Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kodri brez toplote

Kodri brez toplote

je še katera padla na to foro? Kar nekaj časa že zvijam vlažne lase v zvitke ponoči, a tudi če ratajo kodri, so samo za par uric. Pa za test kupim en poceni kodralnik v hoferju, kodri držijo tudi tri dni, ali pa vsaj volumen in frizuro drži kot cementirano! Ima še katera podobne izkušnje?

Nimas pravih vinklerjev. En in tisti tapravi. Njegova temperatura znasa med 36 – 37 * C Ce ga nimas ti ga lahko jaz posodim.

Sem rahlo skodrana, a ce se navijem na navijalke, to drzi do naslednjega pranja in to so nori kodri, sploh ne zgleda lepo.

Prijateljica ima lase ravne kot deska, ni sans, da se navije, karkoli naredi, se lasje zravnajo, edino frizerka ji naredi kolikor toliko uporabne kodre za nekaj ur.

Izkoristi kar imaš

Ravni lasje so redki in so lasje, ki niso genetsko okvarjeni.

Kodri brez toplote ti bodo delj časa držali če pramen pred navijanjem  posprejaš z lakom za lase.

Odgovor na objavo uporabnika
razlicni lasje, 14.10.2021 ob 09:00

Sem rahlo skodrana, a ce se navijem na navijalke, to drzi do naslednjega pranja in to so nori kodri, sploh ne zgleda lepo.

Prijateljica ima lase ravne kot deska, ni sans, da se navije, karkoli naredi, se lasje zravnajo, edino frizerka ji naredi kolikor toliko uporabne kodre za nekaj ur.

še ena iz ekipe tvoje prijateljice tukaj… sem se pred časom navijala – tako lepo mi je ratalo, a kaj hudiča ko ni držalo več kot uro ali dve max max in je bilo vsega konec.

Odgovor na objavo uporabnika
sotrue, 14.10.2021 ob 09:55

še ena iz ekipe tvoje prijateljice tukaj… sem se pred časom navijala – tako lepo mi je ratalo, a kaj hudiča ko ni držalo več kot uro ali dve max max in je bilo vsega konec.

Hehe, evo, vidis, meni pa kodri drzijo v nedogled, ampak so pa tudi grdi, prevec nakodrani, sploh se ne sprostijo in ne padajo lepo naravno.

Moja sestra ima ful skodrane lase, afriske kodre, njej pa zlikani zdrzijo komaj kako uro, ko je dezevno vreme, sploh ne spravi las pod deznik, tako jih vlaga napihne.

Nimas kaj, je treba iz tega, kar imas, potegnit najboljse.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close