Ko zenska osvaja…
Si pa ravno prava ha? Da ti rata v 18 besed stiščat not pohvalo pa še sprcat……
Naj ti bo no ker si pravilno prvo pohvalila 😛
Veste, jaz bore malo zensk jemljem resno. Vecina so ena taka z logiko skregana zasanjana vilinska bitja polna kondradikcij. Rade zivijo v pravljicnih svetovih, gradijo gradove, ce ze ne kar svetove, v oblakih in cakajo na svojega princa.
Njim je sicer vse logicno. Kondradikcij ne prepoznajo. Pravljicno zivljenje pa jemljejo kot z ustavo zagarantirano pravico. Le pravih moskih ni, lol. Tako razmisljajo tiste na pragu “zrelosti”, preden “obupajo” in zacno pogledovati v smeri bolj obicajnih “korenjakov”.
V bolj zgodnih letih, obicajno 2x, se bolj zazeljenim med njimi sicer zdi, da lahko dobijo kar si zelijo. Tipe, ki so oh in sploh nadpovprecni, itd. Nekatere pa v to verjamejo tudi dosti kasneje. Ampak to kar vse po vrsti scasoma ugotovijo je, da so (bile) vec cas le igracke teh, za katere so menile, da jih imajo ovite okoli prsta.
Dejansko se meni trenutno dogaja zelo daleč od podobnega…..
Ampak to kar sem ti napisal, pa se dogaja neštetim moškim v Sloveniji med 25 in 35 letom…. (in tudi v Italiji mimogrede pa še kje) to je trend ki se dviga in dviga….
Dejansko ne poznam enega 25 +/- letnika torej generacije 1987-1990 ki je danes permanentno na svojem v nekem gospodinjstvu z svojo drago……. torej da je popolnoma neodvisen od staršev….
Najbližje temu je znanec ki s punco živita v stanovanju njegovega fotra dela pa v njegovem SPju….. (torej po domače je foter direktor in njegov šef pa lastnik stanovanja)
V veliki meri so seveda krive finance, ampak takoj na drugem nivoju pa je to o čemer sem pisal…..
Samo najlažje je prevalit ”krivdo” moje teze na moj lajf in izkušnje….. lahko bi ti pa napisal, da živim že 1 leto na svojem ko sem govoril svojo zgodbo oz. primere mojega lajfa, kaj bi pa pol dejala ko ne bi vedla resnice ki je zdaj ”stara” ? :)[/quote]
Večkrat omenjaš, da živiš pri starših, si na minimalcu in v tem momentu ne moreš ven iz te jame. In še računaš na dediščino, ki jo boš prodal, takoj ko bo to mogoče. Če si bluzil, ko si predstavljaj sebe, tega ne morem vedeti. Ampak…to sploh ni bistveno. Poznam več folka, ki je na svojem kot da ne bi bili in gledam enako starost kot si jo sam izpostavil. Torej je mogoče, samo vprašanje je, v kakšnem krogu ljudi se giblješ.
Poglejte to lepolasko, lol. Sicer ji skoraj ni osebnega ne verjamem. Komentiram bolj tip zenske.
Vzemimo mlado, lepo, uspesno. Ni ravno super model. Niti milijonarka. Vseeno pa bi jo naskocilo 99% moske hetero populacije. Taksnim redko kateri normalnez zadisi. Tip, ki ga srecate na ulici. One se palijo na Marsovce. In tu pridem jaz, padobranec, v igro. In to igro se kako dobro poznam.
Tako da, drage lepolaske tega sveta, naj vam bo v poduk. Vasim oh in sploh frajerjem se res ni treba vezati na vas. Imajo vas za lastno zabavo in uzitek. Dokler vase muhe ne pridejo na plano. 😉
Pustimo lizanje ob strani. Gre bolj za to, da si lepolastke domisljajo nekaj kar sploh ni res. Marsovcem, na katere so tako ponosne in jih kujejo v zvezde, so le igracke. Kaj vec lahko postanejo sele tisti trenutek, ko se prizemljijo. Zal pa jih je vecina takrat ze za odpad. Vsaj v oceh Marsovcev, ki lahko dobijo boljse.
