Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koga s četa bi invajtali na drink?

Koga s četa bi invajtali na drink?

Pa jagode in čokolada. Zartrose hotel soba 102, ti in jaz in veliko sadja, kaj praviš? Kavica na koncu 😉

Odgovor na objavo uporabnika
iDESI278, 16.07.2021 ob 10:53

CrazY FroG ?, 16.07.2021 ob 10:46

iDESI621, 16.07.2021 ob 10:33

Jaz bi invajtal Zartrose. Bi šla?

Ne?

Zartose je moja?ti kr sam jej svoje mandarine?

Koklja ajd, sam je pa tudi očitno, da nekdo res “lovi” našo kokico? škoda pa, da se sekira.

Excell: ja nisi dovolj ažuren pri svojih podatkih, posodobi tabele in optimiziraj dostop informacij??

Pa drugače pri vas tudi dežuje?

Greh je ne dovoliti dvema zaljubljenima da izživita svojo strast, veš to? Olupil bi jo kot mandarinco

Ne. Oprosti, ker sem grešila in žalila tebe. Obljubim, da se bom poboljšala, pomagaj mi s svojo modrostjo. Se pa resno bojim, da so ene mandarine trde za lupit, zato polagam na tvoje srce, da poskrbiš, da bo ustrezno zrela/sočna predno jo napadeš z lupljenjem. Dodala bi še, da kot oseba res deluje okusna in si si dobro izbral?? držim pesti! ?

CrazY FroG ?, 16.07.2021 ob 11:10

Ne. Oprosti, ker sem grešila in žalila tebe. Obljubim, da se bom poboljšala, pomagaj mi s svojo modrostjo. Se pa resno bojim, da so ene mandarine trde za lupit, zato polagam na tvoje srce, da poskrbiš, da bo ustrezno zrela/sočna predno jo napadeš z lupljenjem. Dodala bi še, da kot oseba res deluje okusna in si si dobro izbral?? držim pesti! ?

Vedno sem imel dober okus za sadje. Zrele in sočne so moje najljubše. Težko se bo uprla mojemu šarmu, nikakor pa ne bo mogla reči ne banani, ki ji jo bom ponudil.

Mlada si še, se boš že še naučila.

iDESI235, 16.07.2021 ob 11:14

Vedno sem imel dober okus za sadje. Zrele in sočne so moje najljubše. Težko se bo uprla mojemu šarmu, nikakor pa ne bo mogla reči ne banani, ki ji jo bom ponudil.

Mlada si še, se boš že še naučila.

? Ti pa imaš kljub starosti še vseeno čas, da v svoje modrovanje vneseš tudi humor. O ja, ne. Oprosti, spet moja greška, večino tvojih zapisov zveni kot zlajnan vic?

nee no… Vse dobro! Bom, bom se priučila, vse kr bom rabla, hecat se pa tud mormo malo, ni vse v fruturjanstvu.?

CrazY FroG ?, 16.07.2021 ob 11:24

? Ti pa imaš kljub starosti še vseeno čas, da v svoje modrovanje vneseš tudi humor. O ja, ne. Oprosti, spet moja greška, večino tvojih zapisov zveni kot zlajnan vic?

nee no… Vse dobro! Bom, bom se priučila, vse kr bom rabla, hecat se pa tud mormo malo, ni vse v fruturjanstvu.?

Humor je le znak visoke inteligence, saj dotična Zartrose to razume.

Te bomo podučili mi izkušeni, brez skrbi bodi. Derbi banan ne zmanjka kar tako.

Sem ravnokar rezerviral sobo v Berlinu. Podaljšan vikend. ??

Vidiš TO je pravi moški, se nič ne obotavlja, kar v akcijo štarta tako kot je treba! Kaj ti bom delala iDESI, kar pripravi se! Za vikend bo potres v Berlinu, pripnite se, to bo divja vožnja

Koklja400, 16.07.2021 ob 10:29

Senza736, 16.07.2021 ob 10:15

@Kokoši, excell je bil pred prenovo tudi registriran uporabnik. Eden bolj prijaznih, če lahko dodam.

Pa saj tudi BTDT ni bil napačen.

Mi je pa zanimivo, kdo bi bil/a kokoši prej. Ker vsa ta zamera in iskanje besednih zvez, ne more biti zgolj enomesečna zadeva.

Po mojem mnenju smo se že vsi srečali s kom, ki nas je užalil, se ni strinjal z nami, pa nismo še mesece travmarili zaradi tega. Jaz, ko zaprem mon, pozabim. No, kakega težkega si že zapomnim, sploh če neutrudno goni svoje in tista tema potem skače na vrh. In kokoši je en izmed teh. Poleg tiste, ki je bila že omenjena in se ravno tako rada sama sebe kliče.

