Koga boste volili?
Moje mnenje je tako, vsi so sposobni vodit državo, vsi so barabe ampak nekoga potrebujemo.Sam sem na takem delovnem mestu da lahko vidim kaj vse se pokrade ker se je LDS zakoreninila na vse položaje.Zaradi tega bom volil SDS ker ima največ možnosti za zamenjavo vlade.Če uspe SDS sestaviti vlado in seveda s tem zamenjati tiste barabe ki sem jih zgoraj omenil s svojimi barabami čez štiri leta sigurno ne bom več volil SDS ampak nekoga drugega.BISTVO VSEGA JE DA SE VSAKE ŠTIRI LETA NAREDI PREPIH!!! in voli tistega ki ima možnost odpreti okno pa naj bo bel ali rdeč, partizan ali belogardist samo da se ne zakoreninijo.
Kdorkoli bo na polazaju, bo vedno tako, kot je sedaj, ceprav danes trdi drugace.Res da bo mogoce njegova politika malo drugacna, bo pa prinesel s seboj kaj drugega, kar nam zopet ne bo vredu.
Prepricana sem , da se ne bo nic spremenilo, LDS bo zmagal in ostalo bo kot je bilo do sedaj, če se motim in zmaga kdo drugi, svaka mu cast!
Ne vem, če ne bom volila kar Jelincica in njegovo stranko, če druzga ne, se vcasih vsaj od srca nasmejim ko ga poslusam…
Ja definitivno jih je treba menjat, so potem malo manj korajžni, ko kradejo!!!!!
Vas pa, ki vas poslušam, v stilu “boljše poznano zlo, kot nepoznano”, sprašujem kdo jebemti je pa naročil tko drag avion?? Kdo stoji za afero SIB banka in še mnogo drugih cvetk??? Pa še boste volili LDS ???
Pa Jelinčiča? A se sploh zavedate, da boste volili kriminalca?!Ki je povrh vsega baje v času socializma deloval v UDBi…..Ojej, ojej, jaz sem pa raje malo bolj pogumna in bom izbrala malo manj znano ZLO…….
Forum je zaprt za komentiranje.