Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko ti sladoled razvname domišljijo

Ko ti sladoled razvname domišljijo

Pred dnevi smo imele s prijateljicami popoldansko druženje ali bolje rečeno sladoledni piknik. Vse možne vrste sladoleda, da se ti kar milo stori. Med preizkušanjem in uživanjem v sladoledih je debata  nanesla na najljubše oblike, beri pakiranja 😉 in okuse. Vse poti so vodile k mlečnim sladoledom, zmagovalno pakiranje, pol litrski lonček. Ravno prav velik, da ga še s kom podeliš, ne prevelik, da celega poješ sam, če pa vmes omagaš, si ga lahko shraniš za drugič. Na poti domov, me tik za izvozom iz avtoceste pozdravi reklamni pano s katerega me prav poželjivo gleda Domen Valič, z mojim novim najljubšim sladoledom v roki. Sem zavila v najbližjo trgovino  in kupila lonec Leone sladoleda z okusom lešnika. Prijazni prodajalec me je opozoril naj shranim račun, da bom lahko sodeloval v nagradni igri. Sem ga kar vprašala, če je za nagrado randi z Domnom Valičem, pa se je samo nagajivo nasmehnil, moji domišljiji pa je dal prosto pot.
Kateri okus in oblika sladoleda sta pa vam najljubša?

Long John

jaz moram rečt, da mi Valič ne potegne, preprosto mi ni simpatičen. Ampak je pa treba priznat, da je pa privabil, sem kupila en lonček – tisti jaffa verzija s čokolado in pomarančo. Je kar dober, mogoče sprobam še druge

Ja, moja hči je zdaj neka tik tokerka al kako reče in dejansko je naredila samo en video in smo jih dobili. So res tako, tako dobri. Vredni pregrehe. Ampak za to nagradno igro pa prvič slišim.

Se splača bit vplivnež te dni…

Odgovor na objavo uporabnika
men Valič ni, 07.07.2021 ob 15:03

jaz moram rečt, da mi Valič ne potegne, preprosto mi ni simpatičen. Ampak je pa treba priznat, da je pa privabil, sem kupila en lonček – tisti jaffa verzija s čokolado in pomarančo. Je kar dober, mogoče sprobam še druge

Se strinjam, tista reklama na televiziji je nekak čudna. Res je ne razumem, kaj je fora no …  Ampak, okej, za sladoled sem pa vedno za!

Sladoledarka, 07.07.2021 ob 14:46

Pred dnevi smo imele s prijateljicami popoldansko druženje ali bolje rečeno sladoledni piknik. Vse možne vrste sladoleda, da se ti kar milo stori. Med preizkušanjem in uživanjem v sladoledih je debata  nanesla na najljubše oblike, beri pakiranja 😉 in okuse. Vse poti so vodile k mlečnim sladoledom, zmagovalno pakiranje, pol litrski lonček. Ravno prav velik, da ga še s kom podeliš, ne prevelik, da celega poješ sam, če pa vmes omagaš, si ga lahko shraniš za drugič. Na poti domov, me tik za izvozom iz avtoceste pozdravi reklamni pano s katerega me prav poželjivo gleda Domen Valič, z mojim novim najljubšim sladoledom v roki. Sem zavila v najbližjo trgovino  in kupila lonec Leone sladoleda z okusom lešnika. Prijazni prodajalec me je opozoril naj shranim račun, da bom lahko sodeloval v nagradni igri. Sem ga kar vprašala, če je za nagrado randi z Domnom Valičem, pa se je samo nagajivo nasmehnil, moji domišljiji pa je dal prosto pot.
Kateri okus in oblika sladoleda sta pa vam najljubša?

To je pa res dobra ideja. Sladoledni piknik! Nisem še pomislila, bo pa nujno treba začet to prakticirat. Bom kar rezervirala termin. Vidim te letake povsod okrog, ampak jih še nisem poskusila. Vidim, da praznujejo 30 let. Mogoče si bomo pa s kolegicami ravno tega privoščile. Nekaj novega vedno prav pride.

Hehhehehe, ja . Valič Junior je “Target grupa wet dreamzzzz”  najstnic kot plačani oglaševalec… 🙂

Sicer meni gre na živce, da  gospoda, kot je Mr. Slokar in Mr. Jerončič po odobrenih bančnih kreditih določenih zlianih oseb skozi dotične bankirske hobotnice mislita, da bomo Slovenci “pocepali” nad njihovimi izdelki, akr “vržejo” nam Slovencem.. Ne, jih “nese”  že jogurt z gozdnimi sadeži Dolcinano, Eurospin znamke 🙂

ne vem od kdaj so popularni ti lončki, včasih smo vedno jedli banjci recimo planica, tisti neki quatro neki. ampak moram rečt, da so pollitrški veliko bolj praktični, me zelo veseli, da je še več izbire. moram pa rečt, da leone še nisem probala, nisem vedla da so tut taki, ampak fino! lep poletni dan, upam, da ste kje na hladnem s sladoledom 🙂

mal smešna tema, ampak luštno poletno, 07.07.2021 ob 15:14

ne vem od kdaj so popularni ti lončki, včasih smo vedno jedli banjci recimo planica, tisti neki quatro neki. ampak moram rečt, da so pollitrški veliko bolj praktični, me zelo veseli, da je še več izbire. moram pa rečt, da leone še nisem probala, nisem vedla da so tut taki, ampak fino! lep poletni dan, upam, da ste kje na hladnem s sladoledom 🙂

meni sladoledi zmeri najbolj pozimi pašejo, ne v tej grozni vročini. in tako kot je rekla komentatorka ki jo citiam – pollitrska embalaža je lih prav. jaz mam to za dva večera, pol lončka na večer. ker korneti in podobno bi jih morala več pojest, litrska alpa liter in pol embalaža je pa tudi meni nepraktična.

