Najdi forum

kodri

Pozdravljeni!
Rada bi imela skodrane lase, vendar mi je trajna premočna varianta, pa tudi preveč mi uniči lase. Ne bi pa rada vsakič znova navijala navijalk, kjer bi kodri zdržali le do naslednjega pranja. Zanima me, če obstaja še kaka druga varianta kodranja las razen trajne? Da bodo lasje le rahlo valoviti? Najlepša hvala za odgovor.

Samo do prvega pranja.
lp alenka

Hvala za odgovor. Vrsta kodrov pri trajni je verjetno odvisna od navijalk, pa od tega koliko časa imaš preparat na laseh, kajne? A obstaja trajna, ki ni močna in pri kateri so kodri le rahlo valoviti? Kakšna pa je volumenska trajna? Najlepša hvala za odgovor in lep pozdrav!

Pozabila sem vas vprašati kakšne so spužvaste navijalke? Kako se jih uporablja?

Za rahle kodre bi si lahko poskusila splesti nekaj močnih kit, pustila čez noč in zjutraj utrdila z lakom in jih nato razpustila.

volumen trajna je kar primerna za rahlo skodranost,vendar ne traja dolgo.lase si daš naviti na debele navijalce odvisno od dolžine las,ki jo imaš preparat pa se pusti na laseh največ 15 min.vendar moraš vedeti da je kljub rahlosti kodrov to vseeno trajna ki zahteva posebno nego,veliko subrine,po možnosti še kaj za konice za na suhe lase,in redno striženje konic na 2 meseca.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close