene razočarane gospodinje, kakor tudi za vse wannabe sodobne gurujke: gospo Bovary. Vsaj dva ali trikrat, počasi in s premislekom.
Cilj: razumeti, v koliko knjigah, v katerih je zaznati kakršnokoli moško-žensko dinamiko, je izpostavljen problem umazanega perila. ?
kokoši, 16.07.2021 ob 13:03
Senza736, 16.07.2021 ob 10:15
@Kokoši, excell je bil pred prenovo tudi registriran uporabnik. Eden bolj prijaznih, če lahko dodam.
SENZA,
samo da to ni on!
Sicer pa če se ti sledeče zdi logično:
Ko sem pogruntal, da me tu nadleguje BTDT pod različnimi vzdevki, sem napisal, da BTDT-ja nebi nihče pojavil na kavo in se takoj pojavi sporočilo prvega uporabnika, ki bi povabil BTDT-ja na kavo.
In nato umenim, da je BTDT neuspešn nakladač, ki se zmišluje, da ima več firm in že se pojavi naslednji, ki bi BTDT-ja povabil na kavo in piše, da ima BTDT podjetje.
Njegove stalne fore, obseden je z mano, in že velikrat je ivedel napad name pod različnimi vzdevki, in dostikrat se izda ker piše iste stvari in uporablja iste fraze itd. kot jih je ko je pisal kot BTDT. Sam njemu se zdi to zabavno ker noben ne ve da je to on.
Ampak pol ga razkrijem, in še nekateri drugi pogruntajo in se mu pol posmehujejo, tipu pa se meša doma pred računalnikom.
KOKLJA pa ne zna povezati stvari od točke A do B.
Parkrat sem ti sikala jaz, pa si me v nekaterih temah pohvalil, v nekaterih popljuval in v nekaterih napisal, da sem težka in sitna. Za nekatere moje komentarje pa obtožil koga drugega.
Zamisli se malo nad sabo, ker se, kot je videti, res pošteno motiš in tvoja psihologija ni niti p.
kokoši, 16.07.2021 ob 13:42
“Koklja400”
Pa saj tudi BTDT ni bil napačen.
Mi je pa zanimivo, kdo bi bil/a kokoši prej. Ker vsa ta zamera in iskanje besednih zvez, ne more biti zgolj enomesečna zadeva.
Po mojem mnenju smo se že vsi srečali s kom, ki nas je užalil, se ni strinjal z nami, pa nismo še mesece travmarili zaradi tega. Jaz, ko zaprem mon, pozabim. No, kakega težkega si že zapomnim, sploh če neutrudno goni svoje in tista tema potem skače na vrh. In kokoši je en izmed teh. Poleg tiste, ki je bila že omenjena in se ravno tako rada sama sebe kliče.
——————————————————————————
Nisi razumela, sej se ne gre zato, da jaz mesece trmarim zaradi tega ker me je gdo užalil. Gre se zato, da počnejo drugi zaradi mene. In sicer BTDT in dve popolnoma zmešani ženski. In sicer stalno vsake tok časa napadi, žaljenje, zmerjanje in provokacije, vse pod vedno drugimi zmišljenimi vzdevki.
Poglej z njim sem se veliko pisal in poznam njegov način pisanja, njegove značilnosti itd. Enkrat me je napadel in v svojih sporočilih napisal tam ene 8 istih stvari kot jih je napisal pod svojim vzdevkom BTDT. In mu jih naštejem in tip je mogu priznat, da to je on.
Poglej tole v tej temi, umenim da nihče nebi BTDT-ja povabil na kavo in ga kr naenkrat začnejo vabiti, nato umenim kakšna zguba je in že negdo piše kako bi njega povabil, ker ima uspešno podjetje. Če ti je pa to logično, pol pa res nevem…
Saj so bile to njegove tipične fore, ko se je hvalil še kot BTDT z vsemi svojimi firmami v tujini, in folk se mu je posmehoval kot bebcu in on se je še bolj začel hvaliti, in pol so se pojavili še kao drugi uporabniki(BTDT ki je pisal pod drugimi vzdevki), ki so ga hvalili.
