Ko ženska z umetnimi vkoraka
kakšne ekstreme, recimo zgoraj je slika Victorie Beckham, milijonarke, torej ima vbistvu keš za top kirurge in top rezultate, in boš rekel, da ne opaziš da ima umetne? 🙂
To ne pomeni da so vse joške tako dobro narete (umetne) Žal ali na srečo, se pri večini zelo hitro opazi, poglej samo Victorio Beckham, kako evidentno, pa je milijonarka ;)[/quote]
Lih to. Če si Victoria Beckham ne more privoščit dobrega kirurga, potem kako pričakovat, da si ga lahko neka “povprečnica”, ki je spala z Daterjem ?
Ma saj jaz verjamem, da so ziher ženske ki majo umetne, vrhunsko narete, sploh ni to, pa verjamem da pri 95% žensk z umetnimi ne bi tega opazil ko so oblečene, ampak ko pa je ženska zgoraj brez, in če imam možnost preverit pogledat, potipat in da zmiga orenk joške, pa se opazi, pa rečeš karkoli hočeš.
kakšne ekstreme, recimo zgoraj je slika Victorie Beckham, milijonarke, torej ima vbistvu keš za top kirurge in top rezultate, in boš rekel, da ne opaziš da ima umetne? :)[/quote]
Primer ki ga daješ je ektrem. Ni poanta, da se takih packarij ne opazi, pravim le da ni mogoče 100% trdit da se vsake umetne da ugotovit. Le to. In komentiram v tej tem pa le zaradi babje favšije… pride bejba z malo večjimi joški in že jo vse ostale opravljajo da je umetna. In sem že bil v situaciji, ko sem vedel da so naravne, 100% vedel… ampak tega babam se ne da dopovedat. Če je ktera lepa je takoj “ku.rba, ki se nastavlja” če ima večje joške ima obvezno umetne, če ima lepšo garderobo je sponzoruša… ma ker blesav svet
Kako naj ne zaidejo v ekstreme, če je Victoria B. jošek edini jošek, ki so ga kdaj videli? Sem prav čakala kaj bo napisal Dater in vesela sem, da je napisal, kar je napisal. Sicer bi vse drugo o njem bila laž.
Če ženska ne pretirava z velikostjo in če ima dovolj lastnega tkiva lahko dober kirurg s pravilno izbiro vstavitve naredi na videz in otip popolnoma naravno dojko. In ga ni junaka (sploh pa ne tukaj med vami), da bi lahko na oko prepoznal takšno umetno stvaritev. Prav smešite se nekateri. Kar pa samo dokazuje, da z joški nimate veliko opravkov (razen na slikah, ki vam jih velikodušno prikazuje internet).
kakšne ekstreme, recimo zgoraj je slika Victorie Beckham, milijonarke, torej ima vbistvu keš za top kirurge in top rezultate, in boš rekel, da ne opaziš da ima umetne? :)[/quote]
Primer ki ga daješ je ektrem. Ni poanta, da se takih packarij ne opazi, pravim le da ni mogoče 100% trdit da se vsake umetne da ugotovit. Le to. In komentiram v tej tem pa le zaradi babje favšije… pride bejba z malo večjimi joški in že jo vse ostale opravljajo da je umetna. In sem že bil v situaciji, ko sem vedel da so naravne, 100% vedel… ampak tega babam se ne da dopovedat. Če je ktera lepa je takoj “ku.rba, ki se nastavlja” če ima večje joške ima obvezno umetne, če ima lepšo garderobo je sponzoruša… ma ker blesav svet[/quote]
Kako so njeni joški ekstrem, a je morda E košarica? Dvomim.
Saj jaz se načelno strinjam da je ekstra težko opazit, če SAMO gledaš in je oblečena in stoji/sedi/hodi….