Pustimo lizanje ob strani. Gre bolj za to, da si lepolastke domisljajo nekaj kar sploh ni res. Marsovcem, na katere so tako ponosne in jih kujejo v zvezde, so le igracke. Kaj vec lahko postanejo sele tisti trenutek, ko se prizemljijo. Zal pa jih je vecina takrat ze za odpad. Vsaj v oceh Marsovcev, ki lahko dobijo boljse.[/quote]
Saj zato ti govorim, da gre za obojestransko lizanje medu. Ne eni ne drugi strani ni do česa več. Tiste/tisti, ki si želijo česa več, sploh ne bodo padali na plehkost enega dneva. Naslednji dan tak moški/ženska itak ni več zanimiv, ker ko odpre usta se vsa pot spoznavanja konča. Zame so takšni ljudje izredno prazni in ničesar posebnega ne izžarevajo. Ti pa jih kuješ v zvezde. Vsak po svoje, a ne:). Tvoji marsovci dobijo tisto, kar so sposobni dati. Torej je vse omejeno na zelo kratek čas.
Pustimo lizanje ob strani. Gre bolj za to, da si lepolastke domisljajo nekaj kar sploh ni res. Marsovcem, na katere so tako ponosne in jih kujejo v zvezde, so le igracke. Kaj vec lahko postanejo sele tisti trenutek, ko se prizemljijo. Zal pa jih je vecina takrat ze za odpad. Vsaj v oceh Marsovcev, ki lahko dobijo boljse.[/quote]
Saj zato ti govorim, da gre za obojestransko lizanje medu. Ne eni ne drugi strani ni do česa več. Tiste/tisti, ki si želijo česa več, sploh ne bodo padali na plehkost enega dneva. Naslednji dan tak moški/ženska itak ni več zanimiv, ker ko odpre usta se vsa pot spoznavanja konča. Zame so takšni ljudje izredno prazni in ničesar posebnega ne izžarevajo. Ti pa jih kuješ v zvezde. Vsak po svoje, a ne:). Tvoji marsovci dobijo tisto, kar so sposobni dati. Torej je vse omejeno na zelo kratek čas.[/quote]
A si kdaj pomislila, da se ne pogovarjava o one-night stands? Eni Marsovci tudi to preferirajo. Jaz, zgolj padobranec, sem se specializiral za honeymoons in friends with benefits kind-a-relationships. Saj marsikatera bi dosti vec, samo obicajno ve, da se to ne bo zgodilo ali pa mi s tem ne tezi iz bojazni, da bom kar takoj stran zbrisal. So pa tudi nadute, ki mislijo, da bi moral plesati kot one igrajo. Td pa ali pristanejo na mojo igro ali pa lahko odpetekajo. Niso edine… lol.
Dejansko se meni trenutno dogaja zelo daleč od podobnega…..
Ampak to kar sem ti napisal, pa se dogaja neštetim moškim v Sloveniji med 25 in 35 letom…. (in tudi v Italiji mimogrede pa še kje) to je trend ki se dviga in dviga….
Dejansko ne poznam enega 25 +/- letnika torej generacije 1987-1990 ki je danes permanentno na svojem v nekem gospodinjstvu z svojo drago……. torej da je popolnoma neodvisen od staršev….
Najbližje temu je znanec ki s punco živita v stanovanju njegovega fotra dela pa v njegovem SPju….. (torej po domače je foter direktor in njegov šef pa lastnik stanovanja)
V veliki meri so seveda krive finance, ampak takoj na drugem nivoju pa je to o čemer sem pisal…..
