Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ko zenska osvaja…

Ko zenska osvaja…

Lepolaska

Ah, kje pa, imeti še eno ali par žensk zraven te ziher nič ne stane. Na razpolago so ti samo za seks…
€€€

Tič in jajca nimajo možganov, si malo pomešala pojme. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jebi ga Mujo, dok ti ovdje glumiš kurac, ti tipi s tiči, jajci in možgani porivajo dobre ženske…

Ne si preveč razbijati glave z razmišljanjem, zato smo moški, da mislimo.
Ve morate biti samo mlade in lepe. :))

Jebi ga Mujo, dok ti ovdje glumiš kurac, ti tipi s tiči, jajci in možgani porivajo dobre ženske…[/quote]

Gospodična Lepolaska, me boste vzeli 1x s sabo v šumo sekat drva in prekladat hlode, bi rad spoznal kakšnega od teh vaši drvoseća, ki so moški z okusom, inteligenco in znajo rokovati s trdimi bukovimi polen? 😀

Ampak če ti čist odkrito povem, obstajata danes 2 dokaj ekstremna pola…. al je ženska ”lovača” al pa je ”hlod” torej se ne zna niti v dokaj razumnen času izjaznist al ja al ne….. (jaz je ne mislim čakat, da bo na interpolu dobla mojo potencialno prazno kartoteko!!!)

kar se pa tiče odebeljenega, pa kaj naj rečem…. pravljice bratov Grimm…. saj ne rečem, da se ne zgodi, ampak če bo vsaka ženska in vsak tip čakal, na tole verzijo, potem bo 70% pretekla urica, 90% tipov bo pa ratalo gejov 😛 😛 😛 😛 😀

No saj to se že počasi dogaja….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

tebi NOBENA od teh treh omenjenih ne gre, ane. pol se moraš pa tolažit, da je krivo, da nimaš denarja. revež.
btw, prava ženska te stane minimalno. danes bla na 4 x viskiju z vrhunskim jebačem. plačala sem jaz, on ni zapravil nič 🙂 kdaj naslednjč bo pa spet on. bistvo najinega razmerja je itak drugje 😉 če nimaš 40 € za drink, pa boljše, da kupič flašo cenenega in greš na klopco v park… mogoče te pa povoha kaka kraljica ulice, če bo flaša še zadost polna 🙂

to je pa ziher ena večjih resnic s tega foruma in mislim čist resno…

ti si ga pa nehaj metat na roke, ko se z mano meniš, ker potem vse narobe natipkaš.

narobe. ned gospodinjo in mamico je velika razlika. “gospodinja” v današnjem času pomeni, da ženska (v veliki večini) opere, zlika, skuha, itd. kar je čisto ok, dec pa recimo skrbi za internet, avto, varovalke, žarnice…. ne zato, ker kdo česa ne bi znal, ampak ker si pač delo razdeliš…

MAMICA pa je ženska, ki dobesedno nadomesti “ta staro”, moški jo kliče na sestanke, ker “je nujno” (ne ve v katerem predalu so brisače, tudi če je v stanovanju samo 10 predalov – been there done that), če ženske ni doma 10 dni, ker je na službeni poti, dec pusti doma “atomsko bombo”, ker niti kozarca ne zna oprat za sabo… normalna ženska nima kaj počet s takim bebcem, škoda pa je, da je ogromno tipov danes takih (škoda ZA NJIH, JASNO).[/quote]

jaz nikdar nisem mamice klical na ”sestanke” ker ne bi doma našel brisače…. nevem al je bla to samo prispodoba al dejanski dogodek, ampak ja…… doma sem pa tudi bil sam že po 14 ali več dni (ali kje drugje) pa je blo še vedno vse pospravljeno kot pri odhodu staršev……

Ne da so neumni….. point je v tem, da velikokrat (ne pa vedno) denar imajo tisti sposobni (če odštejemo fantke z bogatimi ”strici” in politične sinove itd)

To je nekak znak ”sposobnosti” za veliko žensk (mogoče ne nujno za tebe)

