Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style KODRI ALI SI JIH ČESATE?

KODRI ALI SI JIH ČESATE?

ALI si jih do naslednjega pranja las počešete,ali ne?ker jaz si jih ne in potem jih ogromno izapde ko si jih

če bi jih česala, bi ti pa izpadali sproti….na koncu imaš po enem tednu isto št. las

se pravi, da ne bi bilo toliko očitno da izpadajo če bi si jih sproti česala, ker bi izpadali po malem, na koncu tedna pa zberem za cel teden ko si jih ne česem, ker če bi si jih bi imela frizuro kot klovn. se pa zgodi tudi, da si jih ne počešem tudi pred umivanjem, in je pol po umivanju polno las.

ne, ker se mi ob česanju lasje zravnajo…

Poleg tega je lažje 1x kopalnico sesat kot vsak dan :)))

oki doki:) vidim da nimam samo jaz problemov z izpadanjem las ob “nečesanju kodrov” ko pride do umivanja… a verjamete da cel teden oz 5 dni ne izpadajo, ker jih pustim pri miru, oz. dam v čop, spnem, pol pa ob umivanju izpadejo za cel teden in kak dan po umivanju, če jih prej ne razčešem.

Kaj a hočete reči da se torej en teden ne počešete?

ja kako bi pa pol zgledale,kot klovn, slama…uničijo se nazalost kodri.in pol ne zgleda lih lepo. pa še krtačo/glavnik tezško skozi dobim in se tako lomijo..najraj počakam do umivanja in potem uporabim balzam, sam k je pol cel šop k jih ne češem ne sproti in ne ob umivanju. jaja…tezko je s kodri nič jim ne paše.

Še ena kodrolaska…. rada bi spadala med tiste, ki imajo lase kot slap, bleščeče, in si jih lahko česejo vsak dan. Pri meni je preverjeno – večkrat kot si jih počesem, slabša je frizura, zato sem obupala nad tem. Prav tako si jih počesem le po umivanju las, drugače uporabljam glavnik, ki ima ful redke zobe in s katerimi razvozljam le očitne vozle.

Skodranih las se ne čese!!!

Jaz osebno jih umivam na 2 dni, na veliko nahranim z balzamom, oblogami…počešem mokre in potem nič več, ker če bi jih česala, bi imela sračje gnezdo, tako pa imam prekrasne kodre.

…in moji kodri so približno taki.

http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?clID=14720

drugače mam ravne. zanima me:pa vam izapdajo veliko glede na to da si jih ne češete do umivanja, ker lahk pol tistih ki so izpadl ful ven potegneš.

…in moji kodri so približno taki.

http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?clID=14720%5B/quote%5D

hehe, prva slika:)

Točno tako kot si napisala je.
Izpadanje las je normalno do neke mere in na nek način tudi potrebno, saj se na ta način lasje obnavljajo.

ja in pol zgleda kot da ti jih izpade za pol glave ven. a cel teden se jih takorekoč ne dotikam.

jaz glavnika sploh nimam in česala se nisem…..let

jaz glavnika sploh nimam in česala se nisem…..let[/quote]

ja kolk ti jih pa pol med umivanjem in po umivanju kej izpade??

Če si počešem svoje lase, ko so suhi, imam na glavi en kup zmršene slame, niso niti ravni, niti skodrani…

tako da glavnik uporabim samo namokrih laseh na pet dni in takrat jih dejansko izpade za pet dni skupaj…. sem se že zdavnaj navadila, tako da ni panike…

baje je slabo čeat mokre lase, ker jih še več izpade. pravijo zato ker so takrat “bolj občutljivi”

jaz glavnika sploh nimam in česala se nisem…..let[/quote]

ja kolk ti jih pa pol med umivanjem in po umivanju kej izpade??[/quote]

zdaj ko sem noseča bolj malo; po porodu pa spet pričakujem cele šope nekaj tednov; potem pa čisto povprečno

Ljubice zlate, lase si umivajte enkrat na teden. Vedno si jih po umivanju počešite z redkim glavnikom in si jih posušite na zraku. Striže naj vam jih frizer in po potrebi naj vam naredi kakšno masko. Jejte proseno kašo.
Vsekakor ne mučite svojih las s pretiranim umivanjem.

Ne češem,ker sem v nasprotnem primeru grozna

vsekakor je fajn da si jih ne umivate pretirano, vendar če si jih nebi npr.umila 10 dni, (kot je že bil primer, ko sem bila hospitalizirana in nisem mogla umivat in tud ne česat) bi imela kar kepo las na dnu odtoka heh.je pa nekaj zanimivega, da npr. ko sem si sla stet izpadle lase po umivanju jih ni blo tok velik kakor je zgledal. zdj če so daljši in povrh vsega še skodrani, potem vizuelno zgleda ogromno las.

Pa dobro, no! Spoštovani kodri, pudli ali kaj ste že. Napiše se: Ali si češete kodre, češem si lase, česanje las…
Česnate.

Pesda si zdaj brihtna. Zdaj, ko so se razpisale, pa ti pametuješ o pravopisu… Še dobro, da so se lahko zmenile brez tebe.Tečka zoprna!!

Joj, zdaj mi je jasno, čemur sem se vedno čudila: ženskam s kodri; pa jim pogledam v lase: ej, kurja polt. Lasje izgledajo zanemarjeni, umazani, brez leska, štrleči, kodri padajo sem in tja po hrbtu,se vidi, da niti osnovne nege nimajo. To pomeni, razen umivanja – česanja. V glavnem, meni vedno izgledajo umazani. Ne razumem, zakaj se lastnice ne ostrižejo na kratko, prikupno frizuro? Raje vztrajajo na navidezni , ne vem, kdo jim je to povedal, kao lepoti. Pa še same ugotavljajo, da so, če se počešejo, kot strašilo.

Še najmanj mi je pa jasno tole: uporaba glavnika ni samo oblikovanje pričeske, predvsem je odstranjevanje prahu, umazanije, delcev lasišča itd. Se čudim, da vam nobem frizer tega ne pove.
Da sem moški, pa da se mi ženska ne počeše vsak dan – ej, ni šans, da bi spala v moji postelji. bruh!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close