Samo najlažje je prevalit ”krivdo” moje teze na moj lajf in izkušnje….. lahko bi ti pa napisal, da živim že 1 leto na svojem ko sem govoril svojo zgodbo oz. primere mojega lajfa, kaj bi pa pol dejala ko ne bi vedla resnice ki je zdaj ”stara” ? :)[/quote]
Večkrat omenjaš, da živiš pri starših, si na minimalcu in v tem momentu ne moreš ven iz te jame. In še računaš na dediščino, ki jo boš prodal, takoj ko bo to mogoče. Če si bluzil, ko si predstavljaj sebe, tega ne morem vedeti. Ampak…to sploh ni bistveno. Poznam več folka, ki je na svojem kot da ne bi bili in gledam enako starost kot si jo sam izpostavil. Torej je mogoče, samo vprašanje je, v kakšnem krogu ljudi se giblješ.[/quote]
Povej mi kdaj sem to nazadnje omenil? Katerega meseca oz kar leta? 🙂
Seveda je mogoče…. ampak koliko pa je takih? Par odstotkov….. Kakšen vzorec maš? Jaz imam vzorec nekje 200 znancev(bivših sošolcev in sosošolcev) in priajteljev v letih med 24 in 27, pa kot sem ti povedal, poznam en primer, kjer je permanentno na svojem pa še on ima službo pri fotru v spju in živi v njegovem (odvečnem) stanovanju…..
torej je odstotek 0,5% pri mojem pogledu…. to da študirajo v LJ ali MBju in imajo tam stanovanje za katerega plačujejo starši in jim plačujejo mobitel ter bencin za mene ni življenje na svojem, da sva si na jasnem….
Oziroma zlagal sem se ti…. 1% je takih…. spomno sem se zdaj še ene ki mi je čist padla iz glave, ki sicer živi na svojem, ampak se je oženla s tipom ki je star 40 let in je pusto otroke in familjo da je z njo…. seveda ima samo on finance, ona pa kao študira….. da smo pošteni še ona živi na svojem…. samo da je za moje pojme zamenjala financ ministra…. 🙂
Torej mogoče je vse Goldfish, samo ko boš na vzorcu 100ih imela 51+ takih ki so pri 25tem že 100% na svojem brez financ pomoči staršev ali nepremičninske pomoči in imajo REDNO službo (študentsko delo za mene ne šteje) potem lahko govoriš o tem, da je to nekaj običajnega in vsakdanjega….
Oba veva da ni, izjeme ki jih poznaš pa le potrjujejo pravilo 🙂
Saj zato ti govorim, da gre za obojestransko lizanje medu. Ne eni ne drugi strani ni do česa več. Tiste/tisti, ki si želijo česa več, sploh ne bodo padali na plehkost enega dneva. Naslednji dan tak moški/ženska itak ni več zanimiv, ker ko odpre usta se vsa pot spoznavanja konča. Zame so takšni ljudje izredno prazni in ničesar posebnega ne izžarevajo. Ti pa jih kuješ v zvezde. Vsak po svoje, a ne:). Tvoji marsovci dobijo tisto, kar so sposobni dati. Torej je vse omejeno na zelo kratek čas.[/quote]
A si kdaj pomislila, da se ne pogovarjava o one-night stands? Eni Marsovci tudi to preferirajo. Jaz, zgolj padobranec, sem se specializiral za honeymoons in friends with benefits kind-a-relationships. Saj marsikatera bi dosti vec, samo obicajno ve, da se to ne bo zgodilo ali pa mi s tem ne tezi iz bojazni, da bom kar takoj stran zbrisal. So pa tudi nadute, ki mislijo, da bi moral plesati kot one igrajo. Td pa ali pristanejo na mojo igro ali pa lahko odpetekajo. Niso edine… lol.[/quote]
Saj to je enako. One-night stands lahko zapakiraš v čas honeymoona. Namen je uživati toliko časa, dokler se še splača in ni potrebno vložiti posebnega truda. Padobranac na kratek rok, kasneje bi se po vsej verjetnosti izkazalo, da si buhtelj brez globine, zato na široko ponujaš le tisto, v čemer si recimo dober, vendar le za določen tip žensk. Dokler je vse na bazi ugodja, prijetnosti je ok, čim pa se pojavijo pričakovanja, zabava izpuhti. Ucvreš jo že ob misli na čustva, na soočanje z vsemi mogočimi situacijami, ker jim preprosto nisi kos. Kakor ti ustreza, a ne. Zame so takšni ljudje nezanimivi.
Mene samo nekaj zanima Goldfish… a ti ponujaš predvsem to v čemer si najslabša…. ker pač Daterja ”obtožuješ” da ponuja to v čemer je kao dober….
Pa ti ponujaš vsem moškim vse, al samo določenemu segmentu?