Ampak dejstvo skozi katerega ne moreš je to, da jaz večkrat videvam ”grde” in ”bogate” (ali bogate) moške z ”brezposelnimi” ženskami ki zgledajo ”top” kot obratno….. kaj pa ti….. koliko primerov si vidla, ko je 50 letnica mela 20 letnika in je on bil študent ona pa milfa s plačo 3000€+ jaz ga ne poznam…. poznam pa vsaj tri obratne primere

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ampak če ti čist odkrito povem, obstajata danes 2 dokaj ekstremna pola…. al je ženska ”lovača” al pa je ”hlod” torej se ne zna niti v dokaj razumnen času izjaznist al ja al ne….. (jaz je ne mislim čakat, da bo na interpolu dobla mojo potencialno prazno kartoteko!!!)

kar se pa tiče odebeljenega, pa kaj naj rečem…. pravljice bratov Grimm…. saj ne rečem, da se ne zgodi, ampak če bo vsaka ženska in vsak tip čakal, na tole verzijo, potem bo 70% pretekla urica, 90% tipov bo pa ratalo gejov 😛 😛 😛 😛 😀

No saj to se že počasi dogaja….[/quote]

Če moški osvaja in če je ženska pripravljena sprejemati moško osvajanje, sploh ne vidim problema. Takšni ljudje se najdejo. Danes je bolj problem, ko je moški prenapihnjen s svojim egom, ženska pa začuti to napihnjenost in se postavi v položaj hloda:)). Moški se bojijo razočaranj (veliko bolj kot kdajkoli v preteklosti), zato ne pokažejo svojih pravih plati, ampak se raje tolčejo po prsih, kako njim nič ne manjka in ne potrebujejo ženske. Res pa je, da so pričakovanja o lastnostih nasprotnega spola visoka. Ne zadostuje, da imaš ducat krav in pet ovac:))).

Komur je v interesu, se bo potrudil in prišel do željenega cilja.

ja, je bil dejanski dogodek in če si tak, si eden redkih.

no, jaz pa poznam taker primere, ko imajo moški 30-letniki 50-letne direktorice. ponavadi to samo ni tako očitno, ker je moške za to sram in o tem ne govorijo, ker je težko izpast frajer, če imaš 55 let staro punco. poznam celo primer, ko je 28-letni znanec hodil 1x/mesec k ženski, ki je bla že v penziji in ga je za seks plačevala.
imam pa RECIMO tudi kolega, ki ima 57 let, ni bogat, ima povprečno delavsko plačo – in ženo, ki je stara 26 ter z njo 2 leti starega otroka in drugega kolega, ki je istih let, spet z delavsko plačo in ima 20 let mlajšo ženo. zakaj tega noben od vas tipov ne vidi?

jaz bi GF z veseljem nategnil … vsakič … vsaj za 10 cm — lastnoročno

Ti plačam konoskopijo, ker si jo potreben.

No saj to se že počasi dogaja….[/quote]

Če moški osvaja in če je ženska pripravljena sprejemati moško osvajanje, sploh ne vidim problema. Takšni ljudje se najdejo. Danes je bolj problem, ko je moški prenapihnjen s svojim egom, ženska pa začuti to napihnjenost in se postavi v položaj hloda:)). Moški se bojijo razočaranj (veliko bolj kot kdajkoli v preteklosti), zato ne pokažejo svojih pravih plati, ampak se raje tolčejo po prsih, kako njim nič ne manjka in ne potrebujejo ženske. Res pa je, da so pričakovanja o lastnostih nasprotnega spola visoka. Ne zadostuje, da imaš ducat krav in pet ovac:))).

Komur je v interesu, se bo potrudil in prišel do željenega cilja.[/quote]

Haha, a to da pa ženska ne ”začuti” pravilno pa ni možno… kar takoj spet (tipično) krivda zvaljena na moškega…..

To kdo se tolče po ”prsih” kako ne potrebuje drugega spola je bolj domena ženskega spola…. kajti s tem izkazujejo svojo kvazi enakopravnost ali celo večvrednost in sposobnost (skela je tipičen primer tega na MONu)
So pa tudi taki kot ti govoriš, pa je tudi en mogoče tipičen primer tega na MONu…..