Pač mesece se ženejo in norijo zaradi mene neki psihiči kot BTDT tu gor, da mi je že smešno. Kot mi je smešno da se ti zdi da sem jaz hudo zatravmiran in užaljen, mar ne vidiš da se zabavam. Ker zabava me njegova blamaža v tej temi ko ga sprovociram, da se razkrije in tudi kerim drugim je smešno.
Sicer pa sama si rekla da ko zapeš MON pozabiš. Zato bi bilo tebi toliko težje prepoznati nekoga, če zamenja vzdevek. Jaz si značilnosti v načinu pisanja zapomnim, sam nebi pa se mi dalo ti tu napisati tisoč značilnost njegovega pisanja in analizo zakaj je to BTDT. Ker itak ti nebi bilo nič bolj jasno.
Pa se ti ne zdi zabavno, da vsaj nekomu ne daš spat? Jaz se trudim in trudim, pa vidim, da ni nekega uspeha. Še noben se ni skorajžil, da bi me povabil ali pa spremljal moje umotvore tako natančno. Saj ne, da bi šla, ampak tako že iz principa, da lahko rečem ne.
iDESI215, 16.07.2021 ob 13:59
Za vse samske, ločene razočarane gospodinje, kakor tudi za vse wannabe sodobne gurujke: gospo Bovary. Vsaj dva ali trikrat, počasi in s premislekom.
Cilj: razumeti, v koliko knjigah, v katerih je zaznati kakršnokoli moško-žensko dinamiko, je izpostavljen problem umazanega perila. ?
A me srečne v zvezi pod kaj spadamo? Imaš še za nas kaj dobrega?
kura ne nori, 16.07.2021 ob 14:01
Parkrat sem ti sikala jaz, pa si me v nekaterih temah pohvalil, v nekaterih popljuval in v nekaterih napisal, da sem težka in sitna. Za nekatere moje komentarje pa obtožil koga drugega.
Zamisli se malo nad sabo, ker se, kot je videti, res pošteno motiš in tvoja psihologija ni niti p.
Itak ja. Zdaj pa se ne pojavi še Excell (lažni, ne pravi) in še ostali vzdevki in se naj delajo, kot da jim ni nič jasno.
Koklja400, 16.07.2021 ob 14:04
Pa se ti ne zdi zabavno, da vsaj nekomu ne daš spat? Jaz se trudim in trudim, pa vidim, da ni nekega uspeha. Še noben se ni skorajžil, da bi me povabil ali pa spremljal moje umotvore tako natančno. Saj ne, da bi šla, ampak tako že iz principa, da lahko rečem ne.
Ubistvu mi je zabavno ker BTDT-ju ne dam za spat. Drugače pa niti se ne gre za to, da bi umotvore spremljal zelo natančno, bolj se gre za to da se mi jih vsiljujeje tu gor. Ampak ponujeno kost pa zagrabim in se skregam, to pa je res.
Drugače pa ti kar reči ne, sploh če te bo tak tip kot je BTDT vabil. Ker res v tvoje dobro upam, da če se ti BTDT ne zdi napačen, da vsaj v resničnem živlenju taki tipi ne naredijo vtis nate. Od takega, ki se na veliko hvali z tremi firmami po tujini in se povzdiguje med oblake kok je oh in sploh samo beži, kolikor hitro te kurje noge nesejo. Samo kokošji nasvet koklji.
iDESI215, 16.07.2021 ob 14:20
Za tiste, ki imajo toliko domišljije, da verjamejo v srečno zvezo, preostane zgolj še znanstvena fantastika. 😛
Ahahahahaha ta je dobra, enkrat ti jo bom ukradla in ponucala, ko bo naletela prava priložnost 😉
No, sem upala na kaj več, malo si razočaral, ampak ok. Glede na tvoje razmišljanje je to vse kar pač premoreš in znaš oz o čem trenutno razmišljaš in kar tebe zanima.
