Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › koga na forumu bi poljubili

koga na forumu bi poljubili

Odgovor na objavo uporabnika
midva895, 17.02.2022 ob 16:17

Sporten47, 17.02.2022 ob 15:59

midva895, 17.02.2022 ob 15:26

Sporten47, 17.02.2022 ob 13:58

midva895, 17.02.2022 ob 11:31

jaz bi poljubila Božota, ker ni dolgocasn, pa se mlade sobice ima…

hihi jaz bi pa tebe…. ne vem tako mi fajn deluješ 🙂

….

Je 47 tvoja starost?men si prestar, jaz imam rada mlade, ki dobro in dolgo gnetejo mojo cvrsto ritko.

Ja, bom 47… kaj naj rečem, da se ne bom hvalil… o tem kdo bolj gnete.. in kdo bi dalj.. se pa lahko pogovarjamo… veš z leti si tudi pridobijo izkušnje… ni vse v eni moči… gate dol pa navali narod haha… ne, ne..

Kakor koli že, jaz bi poljubil tebe… pa še tisto mehko. nežno, počasi, sočno in vlažno, dooolgo… 🙂 🙂

me se nikol ni obdelal tolko starejsi, jaz sem 25. stoji ti se? oce je 5 let starejsi od tebe in ga muci marsikaj…verjamem, da imas izkusnje ravno zato me mika, jaz sem zelo dejavna, neustavljiva, rahlo obsedena….

wooow,  25 si… sorry…. tako zrelo deluješ.. ? ? 30+

tudi jaz vse kar si naštela.. (jaz sem zelo dejavna, neustavljiva, rahlo obsedena….) in še bi kaj dodal..

Če si želiš javi se… pa kakšno rečeva na to temo….   sporten47@gmail.com

Celjskega grofa 🙂

Sporten47, 17.02.2022 ob 16:25

wooow,  25 si… sorry…. tako zrelo deluješ.. ? ? 30+

tudi jaz vse kar si naštela.. (jaz sem zelo dejavna, neustavljiva, rahlo obsedena….) in še bi kaj dodal..

Če si želiš javi se… pa kakšno rečeva na to temo….   sporten47@gmail.com

ne vem kje tocno si dobil taksen vtis, ker danes prvic uporabljam to ime. se pa ne motis, predvsem spolno sem zelo hitro dozorela, obozujem svoje telo in ga rada uporabljam. na drugih podrocjih pa po potrebi, porociti se sene mislim, otroka pa tudi se ne imeti. hvala za kontakt, mogoce se javim, ko zmanjka kandidatov, haha,

midva895, 17.02.2022 ob 17:30

ne vem kje tocno si dobil taksen vtis, ker danes prvic uporabljam to ime. se pa ne motis, predvsem spolno sem zelo hitro dozorela, obozujem svoje telo in ga rada uporabljam. na drugih podrocjih pa po potrebi, porociti se sene mislim, otroka pa tudi se ne imeti. hvala za kontakt, mogoce se javim, ko zmanjka kandidatov, haha,

Pozdravljena..

Lepo, se mi je zdelo da si bolj zrela.. čutim to po pisanju… me pa veseli, da veliko daš in ceniš svoje telo. Tudi jaz, športen.. fit… in vedno lačen ženske… orala pa je moja strast hihi…

Se pa strinjam da je treba uživati.. in poskusiti vse kar te mika…  in nikoli ni tako lepo da ne more biti lepše..

Lepo, če boš kaj sama… javi se… pa rečeva kašno lepo brez obveznosti….drugače sem iz Ljubljane..

Lepo bodi  pa lep popoldan… oz. že počasi večer…

Jaz sem mlajši in tudi zelo strasten.

Ravno takšni pajaci, venomer potrebni ste se prenamnožili. Lepo temo za nedolžni poljub zapeljali v seksualne vode. Poglejte kako lepo je Rok odpisal. Škoda, ker takšnih moških ni v izobilju. Pošten in spoštljiv. Rok hvala, ker nam s svojim odnosom še daješ upanje, morda kje res obstaja žabica ali žabec, ki sta lahko nekomu princ oziroma princesa.

. https://youtu.be/Pj4ewVpdzyc

Ta bi mi dobro kuhala.

Jst bi pa Darwina… Men je on tok nežn in lep♥️

Zaliznu bi Majdo1948, da bi končno vidla nebesa.

-misst-, 17.02.2022 ob 13:57

Sploh si ne znam predstavljat kakšen kdo je in se ne morem odločit. Ampak ok, glede na to, da se vsi gnetejo okol Frogice, že mora bit nekaj na tem. Bom pol tud jst njo ;P

???

kasni jadniki

taki so najhujsi k pravjo;

ce bi jo vsi je zih dobra

????

ok..

to bo ??

jadniki s tega chata majo najraj ritoliznice hinavke afne zenke ki se delajo prijazne

ufak, 17.02.2022 ob 19:27

kasni jadniki

taki so najhujsi k pravjo;

ce bi jo vsi je zih dobra

????

ok..

to bo ??

jadniki s tega chata majo najraj ritoliznice hinavke afne zenke ki se delajo prijazne

Ti pises ko bozo slicis na zartrose. Ne zali misst je ena boljsih kle.

Dj.. ne jokat.. ?

@ufak

Sporten47, 17.02.2022 ob 17:39

Pozdravljena..

Lepo, se mi je zdelo da si bolj zrela.. čutim to po pisanju… me pa veseli, da veliko daš in ceniš svoje telo. Tudi jaz, športen.. fit… in vedno lačen ženske… orala pa je moja strast hihi…

Se pa strinjam da je treba uživati.. in poskusiti vse kar te mika…  in nikoli ni tako lepo da ne more biti lepše..

Lepo, če boš kaj sama… javi se… pa rečeva kašno lepo brez obveznosti….drugače sem iz Ljubljane..

Lepo bodi  pa lep popoldan… oz. že počasi večer…

Ti si malo ženska Roža in malo  muško Sporten? ??????

Take ki pisejo same sebi. In potem še vztrajajo v lazi. Mi itak glupi. Take mamo najraj. Dobrosrcne.

Anonimno 2239, 17.02.2022 ob 19:34

Ti pises ko bozo slicis na zartrose. Ne zali misst je ena boljsih kle.

A loh mene ne vpletate v to? Tudi malo ne sliči mojemu pisanju.

Jah, v katero nepoznano restavracijo greš raj, v tisto, ki prazna al v tisto zraven, kjer je polno ljudi? Kako pa misliš, da sem moža zbrala; tam kjer se jih je polno gnetlo sem šla. Če je za druge super bo valjda tud zame v redu 😉

Šalo na stran..

ti to resno? v tej temi, na tak odgovor? dej no, chill 😉

-misst-, 18.02.2022 ob 08:28

Jah, v katero nepoznano restavracijo greš raj, v tisto, ki prazna al v tisto zraven, kjer je polno ljudi? Kako pa misliš, da sem moža zbrala; tam kjer se jih je polno gnetlo sem šla. Če je za druge super bo valjda tud zame v redu 😉

Šalo na stran..

ti to resno? v tej temi, na tak odgovor? dej no, chill 😉

za ufak

Duhovnik251, 17.02.2022 ob 18:37

Zaliznu bi Majdo1948, da bi končno vidla nebesa.

???

tale zmaga, 18.02.2022 ob 08:55

???

buahaha, zmagovalna jop.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close