Koga s četa bi invajtali na drink?
-misst-, 12.07.2021 ob 08:45
Tisti, ki so si s kom želeli iti, so že “invajtali” 😀
Razen, če si niso upali. No, ampak ti si ne upajo niti napisat. Ostalim je pa vseeno. Tako, da tema ni primerna niti za hec. Mogoče k večjemukotz zastavljeno vprašanje koga bi poslal skup na kavo 😉
Že, ampak nismo vsi starešine na forumu. Res ne razumem kako lahko uporabniki, ki ste tukaj 10, 20 let pričakujete, da se nič ne spreminja.
Kafetarka, 12.07.2021 ob 08:57
Že, ampak nismo vsi starešine na forumu. Res ne razumem kako lahko uporabniki, ki ste tukaj 10, 20 let pričakujete, da se nič ne spreminja.
sej ne govorim za 10, 20 let (btw nsem niti približno tako dolgo tle), lahk je bilo to prejšnji teden, da je nekdo nekoga povabil 🙂
kokoši, 12.07.2021 ob 23:26
Zakaj ne? Eni sam nabijate tu gor. On pa ima dejansko nekaj razgledanosti, pozna raziskave in odkritja in se zna opirati na dejstva v svojih argumentih.
Tako si suh na slovnici, da ne zaznaš opazke. Volkec je kot enciklopedija, ti pa deluješ kot, da si padel 4 razrede nižjih razredov in si v prostem času prebiral poljubno literaturo.
Anonimno 9038, 13.07.2021 ob 07:52
Tako si suh na slovnici, da ne zaznaš opazke. Volkec je kot enciklopedija, ti pa deluješ kot, da si padel 4 razrede nižjih razredov in si v prostem času prebiral poljubno literaturo.
“Anonimno 9038”,
zanimiva ocena, še posebaj ker si z njo povedal tako veliko o sebi in to zgolj v dveh stavkih.
Volkec je morda enciklopedija, ti pa vsekakor nisi. Da imam disleksijo nisi opazil. Če pa si, vrjetno veš, da so bedni ludje, ki se norčujejo iz oseb, ki imajo kakšen manjko, motnjo ali invalidnost.
Poleg tega pa govorim, pišem izrazito ljubljansko narečje. Boš še to v nič dajal? Če bi se negdo norčeval iz štajerskega, dolenjskega, primorskega itd.narečja, bi ga gledali postrani a iz ljubljanščine se je očitno popularno norčevati.
In ne nikoli nisem bral “poljubne” literature(le kot otrok morda kdaj) niti gledal takšnih filmov, saj sem že v zgodnjih najstniških letih postal alergičen nanje. In bil sem pri temu velika izjema, saj so vsi ostali mulci bili plehki in ameriške kurbice(tako da če od šunda izjemoma kaj pogledam je to starejši šund, torej špageti vestrni, grozljivke in telenovele kakršnih v današnjih časih turškega in ameriškega televizijskega sranja ne dajejo na televizijo). Če bi me bolj pozorno bral bi vsekakor videl, da me ni oblikovala nobena”poljubna” literatura. Sem že večkrat komentiral tudi področja kulture.
Pa še to, če bi ti malo bolj obvladal slovnico ali imel večji besedni zaklad bi vedel, da se ne reče POLJUBNA literatura ampak POLJUDNA literatura!
kokoši, 13.07.2021 ob 09:03
“Anonimno 9038”,
zanimiva ocena, še posebaj ker si z njo povedal tako veliko o sebi in to zgolj v dveh stavkih.
Volkec je morda enciklopedija, ti pa vsekakor nisi. Da imam disleksijo nisi opazil. Če pa si, vrjetno veš, da so bedni ludje, ki se norčujejo iz oseb, ki imajo kakšen manjko, motnjo ali invalidnost.
Poleg tega pa govorim, pišem izrazito ljubljansko narečje. Boš še to v nič dajal? Če bi se negdo norčeval iz štajerskega, dolenjskega, primorskega itd.narečja, bi ga gledali postrani a iz ljubljanščine se je očitno popularno norčevati.
In ne nikoli nisem bral “poljubne” literature(le kot otrok morda kdaj) niti gledal takšnih filmov, saj sem že v zgodnjih najstniških letih postal alergičen nanje. In bil sem pri temu velika izjema, saj so vsi ostali mulci bili plehki in ameriške kurbice(tako da če od šunda izjemoma kaj pogledam je to starejši šund, torej špageti vestrni, grozljivke in telenovele kakršnih v današnjih časih turškega in ameriškega televizijskega sranja ne dajejo na televizijo). Če bi me bolj pozorno bral bi vsekakor videl, da me ni oblikovala nobena”poljubna” literatura. Sem že večkrat komentiral tudi področja kulture.
Pa še to, če bi ti malo bolj obvladal slovnico ali imel večji besedni zaklad bi vedel, da se ne reče POLJUBNA literatura ampak POLJUDNA literatura!
Pa reče se neKdo in ne neGdo.
In sorry, imam sodelavca, ki ima disleksijo, pa ne piše tako, kot ti. Tvoje napake niso značilne za disleksijo, ampak odražajo neznanje.
Še nekaj mi povej – se motim (sem te zamenjala s kom drugim?), če napišem, da si ti razpredal tu o mehiško/turško/žnj limonadah?
Gapyyyyy, 13.07.2021 ob 08:25
Veliko jih je, iDESI, Stepni_volk, 1raglja, Replika, Antilopa, Mary_Mcscary, Tara_S, Tisa_R, Khm, Rok_1, wd40, Srečko5, pitra, Popay, Ms_Olivija, Chocolattt, Zartrose, Robi…, Darwin, lovilecsvetlobe, monmonči, Moja_misel, Neon_cube, haložanka………. Vse :).
Našteli ste izredno zanimive osebe. Še nekaj oseb bi dodali…
Veliko jih je, iDESI, Stepni_volk, 1raglja, Replika, Antilopa, Mary_Mcscary, Tara_S, Tisa_R, Khm, Rok_1, wd40, Srečko5, pitra, Popay, Ms_Olivija, Chocolattt, Zartrose, Robi…, Darwin, lovilecsvetlobe, monmonči, Moja_misel, Neon_cube, haložanka, viharni jezdec, LudiD, Andromeda Princess………. Vse :).
Forum je zaprt za komentiranje.