Problem je v tem, ker so se (smo se) moški začeli spraševat, če se splača igrat ”lovca” za zvezo, kjer bomo morali not vlagat XYX časa in truda v zameno za ”gospodinjo” in seks….. in mnogi se raje odločijo drugače…. mamice itak živijo ”dolgo” da so oni že krepko v srednjih letih (tam med 40 in 50 če ne še kaj več) do tačas lovijo punce in jih ”izkoriščajo” za seks, ker drugega od njih ne rabijo če majo tako fajn mami…… pol ko mama umre, pa se zapijejo (kot je pravilno povedala tudi skela da opaža)

Do sem je to vse čista resnica…… samo vzroke vidim jaz drugje kot ženske načeloma….. in to je v problemu, da zveza kot taka, moškemu ki dandanes gleda še bolj racionalno in egoistično ( v tej družbi je egoizem vrlina) ne prinaša napredka…. ker ima doma ”vse” razen seksa… torej je moška motivacija (pri večini) samo seks….. in če to lahko dobijo BREZ zveze zakaj bi hodli na slabše? (četudi je lahko za njih na dolgi rok boljše)

Najprej tarnanje, kako smo moški nesposobni, v nadaljevanju pa hvalisanje, kako si ti itak vedno imela opravka samo z nadpovprečneži.

To ne gre skupaj, prozorno preveč.

Mene ne moreš pretentati, izmisli si drugo pravljico, no.:))))

nimam pojma kaj naj bi to pomenilo…

niso VSI imeli samo velike plače, pri drugih so bile tudi druge kvalitete v igri. sicer pa ne vem, zakaj misliš da to ni možno 🙂 tak moški ne pogleda zakompleksane ženske, samozavestno pa ja… od tega denarja nisem imela “nič”, misliš da moški niso naveličani keš pi*k, ki se lepijo samo na denar in da jim ne paše “samo” da se imajo fajn, da se dobiš enostavno za dober seks, daš lupčka brez nakita in dragih večerij? (verjamem, da ti to ni znano 😀 ) mene zanima karizma, fakt, da ima dec jajca, da si upa, kvaliteten čas z njim in da mi ve še kaj drugega povedat kot to da je trenutno SP v fuzbalu, ne pa nakit in drage počitnice……..

kaj “ženske hočejo” nimam pojma, to veste vi boljše, verjetn izhaja vedenje iz nasvetov mens healtha in priročnikov, zadar česar tud jokate, da dobivate same manipulativne prasičke 🙂 I’m so sorry 4 you… 🙂 vem pa kaj JAZ hočem in to se ne sklada z nobeno od idej “kakšne so ženske” ki jih tu prebiram… 🙂 pač oddajaš napačne signale, jbga. normalne ne slišijo te frekvence.[/quote]

No ja, niti velikih začetnic ne obvladaš, tudi slovnica je obupna, težko verjamem, da si ti ravno nek presežek. Veliko cenene samohvale, nasprotujoči si argumenti..

Matkic, ti pač vidiš v partnerstvu podaljšek mamičine roke, zato se sprašuješ, če to sploh rabiš, še posebej ker živiš še doma.

Zame ima partnerstvo dodano vrednost, nove poti učenja, samospoznavanja, užitkarstvo v drugačnih dimenzijah itd. Partnerstvo ni le gospodinjstvo in skrb za vozen avto:)).

Skratka, novo domišljijsko vzdihovanje o moških iz filmov…veliko sreče še naprej, potrebovale jo boste.

To, če tebe tip ne peca, še ne pomeni, da ni borec. vsak človek se bori v življenju za stvari, ki so mu pomembne. Očitno ste pač ženske, vsaj večina vas, visoko na preferenčni lestvici predvsem pri moških nižje vrste, zato imajte tudi tako razdelano mnenje o moških odklonih.

