Najdi forum

ko to naredim

Ker mi je moj računalnik kljub AV (Avast) dpiral Wordove in Excelove dokumente, da sem lahko zdraven cajtn prebrala, sem z njega pospravila vse odvečne programa – to je tiste, ki so bili demo verzija za en teden…. katere že nisem potrebovala oziroma uporabljala več kot eno leto… in potem računalnik naložila Sp doctora, ki mi je našel nekakšen Trojanc downlod, pa okužene kokoje. Ni mi navedel je se nahajajo da jih brišem. Ker imamgor čuda stvari, ki so mi pomembni bi še to nesnago spravila dol, samo problem je v tem, da mi nočejo – dobro to bom že z enim in drugim AV programom uspela.

Skrbi me bolj to, ko PC ponovno zaženem mi pravi sledeče “The registry information is missing. Please run the Interbase Configuration Utility”.

ker sem v angleščini čisto leva in vem da takšnega programa nikoli nisem Dowlodala, nimam pojma kaj in kako. Mi lahko poveste? In za kaj je ta sploh pomemeben?

Za prijazne odgovore hvala vam

Afrodita

Eden od programov očitno uporablja Borland bazo in je iz registra izbrisan nek vnos.

Poizkusi pognat patch, ki ga najdeš na tem linku, če bo kaj pomagalo.
http://info.borland.com/devsupport/interbase/security_patches.html

katerega naj poženem, saj mi ponuja 6 možnosti!

imam Win SP prof., Offoce 2003, pa nič mulcev, da bi mi to zrihtali, samo mule, ki jih to nič velik ne zanima.Pa še z ang. sem tako tako… 🙁

Hvala

Hm, tisto, kjer piše Win. Ampak sem sedajle poizkusil sam DL-jat, pa ne gre. Tudi (glede na to, da ne veš od kod je to prišlo) ko sem malce prebral navodila, mislim da ti ne bi uspelo.
Zdej ena varianta je, da narediš undo na spy doctorju (v kolikor je bila označena kljukica backup ali nekaj podobnega), in potem brišeš vnos po vnos.
Druga pa je, da ponovno instaliraš program, ki uporablja to bazo. Kateri je, nimam pojma.
Mogoče kakšna baza za CDje ali filme, kakšen računovodski program…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close