V čem si ti drugačna od Daterja….. vsak izmed nas ponuja to v čemer bi naj bil ”najbolši” in vsak ponuja le določenemu segmentu moških ali žensk…. ne poznam osebe ki bi ponujala to v čemer je najslabša, hkrati pa še vsem 🙂
Mene samo nekaj zanima Goldfish… a ti ponujaš predvsem to v čemer si najslabša…. ker pač Daterja ”obtožuješ” da ponuja to v čemer je kao dober….
V čem si ti drugačna od Daterja….. vsak izmed nas ponuja to v čemer bi naj bil ”najbolši” in vsak ponuja le določenemu segmentu moških ali žensk…. ne poznam osebe ki bi ponujala to v čemer je najslabša, hkrati pa še vsem :)[/quote]
Razlika je v percepciji oz. kaj nekdo ceni pri drugih. V mojih očeh je Daterjev stil lajfa izredno osiromašen in nezanimiv. To ne pomeni, da se njemu zdi enako. On živi tako kot meni, da je najbolje in s čimer lahko da največ sebe. V tem je dober, z moje perspektive pa teče le na kratke proge in je zato nezanimiv na dolgi rok, ker spuhti ves čar. Pišem le o tem, da imamo različne predstave in pričakovanja od ljudi.
V čem si ti drugačna od Daterja….. vsak izmed nas ponuja to v čemer bi naj bil ”najbolši” in vsak ponuja le določenemu segmentu moških ali žensk…. ne poznam osebe ki bi ponujala to v čemer je najslabša, hkrati pa še vsem :)[/quote]
Razlika je v percepciji oz. kaj nekdo ceni pri drugih. V mojih očeh je Daterjev stil lajfa izredno osiromašen in nezanimiv. To ne pomeni, da se njemu zdi enako. On živi tako kot meni, da je najbolje in s čimer lahko da največ sebe. V tem je dober, z moje perspektive pa teče le na kratke proge in je zato nezanimiv na dolgi rok, ker spuhti ves čar. Pišem le o tem, da imamo različne predstave in pričakovanja od ljudi.[/quote]
Ampak kaj pa tisti ki ponujajo samo ”tek na dolge proge” a niso tisti enako enodimenzionalni kot taki ki ponujajo le to kar bi naj ponujal Dater…..
Mogoče bi se pa pri teh ki ponujajo ”tek na dolge proge” izkazalo da so nezanimivi in nesposobni tečt na kratko progo, ker ne znajo ”hitro” in efektivno čarat ampak samo počasi in ”ziher”….
Ravno tako kot bi morda kdo izpadel obratno….. ni potem vsak način osiromašen za vsaj eno stvar?
Razlika je v percepciji oz. kaj nekdo ceni pri drugih. V mojih očeh je Daterjev stil lajfa izredno osiromašen in nezanimiv. To ne pomeni, da se njemu zdi enako. On živi tako kot meni, da je najbolje in s čimer lahko da največ sebe. V tem je dober, z moje perspektive pa teče le na kratke proge in je zato nezanimiv na dolgi rok, ker spuhti ves čar. Pišem le o tem, da imamo različne predstave in pričakovanja od ljudi.[/quote]
Ampak kaj pa tisti ki ponujajo samo ”tek na dolge proge” a niso tisti enako enodimenzionalni kot taki ki ponujajo le to kar bi naj ponujal Dater…..
Mogoče bi se pa pri teh ki ponujajo ”tek na dolge proge” izkazalo da so nezanimivi in nesposobni tečt na kratko progo, ker ne znajo ”hitro” in efektivno čarat ampak samo počasi in ”ziher”….
Ravno tako kot bi morda kdo izpadel obratno….. ni potem vsak način osiromašen za vsaj eno stvar?[/quote]
Tek na dolge proge ne pomeni, da si počasen:))). V mislih sem imela to, da si zanimiv tako danes kot jutri. Meni je pomembna globina človeka, površinskost me ne zanime, ker slej kot prej postane en velik dolgčas. Ampak to je moje mnenje.
