Koga boste na forumu najbolj pogrešali?
zartrose je škart roba, ki bleja eno in isto pokvarjeno ploščo že desetletja.. toliko jamranja, zagrenjenosti in vzvišenosti težko najdeš v eni osebi, tu gor je v tem absolutna zmagovalka. ma ne, ni čudno, da je samska, ko pa smo vse ženske in vsi moški pokvarjeni, varalice, kurbice in kurbirji, ki padamo na laži… zagrenjena je in še bolj z leti bo, ker za spremembo potrebuješ vsaj mali uvid in vsaj malo samorefleksije, njej pa gre iz leta v leto na slabše.
Resnico.
Sirovo, neprebavljeno, grenko, neužitno, tesnobno, ki te trešči od tla, te istiri iz cone udobja,…
Ampak…
…te zbudi, te pretrese močno, ti da še večji pogum, zaupanje v prihodnosti, ti da upanje da bo dobro zmagalo, da nisi sam/a v te nore čase in ljudi, in da boš končno lahko živel svobodno.
Stara ljudstva so tolažili da te prave bratje in sestre najdeš kdaj jih prepoznaš po dušo in ne vedno po krvi.
Darko, Robi9, Navajo, Zdravilec0, Stari Dec, in še en kup amonimnih in z različna imena ampak jasno vizijo in pogum, ki jih vodi svetloba ker so spoznali tamo in so joj obrnili hrbet, ker so spoznali da edino resnica bo zavedno ostala, laž pa bo zamenjana z nove laži, nepomemna in sčasoma pozabljena.
“Vsak od naju ima v sebi svetlobo in tamo. Da bi bili dobri ali slabi se morate potruditi. Če se že morate potruditi, vsaj se potrudite da bodite dobri.”
Ana932, 29.09.2025 ob 00:05
Resnico.
Sirovo, neprebavljeno, grenko, neužitno, tesnobno, ki te trešči od tla, te istiri iz cone udobja,…
Ampak…
…te zbudi, te pretrese močno, ti da še večji pogum, zaupanje v prihodnosti, ti da upanje da bo dobro zmagalo, da nisi sam/a v te nore čase in ljudi, in da boš končno lahko živel svobodno.
Stara ljudstva so tolažili da te prave bratje in sestre najdeš kdaj jih prepoznaš po dušo in ne vedno po krvi.
Darko, Robi9, Navajo, Zdravilec0, Stari Dec, in še en kup amonimnih in z različna imena ampak jasno vizijo in pogum, ki jih vodi svetloba ker so spoznali tamo in so joj obrnili hrbet, ker so spoznali da edino resnica bo zavedno ostala, laž pa bo zamenjana z nove laži, nepomemna in sčasoma pozabljena.
“Vsak od naju ima v sebi svetlobo in tamo. Da bi bili dobri ali slabi se morate potruditi. Če se že morate potruditi, vsaj se potrudite da bodite dobri.”
Dobro zapisano. Vidim da mnogim še pomenita pravica in resnica in tako je prav. Držite se tega ne glede na vse.
poimensko, 28.09.2025 ob 12:13
Konkretno nobenega poimensko. Pogrešala bom sam forum, čeprav je bil zadnja leta na momente nemogoč. Vseeno se je včasih dalo kaj prebrati, kaj objaviti (bolj redko) in bilo je prijetno. Tistih par s 101 nickom pa itak nikoli nisem brala. So pa uničili ogromno tem, ki bi najbrž bile o.k. Še vseeno se je splačalo včasih priti sem gor.
Podpišem. Žal mi je, da se zapira…
crazyfrog, 28.09.2025 ob 11:22
sej ne morem verjet, 28.09.2025 ob 11:01
Invalida,brezobraznega Viharca!
Invalidi smo vsi mi. Če ne fizični pa umski. Sploh ob vašem naslajanju nad tem, da ima nekdo omejitev je umsko invalidno. Da on kljub omejitvam ni jokajoč v kotu in samopomiljajoč je hvalevredno. Dela po svojih močeh. Da jih zlo velik ne dela nič kaj in gobec trosi raje je popolnoma res! Da je nesramn je pa to njegova oblika joka. Ni opravičljivo, ne sprejemljivo. Je šibko in nemočno.
Samo viharni drekožerec je oboje, umski in fizični invalid. Zanj je konec.
Si predstavljam, da bo zvenelo čudaško, a bom kar pogrešal malo da ne vse. Hvaležen sem za ta forum, ki mi je pomagal prestati najtežja obdobja življenja.
Mnogokrat sem se spustil v konflikte, ki so bili meni “domači” in opazoval, kje me prizadene, kje me zaboli,… in nato s terapevtom predeloval te stvari, vlekel na plano stare rane, da sva jim dala prostor, da se zacelijo. Nekatere potrebujejo svoj čas. Nekatere me bodo spremljale celo življenje. Vse to je del procesa.
Hvala vam. Rad sem bral WD/Tarči/Lloyd. Žabica me je neredko nasmejala, kar je zlata vredno. Zadnjih nekaj let sem se premalo smejal. Me je spremljala neka meglica otožnosti, ki se je utrujeno ovila okoli komajda še brlečega plamena življenja v mojem srcu.
Malokoga sem si pravzaprav zapomnil po psevdonimu. Pisal sem bolj zase. Se učil izpovedati svoje videnje. In zato vas bom pogrešal vse, na nek način, čeprav, roko na srce, večine raje ne bi spoznal v živo. Sem pa hvaležen, da ste pisali tu, komunicirali z menoj in mi tako dali možnost, da uvidim svoje sprožilce in se v varnem zavetju učim izražati tudi v izredno toksičnih situacijah.
Mislim, da nas je bilo tu veliko ranjenih, poškodovanih, pohabljenih… vsak na svoj način. In da nas je to nekako družilo in povezovalo.
Hvala vsem in kdo bi vedel. Morda se naše poti še kdaj prekrižajo. Do takrat pa nasvidenje,… zbogom.
Hvala vam ❤️
Idesi, če mene vprašaš bi ti potreboval ob sebi žensko,ki je kot je frogica. Tako si ranjen in izgubljen, da bi ti skozi to težko obdobje bila pravi balzam. Njena energija je zelo široka od joka do smeha in tako bi potreboval, da bi te vsak dan postavila na noge in skakljala okoli tebe celi dan tudi, če samo glede tega, kaj bosta jedla.
Meni je tudi bila frog ena ljubših. Sama sem zelo strahopetna in obupana prepogosto. Zelo bom pogrešala to, da se v težkih trenutkih ne bom mogla prijaviti sem in se spontano nasmejati njenim hecom.
Pogrešala bom tudi nekaj drugih uporabnikov.
Hvala tistim, ki znate vedno najti pravo besedo, redki ste, imate dar. Tistim, ki smo na dnu je to vidno.
Forum je zaprt za komentiranje.