Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › koga na forumu bi poljubili

koga na forumu bi poljubili

Odgovor na objavo uporabnika
Božó, 17.02.2022 ob 11:27

Jaz se pa strinjam z tem ki pravi da boljse to kot pa da se kregamo.

Otrocje gor dol…

Mislim da clovek nebi smel ubit otroka v sebi.

Tak je… ?

Tema.

Nebi mu bil v kozi.

tako, otrocji smo lahko in navihani pri vseh letih, samo da smo dobri po srcku.

jaz bi poljubila Božota, ker ni dolgocasn, pa se mlade sobice ima…

Soft beri MOJA MISEL je pač dvolična, v eni temi piše kako čuti DINOZAVRE pri poljubljanju trohnelega moža, tuakj se zgraža in obsoja.  HAHAHAHHAHAH

Jaz bi tudi poljubila Popaya, mene prav žgečka, ko berem njegove komentarje kako si vzame žensko.

Anonimno 5129, 17.02.2022 ob 11:37

Soft beri MOJA MISEL je pač dvolična, v eni temi piše kako čuti DINOZAVRE pri poljubljanju trohnelega moža, tuakj se zgraža in obsoja.  HAHAHAHHAHAH

Jaz bi tudi poljubila Popaya, mene prav žgečka, ko berem njegove komentarje kako si vzame žensko.

Tvoje ljubosumje do nje se pa tudi opazi kljub anonimnosti. Ne ve se katera je hujša!

Jap moja misel se vedno poslovi in prihiti nazaj….

Ena stara, 17.02.2022 ob 11:28

Popaya….

tudi jaz bi poljubila Popaya:*

Kokošija

Enega nekdanjega monovca. Na lička seveda.

Fekalno stranko.

Jaz pa, 17.02.2022 ob 10:50

Frogico, da dobim princa 🙂

ne bo šlo je že moja princeska :))

soft, 17.02.2022 ob 11:01

Otroški vrtec…

Če se že greš to, pazi, da bo samo na lička!

Sploh si ne znam predstavljat kakšen kdo je in se ne morem odločit. Ampak ok, glede na to, da se vsi gnetejo okol Frogice, že mora bit nekaj na tem. Bom pol tud jst njo ;P

midva895, 17.02.2022 ob 11:31

jaz bi poljubila Božota, ker ni dolgocasn, pa se mlade sobice ima…

hihi jaz bi pa tebe…. ne vem tako mi fajn deluješ 🙂

….

-misst-, 17.02.2022 ob 13:57

Sploh si ne znam predstavljat kakšen kdo je in se ne morem odločit. Ampak ok, glede na to, da se vsi gnetejo okol Frogice, že mora bit nekaj na tem. Bom pol tud jst njo ;P

pozdravljena -misst-, če naju bo oba zavrnila se lahko pa midva poljubiva :))

firbec843, 17.02.2022 ob 13:59

pozdravljena -misst-, če naju bo oba zavrnila se lahko pa midva poljubiva :))

Mah ne bo naju zavrnila, ne bodi tak pesimist… edino, vrsto ima že, dokler čakava… 😉

. https://youtu.be/h0Hd3uWKFKY

-misst-, 17.02.2022 ob 14:03

Mah ne bo naju zavrnila, ne bodi tak pesimist… edino, vrsto ima že, dokler čakava… 😉

he he… dokler čakava, lahko vadima, za njeno dobro :))

Sporten47, 17.02.2022 ob 13:58

hihi jaz bi pa tebe…. ne vem tako mi fajn deluješ 🙂

….

Je 47 tvoja starost?men si prestar, jaz imam rada mlade, ki dobro in dolgo gnetejo mojo cvrsto ritko.

Tvojo pedrsko rit.

Itak da Barco.

midva895, 17.02.2022 ob 15:26

Je 47 tvoja starost?men si prestar, jaz imam rada mlade, ki dobro in dolgo gnetejo mojo cvrsto ritko.

Ja, bom 47… kaj naj rečem, da se ne bom hvalil… o tem kdo bolj gnete.. in kdo bi dalj.. se pa lahko pogovarjamo… veš z leti si tudi pridobijo izkušnje… ni vse v eni moči… gate dol pa navali narod haha… ne, ne..

Kakor koli že, jaz bi poljubil tebe… pa še tisto mehko. nežno, počasi, sočno in vlažno, dooolgo… 🙂 🙂

Watamaro.

Poljub, 17.02.2022 ob 08:29

ko smo že pri poljubljanju v temah, jaz bi Roka-1 :))).

Hvala za tole božanje ega. Bom salomonsko razrešil in zaprosil domačo gospo, da to naredi namesto tebe, pa bomo vsi zadovoljni.

Naj te poljubi kdo, ki ti vrti (ali pa bo zavrtel) svet!

Sporten47, 17.02.2022 ob 15:59

Ja, bom 47… kaj naj rečem, da se ne bom hvalil… o tem kdo bolj gnete.. in kdo bi dalj.. se pa lahko pogovarjamo… veš z leti si tudi pridobijo izkušnje… ni vse v eni moči… gate dol pa navali narod haha… ne, ne..

Kakor koli že, jaz bi poljubil tebe… pa še tisto mehko. nežno, počasi, sočno in vlažno, dooolgo… 🙂 🙂

me se nikol ni obdelal tolko starejsi, jaz sem 25. stoji ti se? oce je 5 let starejsi od tebe in ga muci marsikaj…verjamem, da imas izkusnje ravno zato me mika, jaz sem zelo dejavna, neustavljiva, rahlo obsedena….

midva895, 17.02.2022 ob 16:17

me se nikol ni obdelal tolko starejsi, jaz sem 25. stoji ti se? oce je 5 let starejsi od tebe in ga muci marsikaj…verjamem, da imas izkusnje ravno zato me mika, jaz sem zelo dejavna, neustavljiva, rahlo obsedena….

wooow,  25 si… sorry…. tako zrelo deluješ.. 🙂 🙂 30+

tudi jaz vse kar si naštela.. (jaz sem zelo dejavna, neustavljiva, rahlo obsedena….) in še bi kaj dodal.. 

Če si želiš javi se… pa kakšno rečeva na to temo….   sporten47@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close