Piknik, 07.07.2021 ob 15:08

To je pa res dobra ideja. Sladoledni piknik! Nisem še pomislila, bo pa nujno treba začet to prakticirat. Bom kar rezervirala termin. Vidim te letake povsod okrog, ampak jih še nisem poskusila. Vidim, da praznujejo 30 let. Mogoče si bomo pa s kolegicami ravno tega privoščile. Nekaj novega vedno prav pride.

Mogoče, če jih boste dovolj kupile, dobite v paketu še Doman Valiča. Ha ha ha.

Moj najljubši burbonska vanilija, potem pa pistacija.

Sadnih pa ne maram.

Vid … ? super je! :)))

Kera reklama za domna. Meni pa on vizualno nikoli ni potegnil, je vid privlacnejsi. Enako je z sladoledi, tej reklamirani me prav nic ne pritegnejo. Pa ze tako nikoli nisem bila neki na sladoled..

Zartrose izven profila, 07.07.2021 ob 17:09

Kera reklama za domna. Meni pa on vizualno nikoli ni potegnil, je vid privlacnejsi. Enako je z sladoledi, tej reklamirani me prav nic ne pritegnejo. Pa ze tako nikoli nisem bila neki na sladoled..

Ma kaj – primerek lepega slovenskega mladega moškega je. brez južnjaških korenin, podmuklega pogleda, črnih ogljenh oči prevč skušaj in brez orlovskega nosa. Lepi  božanski naravni še vsi zobje, lep nasmeh, lep pogled. Pa še umetniška  inteligentna kreatura je. Takoj bi ga imela za zeta 🙂

Malo za hec, 07.07.2021 ob 15:50

Mogoče, če jih boste dovolj kupile, dobite v paketu še Doman Valiča. Ha ha ha.

I wish!!!?

Joj ko sem prebrala ta zapis sem šla prvo gledat na njihovo stran kakšne vse okuse imajo. Že toook dolgo jih gledam na raznih reklamah pa jih še kar nisem kupila, zdaj moram pa res. Priznam, i’m a sucker for pretty packaging, in oni mi majo res tok cute embalažo, tko da upam da je tud vsebina dobra. Mika me pa predvsem brownie, pa mogoče vanilija … Lih za vikend bo :p

Kar se Valiča tiče … ker fail ampak sploh nisem dojela da je to on, sem mislila da je pač sam en tip haha. Slovenski ‘estradniki’ so mi malo tuji 😀

Sicer kupujem druge znamke sladoledov, je paa  enaka pollitrska embalaža. Leone v naši trgovini nimajo, ker bi jih opazila. Bravo slovensko podjetje, da ste dali ven nekaj kar vsaj na oko lahko konkurira tujim znamkam. O okusu se še prepričam.

nimam pojma kakšni so ti sladoledi kar se tiče okusa (niti ne vem, kere okuse majo, bo treba pogledat?) ampak embalaža je res lepa. men ta turkizna al kako se reče tej barvi … vse bi mela v njej, prou na poletje spominja. kar se pa marketinga tiče, se mi zdi, so se tut dobr odrezal, valič in lepa embalaža res privabita. še okuse bo za sprobat hehe

Škoda, da Leone firma ne “vrže” več izdelkov na slovenski trg, ki jih ponuja kupcem in naročnikom po vseh drugih celinah- ja tudi na Japonsko, Avstralijo NZ ( s kontejnerji vozijo robo preko oceanov).

Od nihovih izdelkov so mi dobri samo tisti v lončku Alive Protein (npr. z arašidi) z zmanjšano vsebnostjo sladkorja – ok s sladili, ampak vseeno… Ni titi ogabni po grlu žgoče pekoči presladek okus, malo slankasto pa paše h karameli in arašidom sicer tudi v sladoledih.  Naj užgejo že končno eno linijo sladoledov z manj cukra tudi za domači trg – saj je z zdravimi smernicami to potrebno – Ledo jih je že prešišal – linija Quatro Light in Lučke King…  30% manj cukra.

So pa več kot očitno užgali strategijo copy paste Ben & Jerry’s – poimenovanje, koncept, vizualizacija zadnjih linij.

Sadni sladoled. Sovražim čokolado in vanilijo – prekleta dolgočasnost, poberi se mi stran!

Amarena, limona, borovnica, jagoda….NJAAAAM!

Včasih so samo tuji delali te lončke, hagen daz al kaj so pa ben and jerry. Meni so ti lončki zelo praktični iz več razlogov, več jih lahko daš v zamrzovalnik, niso preveliki in ne premajhni. Te Leone sem opazila in komčaj čakam,da jih probam, priznam pa da dolgo let nisem vedela, da je to slovensko podjetje. Njihove sladolede sem imela od nekdaj rada.

Mož pa mi zadnjič reče, da zelo veliko izvažajo, je lepo slišat to za malo Slovenijo.

Dober prosti spis

Jest najdem dober sladoled brez reklam.

Najboljši mi je čokoladni in orehov iz Lidla, imata oba ful koščkov čokolade oz orehov. Potem sledi Planica.

Drugače pa imam poleti tud rada sadne lučke.

Morski sadezi ali pa black pudin sta mi najboljsa okusa.

Hahaha, vedno ko vidim te naše estradnike/influencerje, kako božansko je to in kako super duper je ono, si mislim pajade. Ampak tale brawnie je pa res noro dober. Preverjeno tudi v ledeni kavi 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close