Ravno tako kot bi morda kdo izpadel obratno….. ni potem vsak način osiromašen za vsaj eno stvar?[/quote]
Tek na dolge proge ne pomeni, da si počasen:))). V mislih sem imela to, da si zanimiv tako danes kot jutri. Meni je pomembna globina človeka, površinskost me ne zanime, ker slej kot prej postane en velik dolgčas. Ampak to je moje mnenje.[/quote]
Ali je možno, da si nekdo ne želi bit zanimiv tako danes kot ”jutri” ????
Hmmmmm……. po tvoje verjetno ne 🙂
Tek na dolge proge ne pomeni, da si počasen:))). V mislih sem imela to, da si zanimiv tako danes kot jutri. Meni je pomembna globina človeka, površinskost me ne zanime, ker slej kot prej postane en velik dolgčas. Ampak to je moje mnenje.[/quote]
Hmmmmm……. po tvoje verjetno ne :)[/quote]
Saj če nekdo teče na kratke proge, bo jutri že na novi progi in bo spet zanimiv, vendar v drugem okrožju:)). Niso pa vsi za vse. Eni lahko ponudijo le tisti začetni fleš, potem se raje umeknejo, ker se zavedajo, da nimajo več kaj ponuditi in se izognejo velikim razočaranjem.
Hmmmmm……. po tvoje verjetno ne :)[/quote]
Saj če nekdo teče na kratke proge, bo jutri že na novi progi in bo spet zanimiv, vendar v drugem okrožju:)). Niso pa vsi za vse. Eni lahko ponudijo le tisti začetni fleš, potem se raje umeknejo, ker se zavedajo, da nimajo več kaj ponuditi in se izognejo velikim razočaranjem.[/quote]
Mene je bolj zanimalo tvoje mnenje če se strinjaš, da morda pa obstajajo tudi taki, ki bi lahko bili zanimivi za dolge in kratke proge in namenoma po lastni izbiri, ne želijo bit zanimivi na dolge proge oz. ne želijo ”hodit” po dolgi progi in se zato umaknejo….
Saj če nekdo teče na kratke proge, bo jutri že na novi progi in bo spet zanimiv, vendar v drugem okrožju:)). Niso pa vsi za vse. Eni lahko ponudijo le tisti začetni fleš, potem se raje umeknejo, ker se zavedajo, da nimajo več kaj ponuditi in se izognejo velikim razočaranjem.[/quote]
Mene je bolj zanimalo tvoje mnenje če se strinjaš, da morda pa obstajajo tudi taki, ki bi lahko bili zanimivi za dolge in kratke proge in namenoma po lastni izbiri, ne želijo bit zanimivi na dolge proge oz. ne želijo ”hodit” po dolgi progi in se zato umaknejo….[/quote]
Saj o tem ti ves čas govorim, stvar izbire oz. lastnih zmožnosti. Obstajajo takšni in drugačni, vprašanje je le, kaj komu odgovarja in s kakšnimi profili ljudi se bo družil. Če nekdo prakticira le kratke proge, vprašanje če je dejansko sposoben tudi na dolgi tek. Najbrž obstaja razlog, da ostaneš na kratki progi. Namenoma se odločijo za tisto, v čemer so dobri. Pri dolgih progah ni vedno vse oh in sploh, so tudi momenti, ko moraš presežti samega sebe, pogledati vase, si nastaviti ogledalo…
Ti si skorajda cel čas implicirala, da vsak ki teče na ”kratke” proge, dela to zaradi tega ker je nesposoben tečt na ”dolgo” progo…. da, če je že to njegova zavestna odločitev, je zaradi tega, ker razume, da ni sposoben kaj drugega kot to…..
Saj se vsak namenoma odloči za tisto v čemer je dober… Saj pri kratkih progah tudi ni vse oh in sploh…. a misliš, da tam pa ne more it nič narobe nikoli? Da ne rabiš nikdar sebe ”presežt” če ne drugega v postelji?
Dolge in kratke proge so enaka stvar v vsem razen v trajanju….. in v koncu… edino kaj je, je to, da se na kratkih progah, napake hitreje rešijo, se pa zato tudi lažje ponovijo…..
Lahko bi celo rekli, da je kratka proga, bližnjica do 75% dobrot iz dolge proge gledano iz moške perspektive…. morda sem celo dal prenizki procent…..
Saj so rekli, da moški izbiramo ženske pa izberete…. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.