Moj dragi je delal v knjižnici pred leti, ko sem to izvedela, me je na rit vrglo. Taka terna.. prvo darilo na prvem zmenku je bila knjiga s posvetilom mojega najljubšega avtorja! Baje sem enkrat omenila, jaz se pa sploh ne spomnim..
“Maktub”
Ne vem s čim sem si to zaslužila, a nekje sem morala nekaj res dobrega narediti 😀
Ena frišno zaljubljena, 16.07.2021 ob 14:31
Ahahahahaha ta je dobra, enkrat ti jo bom ukradla in ponucala, ko bo naletela prava priložnost 😉
No, sem upala na kaj več, malo si razočaral, ampak ok. Glede na tvoje razmišljanje je to vse kar pač premoreš in znaš oz o čem trenutno razmišljaš in kar tebe zanima.
Moj dragi je delal v knjižnici pred leti, ko sem to izvedela, me je na rit vrglo. Taka terna.. prvo darilo na prvem zmenku je bila knjiga s posvetilom mojega najljubšega avtorja! Baje sem enkrat omenila, jaz se pa sploh ne spomnim..
“Maktub”
Ne vem s čim sem si to zaslužila, a nekje sem morala nekaj res dobrega narediti 😀
Ne vem, če mislim prav, se če gre za naslov knjige, potem je to verjetno Paolo Coelho. Meni ljub avtor, se ga je treba kar znati brati med vrsticami. Tudi sam naslov je luštna besedna uganka, ki bi jo smiselno prevajali kot “zapisano v zvezdah” ali “usoda”.
Sicer pa… Če naj že predlagam nekaj za tiste, ki verjamejo v srečo, predlagam Daniela Quinna: Moj Ismael. Ali pa Alain se Botton: Tečaj ljubezni. 🙂
iDESI215, 16.07.2021 ob 14:48
Ne vem, če mislim prav, se če gre za naslov knjige, potem je to verjetno Paolo Coelho. Meni ljub avtor, se ga je treba kar znati brati med vrsticami. Tudi sam naslov je luštna besedna uganka, ki bi jo smiselno prevajali kot “zapisano v zvezdah” ali “usoda”.
Sicer pa… Če naj že predlagam nekaj za tiste, ki verjamejo v srečo, predlagam Daniela Quinna: Moj Ismael. Ali pa Alain se Botton: Tečaj ljubezni. 🙂
Ni Coelho, berem samo še arabske, turške in ruske avtorje. Saj ni pomembno, gre se za nekaj drugega. Maktub se me kar drži ja. Bilo je zapisano…
Hvala za priporočilo. Preberem, danes itak nimam nič boljšega v načrtu. Lepo bodi
iDESI215, 16.07.2021 ob 15:10
S ja… Za tiste v najbolj srečnih zvezah pa seveda Esther Perel: Eros v ujetništvu
Ne išči hudiča ..smo šele začeli,do težav in raznih ujetništev je še dolga (če sploh). Včasih ima maktub prste vmes pa se stvari poklopijo bp. Nadaljnih 20 želim preživeti z njim, potem bom pa itak že prestara za menjat 😉
Zartrose izven profila, 16.07.2021 ob 16:29
Točno tako.
Mala debeluška ima spet svoje izpade kaj te češš. .? vrtčevki nivo, ne pa inteligenca skozi humor.
Tvoj nivo je pa res občudovanja vreden. A nič presenetljivega za nekoga, ki ima toliko zlobe v sebi, da še otrokom želi slabo in jim ne privošči zdravja .. ccc
Nekdo od gor to vidi vse.
Zartrose izven profila, 16.07.2021 ob 16:50
O bože a spet se boga uporablja v manipulativne namene, kot vedno počneš? Boli me đoka kdo me od zgoraj gleda, jaz nisem škodoželjna ampak si ti. Tak da se ga kar pazi, ti veruješ vanj ne jaz ?
In če otrokom želiš slabo ne preslikavaj tega name.
Hudič te bo po nagi riti žgal, pazi kaj delaš
Forum je zaprt za komentiranje.