Normalni tipi se vas pa izogibajo in živijo svoje življenje, saj so že zdavnaj ugotovili, da vas enostavno ne potrebujejo.

razlog je simpl 🙂 raje sem bila eno leto sama (kar se je recimo 1x zares zgodilo), brez da bi ga fasala (če res ni blo druge), kot pa da bi se ukvarjala z nekom, ki mi bo kar naprej težil, da babe gledamo samo na denar in velike avte… nimam časa za to 🙂 če že, potem je bil to izključno one-night-stand, brez izmenjave osebnih podatkov. da bi pa takega prenašala par mesecev, pa ni govora.

kar imam, hočem imet top 🙂

Jaz ti ničesar ne verjamem, ne deluješ mi noben presežek, presežki znajo vsaj pisati kolikor toliko razumljivo, tebi že to dela težave, tako da, zagotovo nisi nič posebnega v nobenem smislu.

obstaja več vrst partnerstva, recimo, ane? obstaja seksualno partnerstvo (recimo z enako starim samo-je.bačem), obstaja seksualno prijateljsko partnerstvo (lahko tudi s 25 let starejšim ali mlajšim inteligentnim moškim s trdim tičem) ali pa partnerstvo “zakonskega” tipa, kjer si potencialno greš lahko ustvarjat družino.

kriteriji in razlogi za dotične izbire so za vsak primer POPOLNOMA različni.

ne bi vedela, če sem kaj posebnega, sama sebi se ne zdim kot da sem z marsa, sam pa za povprečne moške loleke strah in trepet, ker imajo občutek, da mi ne morejo parirat 🙂

ampak to ni MOJ problem 🙂

narobe je da projeciraš to v mene….. jaz ti govorim kaj opažam pri drugih… moja dognanja so nepomembna in velikokrat tudi kontra temu kar napišem…. jaz govorim o moških in ženskah ne o tebi in meni direktno….. ti pa projeciraš moje teze in razmišljanja ter opažanja na mojo realnost ki jo poznaš zelo omejeno, outdejtano ali sploh nič ne veš o nekaterih delih……

Postavi se za trenutek v kožo rečva 30 letnika…… živi doma, ma neko šolo, služ bo za DOLOČEN ČAS (to je skoraj standard dandanes) nekje 700-800€ plače (max) doma ma mamico in ateka…. živijo v hiši 120+ kvadratov, ma placa kolko češ, noben mu ne gnajvi in občasno kaj naredi okrog bajte da ravno staremu ni treba……

Plača ravno enih 100€ na mesec za stroške (bistveno premalo) ostalo ma za sebe, za svoje kolo al pa avto pa PC za igrice in pijačo pa obleke pa tako sranje…..

Zakaj bi tak človek realno gledano hoto odit stran….. in si dobit punco ter živet na svoje v njuno gospodinjstvo?

Poglej zdaj pragmatično in kalkuliraj, tak namreč to počnejo dandanes ljudje…..

ni ekonomske računice…. edino kar ne dobi doma in bi tam eventuelno dobil, je seks (od pozitivnih po njegovo)

Vse ostalo gre v minus, tako finance, kot delo, kot prilagajanje, kot vse ostalo……

Večina moških ne razmišlja tako kot ti, da je to izkušnja da rasteš ipd…. to jim je nepotrebno

Skratka, novo domišljijsko vzdihovanje o moških iz filmov…veliko sreče še naprej, potrebovale jo boste.

To, če tebe tip ne peca, še ne pomeni, da ni borec. vsak človek se bori v življenju za stvari, ki so mu pomembne. Očitno ste pač ženske, vsaj večina vas, visoko na preferenčni lestvici predvsem pri moških nižje vrste, zato imajte tudi tako razdelano mnenje o moških odklonih.

Normalni tipi se vas pa izogibajo in živijo svoje življenje, saj so že zdavnaj ugotovili, da vas enostavno ne potrebujejo.[/quote]

Pišem o tem, kar je dosegljivo, ne posegam po zvezdah in moje izkušnje so drugačne od tvojih.

