Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koga boste na forumu najbolj pogrešali?

Koga boste na forumu najbolj pogrešali?

Jaz bom pogrešal eno in edino zartrose. Učlovečenje nadangela.

Dobro jutro mon. Počasi prihaja čas za slovo. Morda še kaj odpišem komu. Koga bom pogrešala? Mislim da tisti ki ga imam v mislih, ve, da ga pogrešam in da ga bom vedno.? Včasih mi je bilo žal da sem prišla gor, včasih si mislim da je bilo vredno vsega, včasih pa vem da sem izpolnila svojo obljubo ki sem jo dala na začetku in to mi je dovolj. In to me osrečuje.

Imejte lepo nedeljo.

Ja vraga in njegov nadstandardn humor ter pogled na svet! Se sploh zavedate kk dougočasen je drugač ta forum.. mogoče še ene 3-4 uporabniki, da popestrijo. Lloyd, đuli, monovka, šnelca, ajd takle ti si ok, sam si pa lena kr se tipkanja tiče? darko je tut ok, on je pa bolj za moje resne trenutke.. drugače pa sm zadnje 14dni opazla, da mi je tk presedu rahlo forum in sklepam, da ne bom mela krize.

Odgovor na objavo uporabnika
crazyfrog, 28.09.2025 ob 09:42

Ja vraga in njegov nadstandardn humor ter pogled na svet! Se sploh zavedate kk dougočasen je drugač ta forum.. mogoče še ene 3-4 uporabniki, da popestrijo. Lloyd, đuli, monovka, šnelca, ajd takle ti si ok, sam si pa lena kr se tipkanja tiče? darko je tut ok, on je pa bolj za moje resne trenutke.. drugače pa sm zadnje 14dni opazla, da mi je tk presedu rahlo forum in sklepam, da ne bom mela krize.

joj si pa res izbrala , ta tip ta MILAN je najbolj primitiven in prostaški človek na tem forumu. Jaz nisem prav dokgo časa tukaj, ampak bolj grobega, prostaškega, nasilnega, odvratnega človeka tukaj gor zagotovo ni. Pelji si ga domov, zdaj ne bo imel na koga lajat. In pazi on ni res invalid, on se samo dela, da dobi invalidnino, koplje pa po vinogradu po tisti strmini kot nor

Marsikakšen nestalen nick me je prijetno presenetil. Četudi se nisem vedno strinjala z njimi, sem rada prebirala Starega deca, Navajo, Robija, Zartrose, Darko ta, toplo osebo Šnelco, ki ji želim, da se reši težav. Ta hip se drugih ne spomnim, a so zagotovo še.

Sem šla pogledat na Čvek 123, pa je čista žalost. Če ima kdo idejo, kam se preselit, napišite.

Glanca ????☺️☺️☺️

No saj, zdj se tja selijo. Tam so sami zase, blokirani. Bon pogrešala, če tole gre v nič, zgolj res Rebolja s kovancu in krizni štab, ki ga letos obravna, no poskuša ????☺️☺️☺️☺️ Za Rebolj ??????

kranjskijanez, 28.09.2025 ob 09:50

joj si pa res izbrala , ta tip ta MILAN je najbolj primitiven in prostaški človek na tem forumu. Jaz nisem prav dokgo časa tukaj, ampak bolj grobega, prostaškega, nasilnega, odvratnega človeka tukaj gor zagotovo ni. Pelji si ga domov, zdaj ne bo imel na koga lajat. In pazi on ni res invalid, on se samo dela, da dobi invalidnino, koplje pa po vinogradu po tisti strmini kot nor

ne ga no srat janezek. Za domov pa to res ni?? če bi pa v to smer iskala, pol pa bi biu drugačn seznam!

kranjskijanez

28.09.2025 ob 09:50 zadnji odgovor 28.09.2025 ob 10:10

Imaš praf.☝️ Tolk ne morem bit invalid, da bi me ve gniložive mon trol meduze dohajale.☝️?

