Koga bi volili danes, če bi bile danes parlamentarne volitve?
Volitev, 03.10.2021 ob 18:57
Koga?
logično, da tistega, ki bo najbolj konkretno negativno govoril o rumenosrajčni s(d)s greznici (govoril tako kot bi jst govoril, brez žaljenje, samo dejstva taktično lagano sportski) in njihovemu pacientu, to pa itak vsi razen Ns, čeprav mi je Ns čisto ok. stranka, dosti boljša kot Levica, tako, da izbira ne bo težka, izbire bo dosti, se je pa treba skoncentrat na tistega, ki bo najbolj prepričljiv v tem…
Popay npr, 04.10.2021 ob 07:20
logično, da tistega, ki bo najbolj konkretno negativno govoril o rumenosrajčni s(d)s greznici (govoril tako kot bi jst govoril, brez žaljenje, samo dejstva taktično lagano sportski) in njihovemu pacientu, to pa itak vsi razen Ns, čeprav mi je Ns čisto ok. stranka, dosti boljša kot Levica, tako, da izbira ne bo težka, izbire bo dosti, se je pa treba skoncentrat na tistega, ki bo najbolj prepričljiv v tem…
Na zadnjih volitvah je bilo preko 20 strank, a nisi imel koga volit.
In 20 strank na 2mio prebivalstva je enako, kot bi vsk drzavljan imel svojo stranko!
Pa zdaj to razpaseno poimenovanje strank je debilno! Stranka AB, stranka MS, MC in kaj vem koga se… Resno?!
Tu takoj vidis, da se med nasimi politiki ne ve, kdo pije, kdo placa, oziroma pijejo oni, njihov zapitek pa placamo mi ostali!
Za nas Slovence, kolikor nas je, bi bilo popolnoma dovolj imeti 3-4 stranke, eno desno, eno levo, zelene in recimo se eno ‘mladinsko’. Koji Q nam bo 20 in vec strank?!
glede izbire, 04.10.2021 ob 09:03
Na zadnjih volitvah je bilo preko 20 strank, a nisi imel koga volit.
In 20 strank na 2mio prebivalstva je enako, kot bi vsk drzavljan imel svojo stranko!
Pa zdaj to razpaseno poimenovanje strank je debilno! Stranka AB, stranka MS, MC in kaj vem koga se… Resno?!
Tu takoj vidis, da se med nasimi politiki ne ve, kdo pije, kdo placa, oziroma pijejo oni, njihov zapitek pa placamo mi ostali!
Za nas Slovence, kolikor nas je, bi bilo popolnoma dovolj imeti 3-4 stranke, eno desno, eno levo, zelene in recimo se eno ‘mladinsko’. Koji Q nam bo 20 in vec strank?!
s tem tvojim zapisom se strinjam, levo desna koalicija ampak brez vodilne stare in trenutne garniture s(d)s stranke, pa naj se najboljše vzame od obeh za skupno prihodnost in strpno življenje za vse državljane Slo. ki pač živi v Slo. Tud men ni nič prijetno, ko vidim ljudi, ki izstopajo po oblačilih in se jim prav vidi, da so prišli čisto iz ene xy okolice…, države, celine.. No na koncu nas bo pa itak vse narava kaznovala in nas mogoče ona na silo združila, tiste, ki bodo vse te katastrofe preživeli, od poplav do požarov, suše… itd.
Bivanje v parlamentu pa omejiti na osem let. Če bi to prakticirali v preteklosti bi bil božji mir v Slo.
Forum je zaprt za komentiranje.