Tnx god, da vsi moški ne pecajo vseh žensk. Stvar okusa, preferenc itd. Tisti, ki ne potrebuje žensk, se niti ne bo gibal v njihovi bližini.

narobe je da projeciraš to v mene….. jaz ti govorim kaj opažam pri drugih… moja dognanja so nepomembna in velikokrat tudi kontra temu kar napišem…. jaz govorim o moških in ženskah ne o tebi in meni direktno….. ti pa projeciraš moje teze in razmišljanja ter opažanja na mojo realnost ki jo poznaš zelo omejeno, outdejtano ali sploh nič ne veš o nekaterih delih……

Postavi se za trenutek v kožo rečva 30 letnika…… živi doma, ma neko šolo, služ bo za DOLOČEN ČAS (to je skoraj standard dandanes) nekje 700-800€ plače (max) doma ma mamico in ateka…. živijo v hiši 120+ kvadratov, ma placa kolko češ, noben mu ne gnajvi in občasno kaj naredi okrog bajte da ravno staremu ni treba……

Plača ravno enih 100€ na mesec za stroške (bistveno premalo) ostalo ma za sebe, za svoje kolo al pa avto pa PC za igrice in pijačo pa obleke pa tako sranje…..

Zakaj bi tak človek realno gledano hoto odit stran….. in si dobit punco ter živet na svoje v njuno gospodinjstvo?

Poglej zdaj pragmatično in kalkuliraj, tak namreč to počnejo dandanes ljudje…..

ni ekonomske računice…. edino kar ne dobi doma in bi tam eventuelno dobil, je seks (od pozitivnih po njegovo)

Vse ostalo gre v minus, tako finance, kot delo, kot prilagajanje, kot vse ostalo……

Večina moških ne razmišlja tako kot ti, da je to izkušnja da rasteš ipd…. to jim je nepotrebno[/quote]

Lažje je pisati skozi svoje izkušnje kot posploševati za vsaj milijonsko populacijo, ki jo ne poznaš in bluziš na pamet. Razen, če si raziskovalec in pišeš dizertacijo:).

Tvoj primer v bistvu izhaja iz tvojega lajfa:). Dogaja se ti podobno.

Če pogledam sebe…doma mi ni nič manjkalo, prostora je bilo dovolj, takrat služba za določen čas itd. Ampak, ko je bil čas, sem odšla od doma, ker je treba enkrat presekati, se osamosvojiti, začeti na svojem, se spopadati z novimi izzivi. In niti slučajno mi ni dišalo, da bi ostala v svoji sobici, ki sem jo gledala že od malih nog. Tam so me vezali spomini na otroštvo, ko sem bila še odvisna od drugih v vseh pogledih. Z odraslostjo si želiš nekaj več, želiš si posegati po zvezdah, čeprav ne veš kakšen bo izid. Ravno v tem je čar. Spustiš se v neznano, ker čutiš da to moraš narediti. Tudi starši si oddahnejo, ko vidijo, da so otroci prišli do kruha, se osamosvojili s svojim odhodom. Saj načeloma doma res ni nič narobe, ampak ni pošteno do tebe, do tvojih staršev itd. Ustvarjaj si svoj prostor, pokaži kaj znaš in spoštuj imetje svojih staršev, starih staršev. Ne delaj računice na njihovih plečih. Oni so svoje že dali skozi, čas je da tudi ti.

Dejansko se meni trenutno dogaja zelo daleč od podobnega…..

Ampak to kar sem ti napisal, pa se dogaja neštetim moškim v Sloveniji med 25 in 35 letom…. (in tudi v Italiji mimogrede pa še kje) to je trend ki se dviga in dviga….

Dejansko ne poznam enega 25 +/- letnika torej generacije 1987-1990 ki je danes permanentno na svojem v nekem gospodinjstvu z svojo drago……. torej da je popolnoma neodvisen od staršev….

Najbližje temu je znanec ki s punco živita v stanovanju njegovega fotra dela pa v njegovem SPju….. (torej po domače je foter direktor in njegov šef pa lastnik stanovanja)

V veliki meri so seveda krive finance, ampak takoj na drugem nivoju pa je to o čemer sem pisal…..

Samo najlažje je prevalit ”krivdo” moje teze na moj lajf in izkušnje….. lahko bi ti pa napisal, da živim že 1 leto na svojem ko sem govoril svojo zgodbo oz. primere mojega lajfa, kaj bi pa pol dejala ko ne bi vedla resnice ki je zdaj ”stara” ? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close