Koga bi pa vi izbrali?
Phah, oba bi skenslala in “iskala” nekoga tretjega. Halo, pa ne moreš se spraševat, kateri bi bil zate boljši? Pa kakšni otroci? Kdo ti pa garantira, da recimo ON sploh lahko ima otroke, ali pa ti? Bogat je? Kaj pa če čez eno leto ne bo več, da se nekaj zgodi in bo šlo vse v maloro? Ma daj, bolano… Kot sem rekla, jaz bi pustila oba pri miru in se vprašala, kaj sploh hočem (no, jaz zase že vem, kaj hočem, avtorica pa očitno ne ve) in kaj mi je bolj pomembno…
Denar ne prinaša sreče. Kaj ti bodo luksuzna potovanja in vožnja v najboljšem avtu, če pa zraven tebe sedi nekdo, do katerega ti niti malo ni? Kako z nekom takim lahko živiš, si deliš posteljo, to mi pa sploh ni jasno (pa to je skoraj kot da si prostitutka hudiča…)
Če imaš nekoga rad, ne razmišljaš o tem koliko bo imel plače pa kako bodo otroci preskrbljeni. Saj si lahko vi najdete službo, kjer bo višja plača pa ne bo težav z denarjem. Videti je, da nimate pravih čustev do nobenega in vam svetujem, da ju pustite na miru, da si najdeta partnerki, ki ju bodo imeli resnično radi. Tudi bogatim se včasih zgodi, da jim spodleti in ni več toliko sredstev na razpolago, to ni garantirano trajno. Jaz osebno ne bi mogla biti z nekom in imeti z njim otrok, če ga ne bi imela rada. In to ni potem pomen družine. Potem pride varanje in vse to, otroci pa nasrkajo. Razmišljajte z glavo malo.
Samo, da je ženska zaljubljena in se prepusti hormonom, pa ni važno če je bodoči oče njenih otrok zadnji klošar. Bo pa ona delala dva šihta, pa še med vikendi hodila malo čistit ali kelnarit. Ali pa bo kar z ljubeznijo plačevala položnice in hrano v trgovini.
Reala zaljubljenih kur brez treznega razmišljanja, ki jim je vseeno, komu se pustijo oploditi, se hitro konča. Ostanejo pa neplačani računi, izvršbe, slaba volja, kreg, socialna izobčenost otrok in iskrice v njihovih očeh, ki jih take kure potem unovčujejo za fehtarijo. Vse iz čiste ljubezni …
Samo, da je ženska zaljubljena in se prepusti hormonom, pa ni važno če je bodoči oče njenih otrok zadnji klošar. Bo pa ona delala dva šihta, pa še med vikendi hodila malo čistit ali kelnarit. Ali pa bo kar z ljubeznijo plačevala položnice in hrano v trgovini.
Reala zaljubljenih kur brez treznega razmišljanja, ki jim je vseeno, komu se pustijo oploditi, se hitro konča. Ostanejo pa neplačani računi, izvršbe, slaba volja, kreg, socialna izobčenost otrok in iskrice v njihovih očeh, ki jih take kure potem unovčujejo za fehtarijo. Vse iz čiste ljubezni …
[/quote]
V koga pa si se ti zaljubilo, da si dobilo takšne travme ?
Tako je moj partner izjavil bedarijo,kako mu je žal,da ni Rockefeller,ker mu potem ne bi nič manjkalo. Sma se po tem fajn v lase . Sem rekla ,kaj ti te manjka? Imama službo ,hrano in streho nad glavo. Potem si pa najdi kako starejšo in bogato vdovo ,da ti da denarja,če sem ti jaz navadna ženska z minimalno plačo odveč. Sem bila besna kot ris. Pobotala sma se čez nekaj časa.
Poznam ja tako sosedo ja. Ima sina. Vsi so iz delavske družine. Je imel nekaj časa partnerico ,ki je bila tudi iz delovne družine. Punca je bila natakarica,ampak od delu študirala in to uspešno,ampak ljubi tašči ni bila všeč,ker je preveč navadno dekle . To dekle je tako jebala tašča v glavo,da je rajši odšla . Tudi druga snaha tašči sedaj ni všeč,ker je spet ena navadna punca tokrat blagajničarka.
Ta tašča je bila trpinčena očitno s strani svojih staršev. V glavo so ji zagotovo vcepljali, kako je manjvredna.
Poznam – sem imela enako taščo. Psihično teroristko. Sicer še hujši problem, ker je bil moj mož že enkrat ločen in prva snaha je bila najprej njena hči, potem šele snaha ( ji je v najstniških časih, ko je hodila z njenim sinom umrla mati in ji je nadomeščala najprej mati, potem je pa še njena snaha postala). Sin se ni ločil zaradi mene, ampak zaradi tega, ker ni zmogel več živet s prvo ženo. Mene je 10 let terorizirala, ubijalska je bila, kaj vse em morala jaz, pa tudi moji starši prenašati iz naslova njenih žaljenj – sama se je zapila in postala šetežka alkoholičarka drugače, žleht in težka za okolico. Potem mi je bilo dovolj, sva se enkrat, ko je bila kolikortoliko trezna vsedli in sem ji predočila določene stvari, da se zavedam, da sem v paketu z njenim sinom dobila tudi njiju s tastom; se mi je zjokala v pogovoru, priznala, da ni bila nikoli čustvena do svojega sina, ker se jima je “zgodil”, ker sta bila premlada, komaj polnoletna oba – alkohol je bil seveda takrat prisoten. Svojega sina niti ni dojila, ker ga ni hotela pristaviti k svojim prsim. Naredila je pa veliko čustveno in psihično škodo svojemu sinu, zagotovo. Sin ima hude psihične težave zaradi tega, razvil eno od oblik MOM. Mati kriva. Sem se trudila skoraj 20 let, ni šlo več – nisem zmogla več tega prenašat, žal.
Imela isto dilemo 20 let nazaj. Izbrala bogatega. NIČ nam ne fali, otroci preskrbljeni, le kemije že doogo ni več med nama. Po 20 ltih nekako srečnega zakona imava sedaj odprt zakon že par let, ampak to je edini način, da sem ostala z njim. Nikoli se ne kregava, vse rešujeva s pogovori…. deliva skupen dom, le postelje ne več.
[/quote]
Evo klasicen primer, obicne kes pi*ke pa slovenskega copata. Bravo, ustvarjas zelo vzorno/pozitivno okolje za otroke. (Beri zase)
sigurno bogatega. Ko je ze nekdo pred mano napisau romantika ti ne pomaga pri poloznicah in slovenske povprecne place so do kurca ce se nameravas met kksnega otroka te z povprecno slovensko placo caka samo stres in skrbi pri bogatunu si bos pa lahko vsaj varusko placala za kksno uro ali dve emporiuma . Tako da odlocitev je jasna od ljubezni se ne da prezivet
Forum je zaprt za komentiranje.