Stvar okusa. ?

iDESI215, 16.07.2021 ob 11:32

Sem ravnokar rezerviral sobo v Berlinu. Podaljšan vikend. ??

V teh časih povej še, kako gre gor to? Samo pct ali lahko kar tako prideš do sobe 102?

Ni niti desi, ni zartrose v živo, ampak slaba kopija.

Koklja400, 16.07.2021 ob 11:42

V teh časih povej še, kako gre gor to? Samo pct ali lahko kar tako prideš do sobe 102?

Za tiste, ki imajo denar ni niti nebo ovira

Kako si drznete, jaz nisem takšna! Vse vas bom prijavila!

Berlin? To zna bit pa res podaljšan vikend, marsikdo je bolj nagnjen k tropskemu sadju… In sobo? Bahhh?‍♀️… Najmanj cela vila bi mogla bit za izbrano damo… Očitno je meja veliko nižje neba???

S člansko kartico ni nikoli težav. Ceplen sem pa ital čist’. 🙂

CrazY FroG ?, 16.07.2021 ob 12:02

Berlin? To zna bit pa res podaljšan vikend, marsikdo je bolj nagnjen k tropskemu sadju… In sobo? Bahhh?‍♀️… Najmanj cela vila bi mogla bit za izbrano damo… Očitno je meja veliko nižje neba???

Dobre vile se da na hitro priskrbeti. Kot pravijo, prijetno s koristnim. 😛

Vidim, da je moja temo zelo zaživela in je aktualna že več dni. Aplavz meni.

iDESI603, 16.07.2021 ob 12:08

Dobre vile se da na hitro priskrbeti. Kot pravijo, prijetno s koristnim. 😛

Nak. Vse kar je res dobro terja svoj čas. Nč ne gre na hitro.

CrazY FroG ?, 16.07.2021 ob 12:10

Nak. Vse kar je res dobro terja svoj čas. Nč ne gre na hitro.

To se pa strinjam. Tudi moja tema se je razvijala skozi čas. Priznam tebi se pa nasmejem.

Kakor hitro človek omeni dobre vile, postane problem čas. Story of my life. ?

iDESI215, 16.07.2021 ob 12:34

Kakor hitro človek omeni dobre vile, postane problem čas. Story of my life. ?

Pa kaj skoz jamraš, vse imaš kar svet nudi – ljubezen, družino, denar, koklje in rožice ki se mečejo za tabo, kaj ti sploh manjka? Kljub temu jamraš

Ga ni čez dob’r jam’r. ?

iDESI215, 16.07.2021 ob 12:47

Ga ni čez dob’r jam’r. ?

Pa ja ne boš kar tako pustil neobdelanega vrtička rožic? Bodi moški poštimaj to kot je treba

Jamr, 16.07.2021 ob 12:40

Pa kaj skoz jamraš, vse imaš kar svet nudi – ljubezen, družino, denar, koklje in rožice ki se mečejo za tabo, kaj ti sploh manjka? Kljub temu jamraš

Ena majčkena napakica. Koklja se ne meče, počepne. Rada imam doslednost.

Koklja400, 16.07.2021 ob 12:56

Ena majčkena napakica. Koklja se ne meče, počepne. Rada imam doslednost.

? ?

SENZA,

samo da to ni on!

Sicer pa če se ti sledeče zdi logično:

Ko sem pogruntal, da me tu nadleguje BTDT pod različnimi vzdevki, sem napisal, da BTDT-ja nebi nihče pojavil na kavo in se takoj pojavi sporočilo prvega uporabnika, ki bi povabil BTDT-ja na kavo.

In nato umenim, da je BTDT neuspešn nakladač, ki se zmišluje, da ima več firm in že se pojavi naslednji, ki bi BTDT-ja povabil na kavo in piše, da ima BTDT podjetje.

Njegove stalne fore, obseden je z mano, in že velikrat je ivedel napad name pod različnimi vzdevki, in dostikrat se izda ker piše iste stvari in uporablja iste fraze itd. kot jih je ko je pisal kot BTDT. Sam njemu se zdi to zabavno ker noben ne ve da je to on.

Ampak pol ga razkrijem, in še nekateri drugi pogruntajo in se mu pol posmehujejo, tipu pa se meša doma pred računalnikom.

KOKLJA pa ne zna povezati stvari od točke A do B.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close