Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ko ženska z umetnimi vkoraka

Ko ženska z umetnimi vkoraka

Ni treba, hvala. Imam izklesan body 🙂

Ne, bo babi Margot raje tebi dva vsadka kupla. Meni stare še kar stojijo, ti boš mel pa vsaj neki za šlatat hahahahaha[/quote]

A maš dva vijačka za ušesi? :-))))

Ga ni kirurga, se tako vrhunskega, ki bi imel po dolgih letih prakse 100% uspeh. Pri cem bom uspeh definiral kot “izpadlo je po pricakovanjih”. No, se cigavih pricakovanjih bi moral dodati. Pa kaj bi dlakocepil. Hocem vam reci, da se tako premozna zenska z operacijo prevzema sicer malo tveganje, da vse skupaj ne bo tako uspesna kot si zeli. Tako pac je na tem svetu. Tara Reid je se en tak primer za katerega vem iz glave, ce smo ze pri prsih.

Drugi problem je, da ljudje ne vedno zlahka sami ocenijo kaj bi jim pasalo, kaj bo zgledalo naravno, mnenja kirurga pa tudi ne vzamejo za gospel. In, ce se gre s tako recjo dalje, prehitro prevelike, ipd pac zgleda napihnjeno, itd celo ce izpade “dobro”.

Sicer pa sem pred kratkim v neki recimo temu eksoticni drzavi s punco gledal modrce in videl, da imajo eni ze toliko materijala, da lahko B cup izpadejo DD cup. Pa se napihnjene zgledajo in lahko komu izpade kot da vidi umetne. Saj jih imajo najbrz tudi v Sloveniji. Pac, ne vem. Pa na youtube imate instrukcije kako s stumfi povecati svoje, ce katero zanima.

Danes vam je lahko vse to fatamorgana. Enkrat DD, drugic zgleda A, tretjic so ze umetne C. Govorim o “pokritih” joskah. Ne golih. 🙂

Sam nisem zagovornik implantov, ker:
Vsaj vcasih je veljalo, da jih je treba vsakih 10 let zamenjati. Nov poseg, novo tveganje, novi strosek. Ne hvala. Mora biti res tehten razlog. Pac, moje mnenje.

Fantki, zakaj imam občutek, da ste samo na zdravniškem pregledu v srednji šoli pošlatali joške?
Tam, ko imajo enega silikonskega, da se lahko potipa kake bulice se lahko naredijo v prsih. Pa, ko dekletom pokažejo kako si naj pregledajo prsi.
Tisti modelček ste šlatali?
Hja, boste morali še kaj več pretipati, ker izpadete res taki nevedni.

Jaz pa mislim, da je bila to Ančka.

Ne bit tako strog(a). Nekdo je lahko naletel na ene, ki so bile ocitno umetne, ker se je slo iz nule na C, npr. Pa tudi materijali se spreminjajo. Na video mu tudi zgleda prepoznavno. In verjame, da lahko prepozna. Obicajno pa je tako, da vec ko ves, manj si preprican, da znas prepoznati.

Aja, se za mojo zobno krono je zobozdravnik zadnjic mislil, da je moj/pravi zob. Me ni bi cudilo, da se kirurg nekatere umetne ne bi prepoznal. 🙂

Ne, bo babi Margot raje tebi dva vsadka kupla. Meni stare še kar stojijo, ti boš mel pa vsaj neki za šlatat hahahahaha[/quote]

A maš dva vijačka za ušesi? :-))))[/quote]

Ja ja, tako. Pa mal zategnem vsak večer :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ma se je s toalet papirjem masirala 🙂
Sicer pa.. ali je kaj s tem narobe če si da bejba joške povečat. Veš koliko moških bi si dalo povečat ku.rca če bi to obstajalo…[/quote]

In kje sem napisal, da je kaj anrobe?

Imam kr nekaj prijateljic, ki imajo umetne. Pa me nobena ne farba, da ima naravne..Samo to sem želel povedat.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Reakcija mojega…
Glej, ona ima pa umetne (bila je zgoraj brez). Pogledam in vprašam kako ve…ja, brazgotina ob strani se je videla na kilometer, pa še bradavice so gledala vsaka v svojo stran.
Ta ženska ravno ni imela neke sreče �

In tebe je požrlo od foušije.Bravo.Namen lepotičke je bil dosežen:)

Z umetnimi ne more bit nobena lepotička.

Eh jst pa res nisem fouš tistim, ki so šle na operacijsko mizo zato, da jim vstavijo neke tujke. Se mi bolj smilijo, ker so šle skozi to. Tiste, ki imajo lepe naravne so veliko večje srečnice. No, mogoče sem jim pa fouš, ker imajo toliko denarja za take stvari haha…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close