Zartrose je zadnja na spisku, ker je bila že dolgo let prav neprebavljiva s svojimi komentarji. Eno in isto že desetletja.

Nekaj jih bom gotovo pogrešala, marsikdo je trudi v anonimi, a se pozna, da je to nekdo iz preteklosti.

Pa tudi vsakega, ki je dodal komentar, ki ni bil vzvišen, žaljiv ali moralizatorski.

Drugače te pa čist razumem kraljmatjaž in tebi podobne. Dva glavna vretenca v hrbtenici sem imel razletena lani. Pa sem dobil enega 30 letnega, da mu plačam in mi pošprica vinograd. Nekajkrat je skup zlezel in sem šel dvigovat, motorko skupaj z njim. Proti koncu sem moral dobesedno s strani prijet motorko in nosit motorko in skoraj njega celega, da je končal delo. Sem vse preklel, sem si naredil toliko škode in bolečin, da bi bilo dosti bolje, da sem sam šprical. Taki ste na monu. Kaj boste vi potem vedeli o polni spodobnosti in invalidnosti, če zdravi niste za nobeno tabo. ☝️

pogrešal ne bom nikogar. Bili so mi pa cool grenivka, šnelca in frogica. ❤️

Se strinjam!

Pol se je pa še izgovarjal, da ni vedel, da ima polna motorka čez 30 kil. A prej je rekel, da je vajen in da je to že delal……ehhh

Invalida,brezobraznega Viharca!

sej ne morem verjet, 28.09.2025 ob 11:01

Invalida,brezobraznega Viharca!

Invalidi smo vsi mi. Če ne fizični pa umski. Sploh ob vašem naslajanju nad tem, da ima nekdo omejitev je umsko invalidno. Da on kljub omejitvam ni jokajoč v kotu in samopomiljajoč je hvalevredno. Dela po svojih močeh. Da jih zlo velik ne dela nič kaj in gobec trosi raje je popolnoma res! Da je nesramn je pa to njegova oblika joka. Ni opravičljivo, ne sprejemljivo. Je šibko in nemočno.

Najbolj bo z moje strani pogrešan Rok-1. Pa iz preteklosti Barca. Pa tudi Šnelca je v redu, ni hudobna, ni nesramna:)

Matjažkota prvo pa vrageca

Barca! Najboljša monovka. Ever.

Pogresala bom vse ki ste prijazni, dobronamerni, vse ki ste pomagali z nasveti…ali ste poslusali tezave.

Nekaj imen Koki, Frogica, viharni…( ko je prijazen)…

Zaljivih, hudobnih, zlobnih pa ne bom pogresala.

Pa hvala osebi katera je imela vec nickov in se je vedno oglasila ter povedala njeno situacijo z bratom…

Skoda da forum ni moderiran, tako da bi zaljivi osebki ne imeli igrisce za igro lastnih frustracij.

Konkretno  nobenega poimensko. Pogrešala bom sam forum, čeprav  je bil zadnja leta na momente nemogoč. Vseeno se je včasih dalo kaj prebrati, kaj objaviti (bolj redko) in bilo je prijetno. Tistih par s 101 nickom pa itak nikoli nisem brala. So pa uničili ogromno tem, ki bi najbrž bile o.k. Še vseeno se je splačalo včasih priti sem gor.

Anonimno 1398, 28.09.2025 ob 08:54

Jaz bom pogrešal eno in edino zartrose. Učlovečenje nadangela.

haaah.. izkušnja nadangelke me še čaka v naslednjih življenjih…

?..?..?

Poppy81 mi je bila fajn bejba.

Zartrose, 28.09.2025 ob 12:49

haaah.. izkušnja nadangelke me še čaka v naslednjih življenjih…

?..?..?

Sprijazni se, da si samo padli angel.

Froggy nadvse simpatična uporabnica.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close