Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kobila se bo ženila

Kobila se bo ženila

Čudno, da niste   Julija 2009 mijavkali kakšno kobilico je sladoljedar v Drežnici vzel. Tudi on je po manj kot 3 letih druženja in izven zakonskega življenja vzel prelestno mladenko.  Tudi on je imel od prej najmanj 2 otroka, ki ju je zapustil ko najstnika. Danes pa vzor svetosti in cerkvenega svetohlinstva. Tudi on je  po moje najmanj 3x dedek, pa nikoli nisem slišala ali prebrala kako čudovit družinski dedek je in kako rad ima vnukinje. No ta starejšima otrokoma je priskrbel po vezah službo, t je pa tudi vse.

kaj bo nastalo iz te veze? Ali bo Robert Gaber ali bo Tina Golob. Po mojem bo Robert Pogreb.

Odgovor na objavo uporabnika
nočna izmena, 14.08.2025 ob 18:33

kaj bo nastalo iz te veze? Ali bo Robert Gaber ali bo Tina Golob. Po mojem bo Robert Pogreb.

Ujahana kobila se bo spremenila v gospo. Star kljusač pa bo imel lepo kobilo in vsa kljuseta od prekmurskega ponija do balkanskega ostarelega žrebca mu bodo zavidali a star kljusač te kobile ne bo imel sam saj mu jo bodo drugi jahali.

Prekletstvo lepe kobile aka horsfacevke, 14.08.2025 ob 21:32

Ujahana kobila se bo spremenila v gospo. Star kljusač pa bo imel lepo kobilo in vsa kljuseta od prekmurskega ponija do balkanskega ostarelega žrebca mu bodo zavidali a star kljusač te kobile ne bo imel sam saj mu jo bodo drugi jahali.

Ja, ti je ne boš. To je fiks. Za druge se pa ti ne brigaj.

da bo poročna  fešta kukr tolk zgledala , se bo nekaj sposodilo aka kradlo… ker ja, je drago , je drago…sploh, če bo makaron prišel za pričo hehehehe… nič ni zastonj…

Maljevec s to navidezno poroko za nabiranje volilnih glasov spomladi prihodnje leto, nič ne izgubi še vedno bosta z PV živela na svojem naslovu, Tinca na svojem, una dva se bosta med seboj, Tina bo imela dovoljene svoje diskretne aferice.

Vse ostalo, od poroke do skupnih nastopov v javnosti, pa je dobro orkestriran show za nas, rajo, davkoplačevalce…

Show must go on.

Odvračajo pozornost od resnih problemov,ki so jih naredili državi in kako nas finančno  stiskajo z vsemi možnimi prispevki. On je čisto rukjen v glavo,verjetno droga škodi. Tudi njej,odvisnici od kokaina (berite kunstlja in njegov blog). Kdor pa piše,da je ta preoperiranka lepotica, pa še dobre ženske ni videl. Če maš preoperirane joške, prerohtan fris,ki si ga tako ne moreš popravit in na keatkih tačkah 168 cm, nisi ravno lepotica, je kobila kar pravi izraz!

mamka Miška, 14.08.2025 ob 18:17

Čudno, da niste   Julija 2009 mijavkali kakšno kobilico je sladoljedar v Drežnici vzel. Tudi on je po manj kot 3 letih druženja in izven zakonskega življenja vzel prelestno mladenko.  Tudi on je imel od prej najmanj 2 otroka, ki ju je zapustil ko najstnika. Danes pa vzor svetosti in cerkvenega svetohlinstva. Tudi on je  po moje najmanj 3x dedek, pa nikoli nisem slišala ali prebrala kako čudovit družinski dedek je in kako rad ima vnukinje. No ta starejšima otrokoma je priskrbel po vezah službo, t je pa tudi vse.

To lahko drži, a omenjena gospa ni pokavsala polovice slovenije in se vlačila z zloglasnimi lopovi v slo. Gospa je bila zaposlena, in ne tako kot kobila tinca: brez delovne dobe samooklicana lobistka. Sta na popolnoma drugih nivojih in ne moreš primerjati. Glava pa tako ali tako…

Haha291, 14.08.2025 ob 08:38

Najbolj smešno mi je, ko folk piše čez njen izgled, pa kobila pa te fore … bejbe, čist vsi vaši tipi, če bi ona stopla pred njih, vsa zrihtana, zihr diši, kožo ma lepo, dolge noge, pa da rukne joške vn, pa začne vašga božat po stegnu … vsi bi jo. Marsikatere od vas noben nebi. Tako da ja, ve kr “kobila levo, kobila desno”. Fouš fouš fouš 🙂

Če bi jo v živo videl, bi te prijelo sami, da bi jo peljal na Happy meal v McDonaldsa.

Mah, jaz jima privoščim vse najboljše. Že tako nimata nič od življenja.

1.Silva je pustila Janeza in ne obratno.

2.Zvezo z Uršo je začel kake 3 leta po razhodu s Silvo

3.Tina je po poklicu…… in je znana kot……, dočim Urška je zdravnica.

4.Če že primerjaš ti dve ženski, bodi vsaj toliko fer in ju primerjaj po dosežkih!

5.Če primejaš pa oba stara deda, ju pa meri z istimi vatli.

Tip je dovolj star, je že bil poročen, pozna njeno preteklost. Če ga to ne moti, je njegova stvar. Noben politik ni kriv, če ga volijo naivni volivci, ki se obenem hvalijo, da so zelo izobraženi in razgledani.

Res je, poleg tega od nekdaj konje v umetnosti upodabljajo kot prispodobo za plemenito bitje, lepoto, živost,

In koliko so plačali novinarjem, da preusmerijo pozornost na poroko?

😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close