Ampak ne mi govorit, da ni moč opazit, da ma baba umetne, da je to skorajda nemogoče dandanes itd…. Seveda ni ob zgornjih prepostavkah, če pa imaš dejansko na voljo dotike, in golo kožo in da se zmiga kot ti rečeš, pa skorajda ni moč da ne bi opazil. Mogoče če bi baba šla iz večjih na manjše, potem bi blo težje, ampak če pa ima ženska komajda A, potem pa naenkrat C nimaš kje tkiva za vzet, pa še 48 kil ma 😛
Primer ki ga daješ je ektrem. Ni poanta, da se takih packarij ne opazi, pravim le da ni mogoče 100% trdit da se vsake umetne da ugotovit. Le to. In komentiram v tej tem pa le zaradi babje favšije… pride bejba z malo večjimi joški in že jo vse ostale opravljajo da je umetna. In sem že bil v situaciji, ko sem vedel da so naravne, 100% vedel… ampak tega babam se ne da dopovedat. Če je ktera lepa je takoj “ku.rba, ki se nastavlja” če ima večje joške ima obvezno umetne, če ima lepšo garderobo je sponzoruša… ma ker blesav svet[/quote]
Saj jaz se načelno strinjam da je ekstra težko opazit, če SAMO gledaš in je oblečena in stoji/sedi/hodi….
Ampak ne mi govorit, da ni moč opazit, da ma baba umetne, da je to skorajda nemogoče dandanes itd…. Seveda ni ob zgornjih prepostavkah, če pa imaš dejansko na voljo dotike, in golo kožo in da se zmiga kot ti rečeš, pa skorajda ni moč da ne bi opazil. Mogoče če bi baba šla iz večjih na manjše, potem bi blo težje, ampak če pa ima ženska komajda A, potem pa naenkrat C nimaš kje tkiva za vzet, pa še 48 kil ma :P[/quote]
jojjjj kot da bi bil Marko, tako si težek danes 🙂
Ekstrem je s stališča, da so pacarsko narejene in še izstopajo z njenega skoraj anoreksičnega telesa. Ekstremi niso samo v velikosti aveš aveš
Kot drugo pa..
ma me da bi ti predstavil eno bejbo… ne bolje bi bilo dve. Eno s pravimi in drugo z umetnimi.. pa da te vidim znalac… 🙂
Ampak ne mi govorit, da ni moč opazit, da ma baba umetne, da je to skorajda nemogoče dandanes itd…. Seveda ni ob zgornjih prepostavkah, če pa imaš dejansko na voljo dotike, in golo kožo in da se zmiga kot ti rečeš, pa skorajda ni moč da ne bi opazil. Mogoče če bi baba šla iz večjih na manjše, potem bi blo težje, ampak če pa ima ženska komajda A, potem pa naenkrat C nimaš kje tkiva za vzet, pa še 48 kil ma :P[/quote]
jojjjj kot da bi bil Marko, tako si težek danes 🙂
Ekstrem je s stališča, da so pacarsko narejene in še izstopajo z njenega skoraj anoreksičnega telesa. Ekstremi niso samo v velikosti aveš aveš
Kot drugo pa..
ma me da bi ti predstavil eno bejbo… ne bolje bi bilo dve. Eno s pravimi in drugo z umetnimi.. pa da te vidim znalac… :)[/quote]
Ti si ju videl brez modrca ? Ker tisto čez obleko ne velja…
Ma se je s toalet papirjem masirala 🙂
Sicer pa.. ali je kaj s tem narobe če si da bejba joške povečat. Veš koliko moških bi si dalo povečat ku.rca če bi to obstajalo…[/quote]
Si sploh ne znam predstavljati moškega, ki bi se branil lepih joškov. Pa naravne/umetne gor/dol, vseeno kakšne, glede tega ne poznam izbirčnih moških. Pa kar jih poznam v večini primerom so jim všeč prav na te … žogice.
Fantje se pač radi igrajo, kaj češ :))
Forum je zaprt za komentiranje.